Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

ignorantka

7. 11. 2010 6:09
no podivejme se na to

kazdemu podle jeho gusta a penezenky.

pokud jste aspon trochu sikovny, urcite udelate vynikajici jidlo i v prirode na ohni a staci k tomu cerstve uriznuty prut z lisky jako nastroj a vysledek muze byt k olizovani...

ale kazdy remeslnik a umelec, ktery pouziva ke sve praci nastroje si opatri kvalitni nastroje a pracuje s kvalitnimi surovinami, a to hned z nekolika prostych duvodu: prace s nimi jde od ruky, je rychlejsi a vysledek kvalitnejsi, je s nimi radost pracovat, maji dlouhou zivotnost a pokud s nimi zachazite, jak se patri a osetrujete je pravidelne, vydrzi vam cely zivot, i deti je mohou podedit. pocatecni investice je sice nakladna, ale vyplati se.

chcete-li k sobe pozvat nekolik hostu na svatecni veceri o nekolika chodech, neobejdete se bez kvalitnich nastroju...ale vzdycky muzete uklohnit gulas v jednom hrnci :-)

0 0
možnosti
HD

opportunity

6. 11. 2010 15:57
Jestli tomu nevěříte, tak já vám to předvedu.

A to o rybě a česneku platí při vaření v páře. Komínky fungují taky, ale není možné dát domů polívku a na to guláš, ale třeba na to tu rybu, brambory, zeleninu.

0 0
možnosti
OP

Bětka

6. 11. 2010 8:56
Vlk samotář

pokud si klohníte sám pro sebe,tak vám tohle stačí.Pokud se vaří pro 5 lidí, z toho jeden je nedokrmitelný puberťák ve vývinu a intenzivním tréninku,tak využijete i tu sadu. Vaření v komínku jde,není to ptákovina,jak tvrdíte vy.Houskový knedlík vařený v páře nad hovězím vývarem rozhodně nechutná jako polévka.Nad knedlíky se pak dá udržovat něco v teple /třeba omáčka/,ale ne uvařit.

Já se rozhodně neobejdu bez hluboké titanové pánve /český výrobek/ se skleněnou poklicí.

0 0
možnosti
LK

lkrata

6. 11. 2010 11:31
Re: Vlk samotář

Však jsem psal hned v perexu, že je rozdíl vařit pro dva a pro pět. Jednou jsme s kolegou vařili na letním táboře pro asi 40 dětí a deset dospělých. Věřte či ne, ale moc se ta výbava nelišila. Jen hrnců, pekáčů pánví bylo víc a byly (ty hrnce) větší.

JTM (jen tak mimochodem) . V takovém množství se vaří úplně super, protože nemá téměř vliv, dáte-li do jídla o kávovou lžičku soli více či méně atd. Zkuste však dát o kávovou lžičku soli víc, když vaříte třeba pro tři. :-)

0 0
možnosti
MM

captain cook

6. 11. 2010 7:56
nezkousel bych

v tom samem hrnci s teflonovym povrchem varit cesnecku nebo pikantni gulas s cesnekem a pak ho dat manzelce, aby v tom uvarila malinovy dzem.

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

6. 11. 2010 7:57
Re: nezkousel bych

Souhlas, teflon mi do baráku nesmí.

0 0
možnosti
M

maxas

6. 11. 2010 7:29
Příteli, Vaše problémy,

zátopkovy nohy a rotchildovy peníze. Jediné co dodat: Šťastný to muž.

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

6. 11. 2010 4:53
Zapomněl jste vývrtku

0 0
možnosti
LK

lkrata

6. 11. 2010 11:23
Re: Zapomněl jste vývrtku

Ta je na tom univerzálním otvíráku všeho :-)

0 0
možnosti
C

Camino

6. 11. 2010 1:39
Je videt, ze nejste zena...

Ja treba ten "hrnec" na rybu mam, vejde se mi do nej pekne velky losos, zkuste dat 60cm ryby do kulateho hrnce a pak ho hezky nacancat na stul :-)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 15,26
  • Průměrná čtenost 1194x
V roce 2003 jsem ohluchl. Nemám v hlavě ta "slyšítka", hlavně ony šneky (cochlea), takže nemohu být ani uživatelem kochleárního implantátu.
Považuji se za srandistu a optimistu. Kromě srandiček jsem také autorem a provozovatelem webu osob se sluchovým postižením
http://www.kochlear.cz
jenž si vybrala Národní knihovna ČR k archivaci jako kvalitní zdroj, který by měl být uchován do budoucna a stát se součástí českého kulturního dědictví, což je pro mě obrovská pocta a mám z toho větší radost, než kdyby mi poslali milion korun.



stránky osob se sluchovým postižením