Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ono je to těžký, stejně tak byste si mohl stěžovat, že nejsou v prodeji mobily bez repráku a mikrofonu, který nepotřebujete. Jenže kdyby byly, tak by  musely být mnohem dražší než ty s nimi, protože jejich spotřeba by byla malá a výrobní náklady velké, sice by se uštřily součástky ale už by to nešlo vyrábět tak sériově, Podobně ty tarify, nabízet je bez volání pro malé procento klientů by taky stálo víc. Stejně jako mobily pro slepé bez displeje atd. Takže na vázání zboží bych si nestěžoval, spíš bych zkusil napsat operátorovi sólo, jestli by mi neudělal výjimky a neušil mi specielní tarif bez volných minut:-)

1 1
možnosti
Foto

Jo, rozumím Vam. Avsak neco jineho je vyrabet fyzicky predmet a neco jineho, poskytovat sluzby. Telefon bez repraku a mikrofonu je blbost, jelikoz by nesla prevadet rec na text. Mobil pro nevidome bez displeje - na tom neco je. Co se tyce ceny takoveho zarizeni, tak s vami souhlasim, jelikoz to neni jen o tom "nedat tam soucastku". Je to možná neco podobneho, jako dělat normalni rohliky a tytez, ale bez lepku.

Mobilnimu operatorovi se neda napsat. Nikde totiz neuvadi pisemny kontakt, pouze "zavolej na bezplatnou linku" a pres samoobsluhu je zase presmerovani na jakesi FAQ, ci diskuzi.

0 0
možnosti
JD

promiňte, ale dle mého názoru nemáte pravdu. jednak, operátor vám nabízí tarif jako nějaký celek, vyzobat z něj jen něco by možná udělat mohl, ale nemusí. Zejména když mobil slouží primárně k přenosu zvukového signálu. Není to prodej jednoho produktu s vazbou na jiný. Po ČT také asi nechctete snížit koncesionářský poplatek, když spotřebováváte jen "půlku"(obrazovou) signálu

1 0
možnosti
Foto

Za ten koncesionářský poplatek máme zase skryté titulky, které musí někdo vyrobit a nedělají to z nadšení. :-) 

1/2 chleba za 50 Kč s deseti rohlíky by byl podle té logiky zase nějaký celek od pekaře.

Někdo přeci může mít SIM v tabletu, kterým ani nejde telefonovat, tak jaký přenos zvukového signálu?

0 0
možnosti

U Vodafonu si můžete navolit svůj tarif podle svého - třeba pokud nechce volné minuty, můžete si vybrat volné sms apod.

0 0
možnosti
Foto

A jak? Mě nejde zrušit těch 40 minut a nahradit je daty. U nastavení navýšení FUP jde pouze zvedat cenu. 

http://www.q3.cz/images/30tarif_vodafone.gif

0 0
možnosti
IF

Dobrý den Kráťo,

nejsem si jistý, jestli to ještě platí, ale svého času měl minimálně T-Mobile (ale divil bych se, kdyby ostatní ne) nějaký čistě datový tarif z kterého telefonovat ani nešlo. Není to tohle?

http://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/internet/mobilni-internet#mobilni-internet-notebook

Pravdou je, že když máte i hlasový tarif na jiné SIM, tak to máte o 150,- Kč levnější :-/

0 0
možnosti
Foto

To je pro notebook, když má někdo k notebooku modem do USB etc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 12,58
  • Průměrná čtenost 1301x
V roce 2003 jsem ohluchl. Nemám v hlavě ta "slyšítka", hlavně ony šneky (cochlea), takže nemohu být ani uživatelem kochleárního implantátu.
Považuji se za srandistu a optimistu. Kromě srandiček jsem také autorem a provozovatelem webu osob se sluchovým postižením
http://www.kochlear.cz
jenž si vybrala Národní knihovna ČR k archivaci jako kvalitní zdroj, který by měl být uchován do budoucna a stát se součástí českého kulturního dědictví, což je pro mě obrovská pocta a mám z toho větší radost, než kdyby mi poslali milion korun.



stránky osob se sluchovým postižením