Zakopej se člověče

O rozkazu se nepolemizuje, rozkaz se plní na povel. A jestliže se jeho nesplnění v době míru trestá uvržením do vězení, tak ve válečném stavu je jeho neuposlechnutí dostatečným důvodem k zastřelení.

Pro někoho možná poněkud drsněji pojatý začátek článku, ale všichni, kdož prošli armádním drylem si tuto pravdu dobře uvědomujeme. Od momentu zrušení vojenské povinnosti značná část naší mužské  populace očividně zženštěla, a tak se čeští političtí představitelé rozhodli znovu zavést brannou povinnost. Anebo je tomu snad úplně jinak?

Česká republika je prakticky od revoluce ať už zevnitř, nebo zvenčí systematicky vykrádána. Vymahatelnost práva je na nule. Žádný ze státních resortů prakticky spravedlivě nefunguje a smýšlení národa je poslední rok v tiché nenápadnosti posouváno do válečných příprav. Přesto se společnost chová, jako by se nic nedělo a nic z toho se nikoho z nás ani netýkalo!?! Vskutku pozoruhodně schizofrenní stav myšlení občanů země, kterou diktátor s sebou táhne ke dnu. Česká mediální scéna se doslova předhání v ohlupování národa, poněvadž jedná na příkaz samozvaného nejvyššího vládce planety, který ovládá státy podle starého scénáře rozděl a panuj.

Na východě od našich hranic se opět chystají obrovská lidská jatka a my všichni toto dění mlčky a neúčastně sledujeme. Válečná propaganda běží na plné obrátky a společně s podporou ideologických žvástů ještě více demoluje myšlení lidí, zatímco nad hlavami nám v některé dny ve směru západ východ létají stovky mezikontinentálních vojenských přeletů. Přesto si nikdo ničeho nevšímá, vždyť nám život přeci běží v neustálé pohodě a ve zdánlivém normálu. Jednoduše řečeno je česká občanská zainteresovanost totálně u dna zabahněného rybníka. Ptám se teď sám sebe, proč tohle všechno vlastně píšu, když určitá část čtenářů stejně nebude mít ani trocha zájmu se nad těmito událostmi naší doby rozumně zamyslet? Možná této skupince zapřisáhlých snílků otevře bránu k procitnutí krátké vystoupení pana George Friedmana ze 4.února 2015 na kongresu Chicagu. https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE&feature=youtu.be

Ať už každý z nás osobně zaujímá k těmto věcem jakýkoli postoj, tak se dotyčnému politikovi sluší za upřímně podané vyznání poděkovat, neboť zvysoka vyčnívá ze změti demagogických bludů pojednávajících o ušlechtilých záměrech NATO, kterými nás bez ustání vykrmují naše veřejnoprávní sdělovací prostředky.  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Laierman | pátek 24.4.2015 0:00 | karma článku: 6,15 | přečteno: 100x
  • Další články autora

Petr Laierman

Od 17. listopadu po současnost

17.11.2021 v 17:46 | Karma: 11,29

Petr Laierman

Attila Végh vs. Terminátor Vémola

15.11.2019 v 18:00 | Karma: 22,44

Petr Laierman

Moment, který rozhodl jít k urně.

28.1.2018 v 20:50 | Karma: 38,35

Petr Laierman

Krátké setkání dvou světů

19.11.2017 v 18:25 | Karma: 21,04