casting české miss, aneb chytré holky mají zavřeno

Nevím, proč mě to vůbec překvapilo, ale překvapilo! :) V sobotu 10.11. se konal první casting na Českou Miss 2013. Centrum Chodov se v tu chvíli stalo nejspíš místem s největší koncentrací "krásy" v Praze, každopádně, jak už říká jedno klišé, krása není bohužel všechno!

To, že první kolo bych nazvala „sortovací“, je podle mého v pořádku! Je pravdou, že spousta dívek nemá nejen soudnost, ale doma asi ani zrcadlo, takže tento typ rychlého vyřazení velké skupiny dívek, kdy se dívky měly tu možnost jen představit, považuji za správný!

Když se pak vyvolená třicítka svlékla do plavek, bylo opravdu na co koukat! Nenašla jsem tam snad jedinou špatnou postavu, dívky byly nejen štíhlé, ale měly i prsa a pěkné zadky, což ocenili zejména pánové, nejen v porotě! :-) Takže další plus pro porotu...

V tuto chvíli už nebylo tak snadné vyřadit dvě třetiny a nechat jen tu jednu, která se posune až do třetího, tj. posledního kola, kde budou mít dívky také možnost více se slovně projevit. I to ale porota samozřejmě zvládla a už jsme tu měli 12 top dívek, z nichž měla vzejít konečná šestice šťastných!

Dívky jednotlivě předstupovaly před porotu, usedaly za mikrofon a rozjel se rozhovor.

Na otázky, proč se dívky do soutěže přihlásily celkem ještě reagovaly, (i když i v tomto případě se našly takové, kterým na tomto místě došla slova)! Při dotazech na současnou scénu v politice či na události ve světě to už ale vypadalo spíš jako špatná komedie, jelikož mnohé dívky jen lovily v hlavě alespoň nějakou chytrou odpověď... často bohužel ale nevylovily! :/ Děvčata nejspíš nebyla ani moc čtenářsky založená, jelikož na otázky typu: „Co naposledy četly? Jaký je jejich oblíbený autor?“ následovalo převážně jen ticho! Byly tam ale i takové, co neměly problém s rozvitými větami a na otázky pružně reagovaly, ty bohužel ale až na výjimku v semifinálové šestce nenajdete...

Je jasné, že dělat nejprve rozhovor a následně je až svlékat do plavek, by byl poněkud zdlouhavější proces a navíc po tom, co jsem viděla, ani nevím, zda o to porota stojí, každopádně... na konec pro porotu (po plusových bodech) také jedno velké mínus!

 

Líbí se vám šestice postupujících dívek alespoň na fotkách?! (zdroj foto: www.ceskamiss.cz)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lenka Volfová | neděle 11.11.2012 17:32 | karma článku: 11,59 | přečteno: 1697x
  • Další články autora

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Zvonek

17.7.2022 v 7:18 | Karma: 13,81