Já su tak šťastné, že přispívám na opravdu nové a ještě lepší pořady ČT.

Opomenu fakt, že pan generální byl mistrem nováckého vkusu a sledovanost jej předurčila, aby veřejnoprávní televizi dotáhl až tam, kde je nyní. Nevím, proč mám platit za pořady, s kterými on nemá nic společného.

Jsem slaboch a nemám sílu se dívat na nové pořady, které jsou drobátko pro plemplem diváky. A neznám jediný důvod, proč si ujídat ze svého chlebíčka.

Páni zákonodárci, orli hrdí a sokolíci chrabří, nebojící se ani Mikuláše v létě ve své pýše rozhodli, že musím platit něco jako "dobrovolný" příspěvek na hodnotnou podívanou. Zřejmě mají na mysli srágory typu Dovolená v protektorátu a řachandy k popukání, když se překřikuje Jílková se svými hosty.

Pokud je něco zajímavého a zábavného k vidění v ČT, tak jsou to pořady natočené v době, kdy pan generální ještě možná mutoval a nevěděl čím oslní svět. A tak dneska jsem chlácholen pořady jako Televariété, Byl jednou jeden dům a mnohé jistě potěší také znovu nalezený sprosťák doktor Strossmayer.

Ještě štěstí, že týden co týden je k vidění například pořad Všechnopárty a ono to voní pokaždé zábavou, která ze mě nedělá totálního mameluka.

Ale já patřím na odpis, já se mám dívat jen na JIm Jam, nechat se unášet Mašinkou Tomášem a neopruzovat. A hlavně se vrátit do hrobu.

Autor: Ladislav Smrčka | čtvrtek 25.6.2015 23:16 | karma článku: 34,28 | přečteno: 1292x