Gratuluji novému českému prezidentu

panu Drahošovi k vítězství. Bylo to jasné už dopředu, přesto jsem si úplně jistý nebyl. Znám hodně slušných lidí, ale také dost nebetyčných křupanů.

Na druhou stranu je mi líto smutného komika Ovčáčka. Je málo pravděpodobné, že by jeho mimozemská existence mohla fungovat i v novém prezidentském úřadu. Chápu, ono tam jde téměř o prd a náš prezident velkou váhu nemá. To možná ti jeho nohsledi a další galerka.

Ironický starý nemocný jezevec zajede do svého brlohu na Vysočině a nečitelný vědec nám ukáže nové „slušné zázraky“. Samozřejmě žádné nebudou, ale to se ani nečeká.

Jen nevím, kdo bude neustále „střílet a likvidovat“ novinářské hyeny, říkat do éteru „kunda sem, kunda tam“ a provádět další veselé opičácké kousky. Já měl Miloše Zemana svým způsobem rád, protože mám rád chytré lidi a také nemístný humor.

A navíc prosím: nešlo by pana Ovčáčka zaměstnat na nějakém viditelném místě? Třeba jako exota v zoologické zahradě? Myslím, že by měl větší návštěvnost než nějaký opravdický autentický kozoroh dagestánský.

Zítra budou volby sečteny, národ se vyžvanil a zaplať pán Bůh, že zas jedeme dál. Král je mrtev, ať žije král. Ale věřte, že se přesto téměř vůbec nic nemění…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Lajdar | pátek 26.1.2018 16:08 | karma článku: 26,29 | přečteno: 3127x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99