Můj první Bond v životě! :)

Nevím, zda je to smutné, nebo veselé (každý si asi udělá názor sám), ale trvalo mi přesně 23 let, než jsem zhlédla prvního Agenta 007 v akci a to ještě, jako největší fanoušek již v předpremiéře! :)

Připadala jsem si trochu nezaujatě, když jsem se přiblížila ke kinu, kde už stály zástupy lidí hrnoucí se do sálu, jelikož lístky nebyly na místa, takže kdo dřív přijde, ten dřív bere!  :-) Fronty do sálů ale stále jen zpola dosahovaly těch na popcorn, takže to vlastně zas tak dlouhé čekání nebylo.

19:30 – to měl být ten okamžik, kdy prozřu... nicméně, ještě za 10 osm byla mou jedinou zábavou konzumace popcornu. Přičemž to jsem považovala do té doby za vrchol večera! :-) Najednou to ale přišlo , z ničeho nic..., tak asi jak by u tajného Agenta mělo! Úvod velkolepý (možná až moc pro milovníky 007 – ale ostatně ti to nejpozději zítra uvidí), titulky podkresleny grafikou, že lepší jsem snad pod titulkami ještě neviděla a pak už konečně vlastní film! Nejsem odborník v této sféře, ale musím uznat, že to fakt nebylo vůbec špatný! :-)

Na to, že to pro mě byl první Bond, snad první akční film v životě, který navíc trval přes dvě hodiny, musím to hodnotit na výbornou! Film mě zaujal tak, že ani popcorn jsem nedojedla! ;-)

Výborné záběry, střihy, super hudba, která vše podkreslovala... A k tomu všemu samotná osoba Bonda!!! Je pravdou, že celý film byl v duchu stárnutí a přiznejme si, ani Agent nepatří už k těm nejmladším, ale právě proto byla role jemu ušitá přímo na míru! Jeho herecký výkon, ale stejně tak i ostatních, u nichž člověk, ještě dříve než se stačili vůbec projevit, jen z jejich vzezření snadno pochopil, jakou roli v příběhu hrají, byl ohromující. A ty modré oči?! No comment! Je jasné, že mladším generacím by možná vyhovoval nějaký větší Casanova, nicméně pro mě a pro roli, kterou měl ztvárnit, bych nenašla lepšího!

Takže velké doporučení, jak pro znalce, tak neznalce. Každý si najde to své! Neznalci se podívají na, podle mého, velmi dobrý film, odborníci pak odkryjí další část slavného příběhu, který ukáže svou cyklickou podobu. A konečně při pozorném sledování každého detailu dojde i na malé zklamání milovníků Bonda jako pravého Angličana se vším všudy! :-D

Co vy na to? Chystáte se, už máte koupené lístky, nebo už dokonce ladíte outfit ve stylu největších bondovek?!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lenka Volfová | čtvrtek 8.11.2012 20:24 | karma článku: 9,15 | přečteno: 1531x
  • Další články autora

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Zvonek

17.7.2022 v 7:18 | Karma: 13,81