Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

Vyhrocená debata v pondělním pořadu televize CNN Prima News mimoděk odhalila, kdo na čí straně stojí. A výsledky vůbec nepřekvapují. Zatímco bytostní demokraté Marcel Kolaja (Piráti) a Jiří Pospíšil (TOP 09) jako vždy ukázali správný směr a zdůraznili potřebu zničit Rusko za každou cenu (s čímž se samozřejmě plně ztotožňujeme), kryptokomunistka Konečná jako obvykle blábolila něco v tom smyslu, že je třeba ukončit válku a jednat o míru. Ostatně pojďme si její fantasmagorie ocitovat: „Já mám tady hlasování, kde jsme k tomu příměří vyzývali v Evropském parlamentu, a nikdo z vás pro to tehdy ani před tím rokem nehlasoval. Já vím, že je složité si sednout ke stolu s Lavrovem nebo s Putinem, ale ono to stejně nakonec jinak nedopadne a to oddalování znamená prostě jenom více mrtvých a více hospodářských ztrát pro celou Ukrajinu, takže pojďme se nad tím jenom zamyslet prizmatem trošku jiným, než vy jste zvyklí.“  

To, co následovalo, však vyrazilo dech i těm, kteří už jsou v politice na něco zvyklí. Slova Kateřiny Konečné o příměří a eventuálním vyjednávání s Lavrovem či Putinem byla tak nehorázná, že donutila i tak hodnotového matadora evropské politiky, jakým Marcel Kolaja bezpochyby je, znechuceně opustit televizní studio. To však není vůbec vizitkou Marcela Kolaji, kterého vzápětí někteří proruští komentátoři nařkli z neschopnosti argumentovat, protože nám všem, kteří jsme soudní, je přece naprosto jasné, že Ukrajina v konfliktu zvítězí, protože prostě zvítězí. Naopak to vypovídá o tom, že komunistické názory zůstaly stejně zvrácené, jako byly vždy. Jaképak příměří, jaképak vyjednávání, zvlášť když se vítězí. Tohle ovšem chcimíři těžko pochopí. Válka je mír!

Je smutnou vizitkou dnešních komunistů a všech, kteří jim naslouchají, že opět nutí lidi k zoufalým činům. Marcel Kolaja, který byl kvůli svým názorům fakticky donucen emigrovat z televizního studia, by mohl vyprávět. Mějme to na paměti, až půjdeme v letošním roce k evropským volbám.  Nedopusťme návrat komunistické diktatury. Včera komunistka Kateřina Konečná ublížila demokratickému politikovi Kolajovi. Dnes svými názory o příměří a zastavení válečných operací ubližuje ukrajinskému lidu. Zítra by mohla ublížit naší liberální demokracii. Nedopusťme to.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ladislav Pokorný | úterý 19.3.2024 0:59 | karma článku: 42,88 | přečteno: 2053x