Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Žírný čas prsení

Tak už to zas začalo! Děvčata se postupně vysvlékají a dovolují nám nahlížet, kam se dá. Něco na tom starém přísloví: Máj – vyženeme kozy v háj! určitě bude. A jelikož stále ještě nejsem zcela slepý, mohu hodnotit.

              Kozičky se probudily k životu a trčí ze všemožných blůzek a triček. Maxikozy, uměle nahnaný tuk i ony pověstné „dvě pecky pod kobercem“ s číslem minus jedna. Nezáleží však, jaké je která má, ale jak je nosí a jak se prsí. Mladé dívky jsou v tomto ohledu mnohem přirozenější a bezprostřední. Starší dámy nad třicet se svůdnými žlábky v mezikozí už mnohem bedlivěji sledují, kdo se dívá a jak jejich záňadří na druhé pohlaví funguje. Pokud vše mají již pokleslé, nějaká ta kostice to alespoň zvnějšku jakž takž zformuje do přijatelného tvaru. Nemohou si však dovolit příliš hluboké výstřihy, nebo nemohou dělat rychlejší pohyby. Hledat vyběhlé prso například za krkem, když před zastávkou hromadné městské dopravy usilovně dohání autobus, není to pravé a vzrušující…

 

Mladá děvčata s pevným poprsím si mohou dovolit obojí. Být poloodhalená i běžet! Zejména ta odvážnější. To poloodhalení je ovšem důležité. Musí tam být určitá nedořešenost, abychom nedohlédli až na bradavku. Protože cokoliv odhalené a objevené už postrádá pel toho vzrušujícího budoucího překvapení… Na nudistické pláži máte koz jak na statku, ale tajemství tam už chybí. Naopak ženy – bachyně, u kterých si můžete fyzicky i vizuálně nahrnout koz, kolik chcete, příliš vzrušující a žádoucí nejsou. Opačný problém mají slečny a dámy, aby ukázaly a prodaly i to, co ve skutečnosti opravdu, ale opravdu nemají a nikdy mít nebudou (pokud si tam nedají nalít silikon). I když ploché modelky jsou žádané a módní návrháři nemusejí dělat žádné dodatečné úpravy přes prsa.

 

Stále ovšem nevím, proč většinu chlapů poprsí opačného pohlaví tolik vzrušuje, když vemínka jsou určena ke zcela jiným důvodům než k očumování. Prsa slouží zejména ke kojení a k výživě kojenců. Uctíváme něco, co je svým způsobem zcela sekundární a nemá pro nás chlapy žádné rozumné opodstatnění. Upřímně řečeno, stejně oddaně můžeme mačkat a muchlat například prdelku nebo ušní lalůček. Nebo to je nějaký komplex z dob, kdy jsme rovněž byli kojenci? Přesto i mě pokaždé elegantní a nedořečené poprsí dostane. Rovněž čumím. Sám ani nevím, proč.

 

Když je některá MÁ a vyzývavě se prsí, jsme na větvi. Jen se stále nemohu zbavit vtíravého dojmu, že aby ta „sexistická mužská hovada“ tak provokativně neustále civěla, musí mít v prvé řadě důvod! Dívky a ženy na jednu straně civění do výstřihu svým způsobem popuzuje, ale na druhou stranu dělají vše proto, abychom čuměli. Samozřejmě by byly raději, kdyby civěli pouze potenciální vybraní samečci, ze kterých může něco kápnout. Zejména budoucí zabezpečený vztah, oddaný, milující, hodný, věrný a vždy solventní partner, milenec, manžel… Jenže jak to udělat? Aby ho případně upoutaly, musí se vydat všanc i těm starým kozlům, zadaným mužům, pubertálním výrostkům i chlapům, ze kterých už nikdy nic nekápne. Ale tak to je a nejprve musí být všeobecná nabídka, aby byl posléze i spontánní zájem.       

 

V ženských ňadrech je ovšem mocná zbraň, velký potenciál a silný magnet na upoutání. A tak se, holky, prste! Máte na to v našich krajích jen pár měsíců. Až nastane podzim a doba svetrů a zapnutých kabátů, bude po radosti. Jenže proč truchlit, když sezóna prsení právě začíná. Však už jsem si u optika objednal silnější brýle na dálku. Sice doma tvrdím, že to je především kvůli řízení motorového vozidla, abych nepřehlédl dopravní značku či cyklistu. Jenže brýle by klidně počkaly i do podzimu. Je však škoda každé sezóny, kterou promarníme. A je škoda každé sezóny, kterou promarníte…       

Autor: Milan Lajdar | pátek 16.5.2008 9:34 | karma článku: 28,99 | přečteno: 2694x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

Občas podlehnu tlaku okolí, situace či nabídky a udělám něco, co ve skutečnosti ani učinit nechci. Proto jsem vše sepsal, abych předvánočnímu času podléhal jen minimálně nebo vůbec.

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52 | Přečteno: 321x | Diskuse| Společnost

Milan Lajdar

Nic není v Čechách zbytečnějšího než senát

Tolik humbuku a povyku pro nic. Senát byl hloupost ještě dřív než vůbec vznikl. Sice slyším trapné úvahy o horní a dolní komoře, ale nejsme Amerika, ani antický Řím.

14.10.2018 v 16:09 | Karma: 47,08 | Přečteno: 7483x | Diskuse| Politika

Milan Lajdar

Blboun evropský (česká varianta) – 3. část

Jak je v Čechách pravidlem, leccos je úmyslně nohama vzhůru, takže domácí poddruh – blboun sociální není v pravém slova smyslu hloupý, neschopný a ohrožující druh, ale je naopak rozbujelý, parazitický a nepokrytě vyčůraný.

6.8.2018 v 6:15 | Karma: 23,59 | Přečteno: 615x | Diskuse| Občanské aktivity

Milan Lajdar

Blboun evropský (česká varianta) – 2. část

V první části jsme zmapovali několik typických poddruhů blbouna evropského, který se rozšířil zejména po sjednocení Evropy a zrušení hranic. Využil nové reality a zatím úspěšně prosperuje zejména v Bruselu a okolních státech.

1.8.2018 v 13:08 | Karma: 29,50 | Přečteno: 636x | Diskuse| Občanské aktivity

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

Sice původní druh, který však léty ztratil veškeré obranné instinkty. Vyskytuje se po celé Evropě, kde jsou jeho typické poddruhy: například blboun bruselský, blboun španělský, blboun německý (přezdívaný Merkelová) apod.

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99 | Přečteno: 1420x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Nový masívní útok na ukrajinské domy a elektrárny. Střely letěly až ke Slovensku

1. června 2024  9:31,  aktualizováno  10:28

Sledujeme online Rusko v noci provedlo rozsáhlý útok na ukrajinskou energetickou infrastrukturu. Škody hlásí v pěti...

„Ráno to bývá šílenství.“ VELKÝ PŘEHLED samosběrů jahod v Česku

1. června 2024

Jahody mražený zatím není třeba vytahovat. Pěstitelé jahod napříč Českem hlásí, že spustili...

Česko zasáhly silné deště. Voda zaplavovala ulice, ničila stromy

1. června 2024  9:03,  aktualizováno  9:23

Česko v noci z pátku na sobotu zasáhl silný déšť. Středočeští hasiči kvůli tomu zasahovali u třech...

Zemřel sériový vrah z prasečí farmy. Podlehl zranění násadou od koštěte

1. června 2024  8:59

Patrně nejhorší sériový vrah v dějinách Kanady Robert Pickton, který si odpykával doživotní trest...

  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik