Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Moderní čekání na Godota... aneb té Miss Face se přeci jen dočkáme!

(s věnováním, speciálně pro naši jedničku) Nástup - 9:00, ano každý si říká, že to nejspíš bude sakra nabytý den, když je v tuto „nekřesťanskou hodinu“, v „pracovní den“ mobilizováno rovnou 9 krasavic, nemluvě o dalších, bez nich by to prostě nešlo...

Nicméně opak je pravdou..., to, že lidé, kteří byly třeba k otevření našeho budoucího celodenního působiště, dorazili téměř s hodinovým zpožděním, takže náš nový ranní stav byl nejen – nenalíčené, nevyspalé, ale teď navíc i promrzlé až na kost... (Kdo by čekal po ránu takovou kosu, když je konec listopadu, že?!)

Když už nic, čekání rozhodně utužilo náš kolektiv :D a po odemčení kouzelným klíčem od kouzelného „dědečka“ jsme už každá věděla, co ta druhá dělala o víkendu, jak moc byly náročné a hlavně, všechny jsme se už těšily, až bude po tom ... 

Témata konverzace vyčerpána, takže ideální prostředí pro výkon! V následující hodině, ale byl největší výkon to, že jsme si objednaly kávu a některé už stihly i vyzkoušet i večerní róby....

Očekávaný nácvik se neustále oddaloval a oddaloval a když už tedy na něj došlo, tak jsme vlastně zjistily, že vůbec není co nacvičovat... :-) Odbylo poledne... co teď?! :-)

 

Samozřejmě... oběd, ale nejen to, musely z nás taky udělat lidi, takže na nás nastoupila rota vizážistek a přes tři hodiny tvořily a tvořily.... A výsledek?! Z „krasavic“ se staly krasavice! Olaláááá, tak teď už jen vlasy, odchodit si to a konec... kéž by, ani v polovině ještě ale nejsme! :-)

 

V mezičase se ukázalo to, že nejsme úplně neschopné, takže se stihly nejen obědy, nákupy, ale i castingy, škola...

Bylo půl páté a naší hlavní aktivitou bylo opět čekání... tentokrát byl velkolepě očekáván tým kadeřníků... ten sice kolem páté dorazil, ale že by byl až tak velkolepý... mno ještě, že to posichroval náš již známý „loknový kouzelník“, který jedné z nás - obzvlášť - vytvořil takovou hřívu, že reklamy na Wellu by zíraly, jak opravdu vypadá objem. :D

Každopádně... v šest byl velkolepě očekáván příchod jedné z hvězd večera, a pro nás velké očekávání toho, že bychom konečně mohly zvednout ty naše zadky a jít něco dělat... Bylo ale půl osmé a my stále, tentokrát už v podpatcích stepovaly mezi příchozími návštěvníky... No co, stejně jsme od začátku věděly, že to zvládneme na ostro nejlépe! :-)

Zejména přehlídka, alá Victoria Secret, nás velice potěšila... zejména když se člověk zamyslí nad tím, jak ty „Viktorky“ vypadají... proč si nevěřit! :-D

 

Takže konec veškerého „zkoušení“ a že ho bylo... a jde se na to! :-) I při pomyšlení na naše „Viktorky“ to nešlo nejen bez psychické vzájemné posily, ale i alkohol občas může posloužit jako dobrý posilňující nástroj! :-)

 

Počátek (a nejen ten) provázely značné nejasnosti, ale na to jsme měly naši „jedničku“ (a to doslova), která dle instrukcí vždy vyrazila, plán ale v zápětí zklamal, takže musela vždy projevit jistou známku „pružnosti“ a situaci nějak vyřešit. Díky bohu, že jsem byla dvojka. :-D

První přehlídku provázela „šou se třpytkami“, na kterou myslím, budeme ve svých domácnostech zajisté minimálně ještě tento týden při úklidu vzpomínat! Byly všude... Ale, efekt to mělo! :-D

 

Na prvotní rozhovor se zapomnělo... nic se ale přeci neděje, takže jsme nakráčely noch einmal a hurá do zpovědí! Inteligentní, neočekávané otázky – následovaly stejně zajímavé odpovědi.... Nic moc nás nezaskočilo a i kdyby přeci jen ano, dost často to stejně nebylo na mikrofon slyšet, takže ostuda nebyla! :-)

Druhý náš výstup, ala vrchol večera byl tu... vyšly jsme suverénně v prádle jedné z nejoblíbenějších světových značek, ověšeny vším, co by mohlo ještě vylepšit celkový dojem a hurá do boje!

Na to, jak probíhal nácvik?! HA! Zvládly jsme to na jedničku... i díky naší „superstar“, takže když jsme odcházely defilé, tak dokonce i někdo zatleskal.... :D

Rychle a je tu přehlídka N. 3.

Napsat, že kulturní program byl v tu chvíli hodně nedostatečný a my to tak nestihly, by bylo hodně optimistické...

