Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

12. 11. 2010 6:54
Buďte rád

Když je rodičům slečny líto pro nastávajícího zeťáka pár řízků navíc tak co by říkali až si mladý příjdou půjčit! na auto;-D

0 0
možnosti

ta, která nejsem

12. 11. 2010 7:04
Re: Buďte rád

Pro půjčku na auto se chodí do banky. Dluhy v rodině nedělají dobrotu.

0 0
možnosti

ta, která nejsem

12. 11. 2010 2:33
To jsou ale krásné příběhy

Srdce kulturního antropologa jásá!

Podobná situace nastává, když Středoevropané přijedou na návštěvu do Kanady. Tady se nabízí jednou, nutit návštěvu několikrát se považuje za nezdvořilé. Středoevropané se naopak upejpají podle zásady "sedem razy ma ponúkali, keby ma po osmej ponúkli, aj bysom si zobral". Hostitel jim obvykle řekne, ať si vezmou, cokoliv je v lednici, a odejde za svou prací, ale oni stále čekají, až jim bude to či ono nabídnuto. Po cca třech dnech hladovění zvítězí pud sebezáchovy a oni přestanou hrát hry na zdvořilost.

0 0
možnosti

lkrata

12. 11. 2010 11:34
Re: To jsou ale krásné příběhy

To je nádhera. Holt i ti, co nabízí jsou velmi odlišní. Někdo nabídne a má radost, když si druhá strana vezme cokoli. Pak jsou ti, co nabízí-vnucují, ale potají doufají, že si druhá strana nevezme. Takové je třeba potrestat a sníst jim vše. :-)

0 0
možnosti

neznámý pachatel

12. 11. 2010 2:24
Je docela problém

hrát podle pravidel, když vám ta pravidla nikdo nevysvětlí. Takové situace nemám rád.

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 15,26
  • Průměrná čtenost 1194x
V roce 2003 jsem ohluchl. Nemám v hlavě ta "slyšítka", hlavně ony šneky (cochlea), takže nemohu být ani uživatelem kochleárního implantátu.
Považuji se za srandistu a optimistu. Kromě srandiček jsem také autorem a provozovatelem webu osob se sluchovým postižením
http://www.kochlear.cz
jenž si vybrala Národní knihovna ČR k archivaci jako kvalitní zdroj, který by měl být uchován do budoucna a stát se součástí českého kulturního dědictví, což je pro mě obrovská pocta a mám z toho větší radost, než kdyby mi poslali milion korun.



stránky osob se sluchovým postižením