Pokud ANO nepůjde do vlády,

měly by předčasné volby být noční můrou pana Babiše více, než jakýchkoli jiných stran. Lidé mu dali své hlasy v naději, že podle svých slibů něco s touto zemí udělá, ne že zaleze za pec a bude tu hlasovat pro, tu zase proti

Nevím pak, v jakém duchu by se nesla jeho nová předvolební kampaň, jestli s heslem - "Volte nás, ale tentokrát rozumě", "Už si troufneme vládnout" a podobně. No, jesli v předvolební kampani chtějí slibovat vládní odpovědnost, tak ať se jí chopí nyní, když jsou de fakto vítězové voleb. A jestli ji slibovat nechtějí, tak to snad bude i na české voliče moc, bude to unikum, aby kandidoval někdo, kdo nechce svůj volební zisk využít k realizaci svých předvolebních slibů.

Černou dírou jsou a budou Komunisti, pokud se Socialistům nepodaří změnit minulé závazky. To je strana, která se opravdu má. Nemusí dělat vůbec nic, jen sbírá peníze a hlasy a občas něco moudrého pronese a její věrchuška si hoví spolehlivě už několik let. Tihle naši komunisté - to jsou věru proletáři, stačí se podívat na Ransdorfa a na ty ostatní, co si z udělali dobré živobytí z bídy a nouze lidí. Jim těch 16% stačí aby do smrti nemuseli pracovat a mleli o vykořisťování, které se jich netýká. Ti se umí o sebe báječně postarat, ti jsou své kůže náramě dbalí - inu pro revoluční ideály - které někdo musí hájit a naplnit tak základní ideje Marxismu, když už se dnes lidé musí spíš snažit o to, aby měli co do úst.

Sociální demokracie - to je jiná, ta má apetit vládnout, a proto je tam také tolik sporů. Jenže tyhle spory předčasné volby nevyřeší, to ať si voliči uvědomí. Uměla by je vyřešit opravdová osobnost, ale kde ji vzít? Oni už se sami postarají, aby mezi nimi kytka nevykvetla.

A teď mi řenete, ať tedy řeknu koho, že kritizovat umí každý. Dobře tedy - tady je má opce: KDU-ČSL.

Autor: Tomáš Lajkep | pátek 8.11.2013 7:35 | karma článku: 15,04 | přečteno: 722x
  • Další články autora

Tomáš Lajkep

Utřel ho

25.1.2018 v 11:05 | Karma: 16,20

Tomáš Lajkep

Porušení lékařského tajemství

11.11.2017 v 14:14 | Karma: 10,97

Tomáš Lajkep

Zeman zhnovu kandiduje

6.11.2017 v 13:56 | Karma: 18,61

Tomáš Lajkep

ANO a vláda

27.10.2017 v 15:03 | Karma: 10,01