7 – 4 – 3 – překvapení?!

  Tedy, nejsem možná odborník na volbu krásy ( i když?! :-)), ale vlna překvapení po letošním výsledku mě tedy rozhodně překvapila! Již když jsem viděla finalistky letošního ročníku, a zaslechla, že letos to bude tak trochu jiné, říkala jsem si, ano..., vypadá to na „missí revoluci“. Nejspíš toto ale moc lidí nesledovalo a tudíž letos jsou z výsledku prostě „v šoku“! :-) 

Tetování, silikony, exotika, krátké vlasy a hlavně snad konečně reálnější možnost, zasáhnout do hlasování a tím ovlivnit výsledek... I když, dopadlo by to snad bez nás jinak?! :D

 

Přiznám se, že před finále jsem si netroufla určit, která dívka se ujme, kterého trůnu, ale že se tam postaví tato trojice slečen bylo pro mě prostě víc než pravděpodobné!

 

Blesk Česká Miss Earth 2013. Kdo sledoval reportáže, fotografie či rozhovory ze soustředění, z příprav na finále, apod. nemohl si nevšimnout této exotické krásky! Byla prostě všude! Bůh ví, proč, ale povedlo se jí dostat téměř do každého záběru, téměř pokaždé přihodit tu svou trošku do mlýna. Konečně tuto kategorii určili čtenáři Blesku a o těch je přirozeně známé, že exotické krásky mají rádi!:D Už jen proto, že se do finálové 10 nějaká ta „alespoň napůl“ cizinka dostala, ačkoliv ve svých výstupech působila často tak trochu dětsky, neohrabaně a ne vždy tak, jak by se od budoucí české miss očekávalo, si prostě zasloužila umístit se a tím ukázat světu, že i ČR je mnohonárodnostní stát! Doufejme, že své nedostatky do reprezentace ČR ve světě dožene a že bude naopak příjemným svěžím dechem ve světě dost často „ztuhlé krásy“!

 

Česká miss world 2013 - Kdo si alespoň jednou přečetl komentáře pod nějakým příspěvkem miss, i kdyby si Lucky nevšiml, její fanklub mu ji připomněl. Snad nejvíce sledovaný profil této „typické krásky“ naznačoval fakt, že když se neumístí, Morava se snad i odvolá! :D Na první pohled milá dívka, vysoká, dlouhé vlasy, velké oči a co musím zhodnotit, celkem i ženská postava... s podobnými charakteristikami uspěla naposled i Táňa Kuchařová, tedy proč zrovna Lucku neposlat na Miss World?!

 

Konečně naše nová miss – inteligentně působící (že by to bylo těmi vlasy :D – dlouhé vlasy-krátký rozum?!) dívka, která je prostě jiná, i když ji v tom pomohl možná jen kadeřník. V každé miss musí nějaká krátkovlasá dívka být (snad aby to vypadalo objektivně), nicméně výhra se těmto typům většinou vyhýbá. To ale nebyl díkybohu případ letošního roku, mluvilo se o revoluci, takže prostě nastala... zda to bylo opravdu diváky, kteří vlastně vždy fandí komukoliv jinému (kdo se má taky v té kupě „stejné krásy“ orientovat), nebo se prostě konečně po několikaletém střídání blondýn a brunet nenašla žádná ideální blondýna, tak se pro změnu vybrala krátkovlasá bruneta, to možná již nikdy nezjistíme, ale vlastně... k čemu by to bylo! :-)

 

Závěrem – všechny byly krásné, ostatně to se od miss očekává, nebo? A že vyhrála právě tato trojice?! Podle mého se stala pravděpodobnost skutečností, podle jiných snad zázrak, každopádně jsem ráda, že to jde i jinak!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lenka Volfová | neděle 24.3.2013 9:42 | karma článku: 7,07 | přečteno: 1017x
  • Další články autora

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Zvonek

17.7.2022 v 7:18 | Karma: 13,81