Reality pšouk

Jedna z nejblbějších televizních zhovadilostí současnosti je dle mého názoru Hotel Paradise. Tzv. Češi, Češky, Slováci i Slovenky se celé dny a noci válí v postelích a na pohovkách v exotické zemi, plácají nesmysly, snaží se uspokojit své hormony a kují pikle proti všem.

Výhradním cílem je jediná záležitost: koho ošukat! V tom původním i přeneseném slova smyslu. Proboha, který vůl tohle vymyslel? Přitom tenhle projekt vůbec nepochází z tuzemska. Jenže co vlastně v současné televizní branži pochází z tuzemska, když většina formátů včetně řady seriálů jsou licenčně převzatá díla?

Má partnerka je ovšem jiného názoru.

- Musíš se zadívat a pochopit, o co jde. Je to zábava!

Několikrát jsem se usilovně snažil, abych se také mohl aktivně účastnit rodinných diskusí, zda je větší kráva ta vypatlaná blondýna, nebo černovlasá pipka s povislým pupkem. Namachrované svalovce raději nehodnotím. Jsou mi nepříjemní od ksichtu. Utéct se však nedá; v televizi tuhle „zábavu“ vysílají každý všední den a v pátek přidávají navíc sestřih týdenní erotiky, kdo s kým, jakým způsobem a jak dlouho. A moji lásku to, i když je vysokoškolsky vzdělaná a poměrně inteligentní emancipovaná dáma, kupodivu zajímá…

 

Včera byl pátek, takže v obýváku opět běžel Hotel Paradise. Seděli jsme u vína a já se snažil znovu marně pochopit, proč se na to vůbec někdo dívá a proč je tahle pitomost poměrně sledovaná a oblíbená.

Tak jsem zíral; hubu nevěřícně dokořán. A zatím vedle spokojeně podřimovala má láska. Jasně, ať si po týdenní šichtě odpočine! A já se překonával, abych také neusnul, a konečně tomu přišel na kloub. Jenže noční minuty ubíhaly a já věděl kulový jako na začátku vysílání.

 

Zato při nočním nášupu Hotelu Paradise nazvaném Noc v ráji žena náhle oživla. Tak dokonale a přesvědčivě, jako by se jí erotika v zámoří rovněž nějakým způsobem týkala. Nakonec si u závěrečných titulků svůdně popotáhla noční košilku a tajemně zašeptala:

- Zlato, dem na to!

 

P. S. : Pánové, nepřipadáte si s masivní podporou vybraných televizních pořadů také někdy jako dokonalí pitomci?

Autor: Milan Lajdar | sobota 23.6.2012 10:37 | karma článku: 18,35 | přečteno: 1141x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99