Skončila éra robertků?

Vypadá to, že ano. Dle statistických výzkumů se téměř v každém nočním stolku u dámského lože jeden – dva funkční kousky nacházely. Američtí vědci však nyní přišli s překvapivým názorem:

            Údajně to začalo u placeného sexu. Jelikož se ve vyspělých zemích už málokdy platí v hotovosti, prodejné dámy měly problémy si ověřit solventnost klientů. Jistá japonská firma proto přišla s čipem, který se zavádí přímo do ženina pohlavního ústrojí. Klient vytáhne svoji platební kartu, protáhne ji příslušným místem a žena dle impulsů i v ležící poloze zjistí, zda je funkční a dostatečně krytá. Je to decentní, k věci a jaksi to k placeným službám patří.

 

            Rovněž mnoho českých žen (dle našich výzkumů i zkušeností) dává v poslední době čím dál víc přednost funkčním platebním kartám před vším ostatním. Protáhnutí zlaté karty je uspokojuje mnohem víc než neonový robertek s počítačově řízenou rozkoší či skutečný čiperný úd. Navíc je to hygienické a bezpečné! Svým způsobem je to výhra pro nás starší. Už se nemusíme obávat fyzického kolapsu či impotence. Vyndáme kartu a máme ten nejdůležitější a nejočekávanější úkon za sebou. Hodně žen bere milování jako nejschůdnější cestu ke spoluvlastnictví stříbrných, zlatých a diamantových platebních karet. Následné nakupování a shopování jim přináší mnohem větší uspokojení. Navíc kladné emoce z těchto úkonů jsou dlouhodobější a více hmatatelné. Voňavečky, kostýmečky, botičky, cetičky… Prozíravější a praktičtější dámy se pak přes platební karty svých klientů, milenců a manželů (to zdůrazňuji) dostanou i k mnohem hodnotnějším a trvalejším věcem. Domečky, vilečky, bazénky, autíčka, exotické dovolené, zahraniční apartmány… Vezměte si například bývalou servírku Grossovou.

 

Chlapi, co s tím? Buď společně zažalujeme tu japonskou firmu, která intimní čipy na čtení platebních karet zavádí. Ale to by nám asi moc nepomohlo. Nebo před ženami zatajíme naše platební karty? To by bylo hodně naivní. Navíc, když nás nějaká krasavice ohromí, vytahujeme své platební karty okamžitě a rádi. Musíme přece něčím zaplatit ty romantické večeře, dárečky, květinky, výlety, dovolené… Radikální řešení je: přestaňme šukat! To je ale zase proti přírodě. No nic, oškubaných kohoutů už chodí po světě dost a další se zcela dobrovolně chystají pod kudlu. Asi to tak má být. Roberti, robertci i my ostatní – máme smůlu! Nakonec nás v boji o přízeň samiček převálcuje útlá platební karta!

 

Vlastně jsem chtěl jen upozornit, že až si dáma, milenka či manželka vyžádá před úkonem vaši platební kartu nebo vás dokonce pořádá, abyste ji sami „protáhli“, nebuďte zděšení. Možná se vám to nebude zdát příliš normální. Ale mohu vás ujistit, že naopak taková žena je až sakra normální, chytrá a dnešní… Napodobuje pouze to, co vidí u většiny svých úspěšnějších kolegyň, vrstevnic či kamarádek. Je to zkrátka současný trend! Ať děláme, co děláme, vědeckotechnickou revoluci dřevěným kyjem, ani pazourkama už nezastavíme. Zbývá jediné: makat tak, aby platební karty byly dostatečně kryté a naplněné a holky nás měly „doopravdy“ hodně rády. Sice budou donekonečna tvrdit, že to je převážně z jiných důvodů… Ale ony si rády vymýšlejí!

 

P. S. : Už pochopitelně předem znám i některé ohlasy. Že to tak je pouze v mém případě životního ztroskotance, a když se navíc ještě někdo podívá na moji fotografii… Ale nenechte se vysmát! Funguje to napříč celým věkovým spektrem v rozmanitých podobách. Pouze my starší už své platební karty vytahuje kvůli „tak směšným záležitostem“ s mírnou nevolí a mnohem víc si uvědomujeme, o co vlastně většině žen jde. Jen ti největší naivkové si stále myslí, že jde především o lásku a něco ještě nebesky božštějšího…

Autor: Milan Lajdar | pondělí 5.5.2008 9:23 | karma článku: 21,46 | přečteno: 1954x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99