Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠNPT

šetřím na překrásnou tužku

30. 5. 2012 22:43
Doufám, že jste cestu řádně zaplatil a nepoužil zase

nějakou důchodcovskou výhodu. V tramvaji ste svým "výletem" zbytečně nezabíral místo těm, kteří na Váš důchod vydělávají. Jinak, nevím, proč si myslíte, že na odborářské demonstraci by měli ovce slyšet, co říká hlavní vyžírka.8-o Ba přímo použitím mozku je v takovém případě kontraproduktivní.

0 0
možnosti
LK

lkrata

30. 5. 2012 22:50
Re: Doufám, že jste cestu řádně zaplatil a nepoužil zase

Kdybych nikam nejel, mohl jsem celou dobu pracovat. Ačkoli neslyším, neznamená to, že se jen někde válím v parku a krmím holuby. Mnoho práce dělám dobrovolně a zdarma, což je pro vás asi nepochopitelné.

2 0
možnosti
I

Inzheim

30. 5. 2012 22:15
Je jisté, že

vás tam soudruzi potřebovali jen jako numero-- čím vyšší-- tím pro organizátory vyšší odměna ! To jste nevěděl ?

3 0
možnosti
LK

lkrata

30. 5. 2012 22:28
Re: Je jisté, že

Ne, nevěděl, respektive netušil, protože druhá strana (tedy vláda) se chová k přepisu úplně stejně. Viz související článek http://ladislavkratochvil.blog.idnes.cz/c/244112/Ministerstvo-prace-a-socialnich-veci-diskriminuje-neslysici.html

1 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 12,58
  • Průměrná čtenost 1301x
V roce 2003 jsem ohluchl. Nemám v hlavě ta "slyšítka", hlavně ony šneky (cochlea), takže nemohu být ani uživatelem kochleárního implantátu.
Považuji se za srandistu a optimistu. Kromě srandiček jsem také autorem a provozovatelem webu osob se sluchovým postižením
http://www.kochlear.cz
jenž si vybrala Národní knihovna ČR k archivaci jako kvalitní zdroj, který by měl být uchován do budoucna a stát se součástí českého kulturního dědictví, což je pro mě obrovská pocta a mám z toho větší radost, než kdyby mi poslali milion korun.



stránky osob se sluchovým postižením