Dokonalé Vánoce

Ať dělám, co dělám, před reklamou na skvělé Vánoce neuniknu. Je všude kolem. V televizi, rádiu, v časopisech, bliká i na internetu. Všechno se třpytí, sněhové vločky potichoučku padají, tlumené světlo navozuje pocit pohody. Lidé se smějí a tváří se až neuvěřitelně šťastně. Na ty pravé, dokonalé Vánoce se musíte důkladně připravit. Lidé jsou v tomto období obvykle senzitivnější, a tudíž honba na klienta může začít. Budiž nám tedy reklama nápomocná…

V průběhu října bychom si měli začít brát půjčky. Banky i jiné subjekty jsou opravdu štědré – u některých můžete začít splácet až po svátcích, jiné vám zas odpustí třeba měsíční splátku.  Penízky nám slibují tu pravou vánoční atmosféru a umožní nám dopřát si i to, co vlastně vůbec nepotřebujeme. A co, vždyť jsou Vánoce…

Už je taky nejvyšší čas se zamyslet nad koupí nového a ještě novějšího mobilního telefonu a taky operátoři se vzájemně trumfují v tom, co vám nabídnout, jen abyste se stali jejich klientem. Jako odměnu za to, že jste změnili operátora, získáte třeba objemný balíček volných minut nebo textovek, které jistě využijete, když budete všem svým známým oznamovat změnu vašeho telefonního čísla.

V listopadu už máme penízky v kapse. Co tak zajít do prodejny elektra? Skvělou vánoční pohodu zabezpečí nová televize. Čím větší bude mít uhlopříčku, tím větší bude pohoda. Vánoční atmosféru taky navodí nový kávovar i robotický vysavač, který šetří váš čas, který teď můžete trávit se svou rodinou.

Ke konci listopadu už musíme začít gruntovat naše příbytky. Molekuly zabezpečující dlouhotrvající svěžest a taky molekuly aktivního kyslíku nám budou nápomocny. Mnohé čisticí prostředky díky novému a lepšímu složení šetří váš čas. Teď se můžete opět věnovat svým blízkým.

K svátkům bezpochyby patří i jídlo. Hory jídla. Vánoční svátky jsou obdobím, kdy je omluvena každá dieta. Kdy jídlo s nálepkou „zdravé“ musí zákonitě jít stranou. Jezte do přesycena a pijte do přepita. Pokud jste svůj žaludek nezačali roztahovat v dostatečném časovém předstihu a pokud váš žlučník taky ještě neví, že se blíží Vánoce, nezoufejte. Návštěva lékárny vás spasí. Jeden zázračný prášek a pocit plnosti je pryč. A taky nadýmání.

Tak co....šťastné a veselé?

Autor: Lenka Bartošová | úterý 17.12.2013 7:55 | karma článku: 10,74 | přečteno: 392x
  • Další články autora

Lenka Bartošová

Psí věci (ne)potřebné

20.7.2017 v 8:08 | Karma: 20,89

Lenka Bartošová

Na druhý pohled

11.10.2016 v 8:08 | Karma: 18,55

Lenka Bartošová

Proměny

10.10.2016 v 17:02 | Karma: 19,25

Lenka Bartošová

Kľak (1352 m n.m.)

5.8.2016 v 8:07 | Karma: 15,76

Lenka Bartošová

Kečupová královna

9.10.2015 v 17:50 | Karma: 14,21