To bych musela být blbá!

Mnoho mých kamarádů i kamarádek stále někoho hledá do páru. Občas se porozhlédnu po seznamkách, jaká je momentální nabídka „zboží“. No, mezi námi, nic moc.

Vše, co se prezentuje na Internetu, nelze brát zcela vážně. Ale určitou skutečnost to ukazuje. Co si myslet o lidech, kteří tam visí od roku 2008, jsou aktivní (občas se na svůj inzerát přihlásí), ale dosud si nikoho nenašli? Dámy po zenitu, to opravdu s tak ohromnou zabejčilostí hledáte ideál?
Mnoho ženatých pánů zde hledá především „poměr za účelem šuku“, často jednorázový. Přijeli by však okamžitě kamkoliv, jak mě občas informují mé kamarádky a konzultují se mnou, co jsme to my mužští za podlé plémě ďáblovo… Není ale nakonec lepší nějaký tak trochu ženatý, když s přibývajícími lety výrazně ubývá perspektivních vrstevníků. Ti buď umřeli, nebo už nechtějí o žádných ženských ani slyšet, nebo vyrazili lovit mnohem mladší kočičky.
Všechny tři varianty mají své nepochybné výhody i úskalí. Kdo je mrtvý, už nic nepokazí a ani se nespálí (zkušenost s kremační pecí má definitivně za sebou). Kdo vztahové kontakty s opačným pohlavím po řadě tragických zkušeností vzdal, také neprodělá. Chodí si na ryby, nikdo mu nemává ze dveřmi s budíkem před nosem, nikdo mu nepočítá vypitá piva či panáky lihovin, a když má dotyčný na tričku náhodou nějakou dírku, nikdo mu neříká „ty nepořádný prase, podívej se na sebe jak zas vypadáš“.
Také mladší kočičky mají své výhody. Už jenom tím, že jsou výrazně mladší a neopotřebované. Starého „mladíka“ obvykle motivují k vyšším výkonům (téměř ve všem) a zdánlivě mu snižují jeho skutečný věk. Naštěstí to trvá jen chvíli, než dotyčný zjistí, že vlastnit mnohem mladší partnerku je ekonomicky, časově i energeticky tak náročné, že i tahle volba v podstatě stojí za prd.
Zajímavé (a pro mě nepochopitelné) ovšem je, že na téměř každou postarší ženu (rád bych napsal „starou bábu“, ale to si nedovolím) se okamžité chytá i mnoho výrazně mladších kozlíků – skokanů. Některé dámy to až uráží.
- Copak to je normální, aby mi ve čtyřiceti sedmi psali dvacetiletí kluci?
To moje rozvedená sousedka (vrstevnice) vše vyřešila s mnohem větším nadhledem. Jistý mladík ve věku 29 let se našel, že by rád. Setkali se a když zjistila, že to není žádný zadlužený bezdomovec, ale úspěšný a pohledný mladý muž, který chce jen občasný nezávazný sex se starší ženou, zvážila všechny pro i proti a rozhodla se jednoznačně.
- To bych musela být blbá, kdybych do toho nešla!
Svým způsobem ji chápu a fandím! A co vy, milé dámy?

Autor: Milan Lajdar | neděle 15.1.2012 10:44 | karma článku: 17,32 | přečteno: 1520x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99