Pokud ale napíšu, že po ohlášení přehlídky moderátory večera jsme ze šatny vyběhly asi až po deseti minutách, jedna z nás si hodně z blízka prohlédla všechny schody, další přišlápla šaty... a najednou jsme měly před porotou nahodit „modelkovské pohledy“ a chůzi královen... co si budeme nalhávat, snadné to nebylo! :-)

 

Zvládly jsme to ale... s modřinami, s odpadanými proprietami, s jiným oblečením, než jsme měly mít, ale ... kdo to poznal, nikdo samozřejmě... jsme profíci přeci a hlavně „face roku“, tak ještě aby nám dělalo problém ten profesionální face udržet! :-)

 

Tramtaradááááá..... tři kategorie, tři krásky, jedna byla jasná, druhá jasnější a třetí nejjasnější! :-) Nee, zas tak jednoduché to nebylo, každopádně vyhrály tři slečny:

Miss FACE – Zuzka Juračková (č. 1)

Miss FACE Sympatie – Patricie Skálová (č. 7)

Miss FACE Internet – Lucka Kovandová (č. 5)

 

JEŠTĚ JEDNOU, GRATULACE VELIKÁ!

 

 

Když teď ale budu pokračovat, vše co jsem napsala doposud ihned zanikne...

Celá tato akce se konala v rámci Miss Face, což je charitativní akce, při níž šlo o jediné! Získat tolik peněz, aby se mohl zakoupit přístroj ženě, pro níž je život bez něj asi tak komplikovaný, jako kdybyste většině lidem vzali jejich pravou ruku.

Ačkoliv tedy výše napsané mohlo působit ba někdy až komických dojmem :-), hold jsme byly veselá kupa..., jsme všechny moc rády, že jsme se akce mohly účastnit, že jste mohly osobně pomoci a alespoň trochu přispět ke štěstí druhých! 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Volfová | úterý 27.11.2012 20:50 | karma článku: 6,45 | přečteno: 624x
  • Další články autora

Lenka Volfová

Ultramaratonkyně? Ne, obyčejná máma.

Něco na tom bude, že některé mámy, které se po porodu vrátily na závodiště, jsou často ještě mnohem úspěšnější než před tím. Ono tolika fázový komplexní trénink fakt asi nejlépe vymyslí právě život sám.

18.9.2022 v 7:03 | Karma: 15,30 | Přečteno: 480x | Diskuse| Ona

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Zvonek

Kočárky se dnes sami houpou, složíte je jednou rukou a díky všem možným přídavným zařízením vás nezaskočí žádný přírodní živel. Zdánlivě to vypadá, jako by už žádný zlepšovák vymyslet nešlo, ale... zdání klame.

17.7.2022 v 7:18 | Karma: 13,81 | Přečteno: 561x | Diskuse| Ostatní

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Pláštěnka

Člověk nemusí být zrovna obyvatel deštných pralesů, aby nejpoužívanějším příslušenstvím na kočárek byla pláštěnka.

27.6.2022 v 6:24 | Karma: 13,46 | Přečteno: 510x | Diskuse| Ona

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Přechod pro chodce

Nepůjdu zrovna příkladem, když napíšu, že krom dopravního hřiště na základní škole a autoškoly, je to vlastně až teď, s kočárkem, kdy jsem začala vnímat přechody pro chodce.

12.6.2022 v 7:01 | Karma: 14,71 | Přečteno: 643x | Diskuse| Ona

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem – Řvoucí 26

Jestli chcete trénovat vlastní odolnost a trpělivost, nebo posílit účinky antikoncepce, dejte vědět. Jednou za čas jezdím tramvají - 26 a nabízím zdarma oba programy.

29.5.2022 v 7:36 | Karma: 16,81 | Přečteno: 759x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Experta Antoše srazilo auto. Je mimo ohrožení života, MS komentovat nebude

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  19:07

Hokejový expert České televize Milan Antoš už na domácím světovém šampionátu komentovat nebude. V...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Novotný je pro vedení ODS nepřijatelný, jeho konec stvrdí výkonná rada

14. května 2024  16:10,  aktualizováno  20:09

Pro starostu pražských Řeporyjí za ODS Pavla Novotného to nebyl úplně dobrý den. Nejprve mu ráno...

Jeli sklízet melouny, autobus s nimi po srážce s kamionem vyletěl ze silnice

14. května 2024  20:02

Nejméně osm mrtvých a na 40 zraněných si na Floridě vyžádala nehoda autobusu, který převážel...

Hrozí Gruzii běloruský scénář? Kampaň LGBT fašistů, tepe premiér protestující

14. května 2024

Premium Gruzii v posledních týdnech svírají protesty proti zákonu o zahraničním vlivu. Jde však o mnohem...

  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 724x
Ráda bych se nějak vystihla, ale jsem zastánce hesla, že člověk není slovo, a proto je těžké ho jimi popsat. Takže kdo mě nepozná osobně, stejně neví. :)