„Veselé žabičky“ – 2.část

Kamarádovi Honzovi bylo 45 let. Je normální – a shání zase nějakou ženskou. Vyloučil socky, ženy s malými dětmi i přestárlé „mladice“, které si hrají na zajíčky, byť již vypadají poněkud mrtvolně.

Po nacvaknutí různých internetových seznamek se nabízí žen habaděj. Různé sexinky, uršulky, zuzičky, kůzlátka, pejsánci, berušky, karkulky… A to je prosím kategorie 40 – 50 let. Jasně, na první pohled velmi infantilní „zboží“. Jiné ale příliš na výběr není. Tak oslovujeme různé veselé žabičky, pípající kuřátka a předoucí kočičky. Obvykle se ozvou, protože co kdyby se za „pseudonymem“ Honza z Hradce skrýval Bill Gates?

Téměř nic na internetu ale neplatí. Ubírající si věk, vystavují fotky „jak jí to slušelo tenkrát před třiceti lety v tanečních“ a zcela ignorují místo bydliště. Hradec Králové je Hradec Králové a nikoliv Hořice, Vrchlabí, Jičín, nebo dokonce Plzeň! Lovíme pouze v Královéhradeckém kraji, takže je evidentní, kde je mužů nedostatek a kumulace žen značná. Například v Rychnově nad Kněžnou, v Hořicích, ve Dvoře Králové nad Labem, v Náchodě… Jenže i tohle jsou „prdele světa“, kam Honza dojíždět nemíní. Stačil mu tříletý vztah s jednou „mediálně známou“ paničkou z Lázní Bělohrad. Nejlepší by proto bylo, kdyby ta nová bydlela přes chodbu na Slezském Předměstí. Jenže jak známo, zázraky se příliš nedějí!

Dodávám mu však optimismus a víru:

- Určitě nějaká normální existuje i v tomto století! A když chceš ženskou, musíš se aspoň zpočátku trochu snažit.  

Kouká na fotky na internetu. Převládají na nich baculky. No, baculky – tak si říkají ony samy. Na fotkách jsou obvykle tlusté koule. Zvláště pikantní pak je, když se mašina fotí jako erotický objekt. Například v kombiné se svůdně nadzvednutou nožkou, jako když chčije pes. Prsatice pak jsou často vyfocené včetně svůdných žlábků. Každá má dle informací ráda sex, chtějí to často, neustále mění polohy, milují orál (to je přímo jejich životní hobby), snášejí anál… Pouze ty rozumné napíší, že o těchto věcech se nepíše a sám partner pozná, jaké jsou v posteli dračice. Zda ale také umí vařit a vydělávat peníze, to obvykle neuvádějí. Navíc nechápu, proč se tak přesvědčeně domnívají, že chlapa utáhnou zejména na sex? O to se měly snažit před dvaceti – třiceti lety…

Kamarád civí na monitor, já mu ukazuji obzvláště šťavnaté bytůstky a on se přesto příliš nechytá.

- Víš co, radši si zapálíme fajfku a necháme to na jindy. Stejně je venku zima a sedět někde u kafe za dvakrát čtyřicet pět korun plus deset korun diško, abych před ní nebyl za pitomce, se mi teď vůbec nechce.

Tak si zapálíme fajfky, čudíme pánu Bohu do oken a jsme rádi, že na nás momentálně žádná ženská nemůže. I když, stejně to Honzovi nedaruju, aby to neměl v životě zas tak lehký. Ve svých letech by měl nějakou babu mít, i když výběr přijatelných partnerek se rovná nule. Když už jsem ale seznámil tolik lidí, seznámím s nějakou lepou děvou i kamaráda, i kdyby to měla být hrošice z nedaleké zoo!

                                                                                                            (pokračování příště)

Autor: Milan Lajdar | středa 29.10.2008 8:44 | karma článku: 20,48 | přečteno: 1565x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99