Dokonalý svět televizní reklamy aneb Ideální den českých žen

Ráno s úsměvem vyskočím z postele a nechám se vtáhnout vůní té nejlahodnější kávy do kuchyně, kde na mě u stolu čeká perfektně upravená rodina s připravenou snídaní, během níž si popovídáme o probiotických kulturách v našem dobromamkovském jogurtu a pro jistotu ještě posílíme svůj imunitní systém aktivním bifidusem, který nás ochrání proti větru, dešti i chřipce.

Od stolu odcházím do koupelny, kde se stávám sama sebou, čehož dosílím perfektními, nejdelšími a nejhustšími řasami a také přirozeným obarvením vlasů, kterým pro jistotu přirozeně dvojnásobně zvětším objem.

Cestu do práce pojímáme s manželem jako automobilovou honičku, jež končí manželovým zabláceným vozem, zatímco já vystupuji navzdory počasí s dokonalým účesem z perfektně naleštěného auta v botech na superjehlových podpatcích, v nichž se tak báječně řídí! Prostě botky, které za celý den nevyzuji.

V práci mi den uteče jako voda, čistím si zuby dentální nití, skládám si postavičku svého šéfa ze sušenek nebo s kolegyněmi probírám kvalitu nejrůznějších každodenních věcí. Občas jsem i ve stresu, hlavně když si všimnu své vybledlé halenky. Naštěstí vždy přiskočí jedna z mých kolegyň a pohotově vytáhne tu z kabelky, ondy ze zásuvky prací prášek nebo aviváž a poradí mi, jak z mého obnošeného oděvu udělat sexy kousek, který se opět rozzáří přirozenými barvami. O přestávce zajdu na toaletu, kde se díky svým dnům a hygienickým potřebám konečně stávám šťastnou.

Po práci opět s úsměvem (jinak to ani neumím) vyzvedávám děti ze školy, cestou pojíme horu sušenek (nikdy nedrobí, sušenky ani děti) a dojedeme domů. Děti si hrají na zahradě, nevadí mi, že se umažou, naopak se z toho raduji, protože už mám „zmáklé“ prací prostředky a hravě si poradím i s nebezpečným vodním kamenem.

V mezidobí  v elegantních šatech s lehkostí sobě vlastní gruntuju naši haciendu čistícími prostředky, díky nimž se nám to doma blýská a voní svěžeji než svěžest. Někdy bývá doma veselo, to když se babička rozhodne naleštit nám parkety v rytmu rozdováděného klasika, nebo když mi děti po těch naleštěných parketách pošlou dědečka v předklonu kvůli bolavým zadům. Jsem na tuto situaci připravena a z kabelky hnedle vytahuji tu správnou a navíc okamžitě od bolesti ulevující mastičku.

U vaření večeře se roztančím a se mnou celá rodina, často si radostně o připravované krmi i zazpíváme. Špinavé nádobí je doménou mého manžela, který mi vždy přijde ukázat výsledek své práce. Obdivuji ho, protože nádobí je umyté a září tak, že večer ani nemusíme rozsvěcet, a jeho ruce jsou díky mycímu prostředku tak jemné!

Večer uleháme do postele, muž se ke mně tulí a ví, že díky kouzelné tabletce bude během krátké chvíle zase mužem. S perfektním účesem,  líčením a klidnou myslí usínám a těším se na další krásný den….


Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radka Lankašová | čtvrtek 29.10.2009 10:00 | karma článku: 44,29 | přečteno: 7351x