Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

captain cook

6. 10. 2012 10:21
omyl, zadne dite nema PRAVO rvat

stejne jako nema pravo se bavit jak si zamane, ale je to jaksi jeho prirozenost, ze si obcas zarve. To udela kazde dite a nektere spis rve doma, jine zas venku (my meli jeden exemplar od kazdeho). Jde ze vseho nejvic o to, jak se s tim rodice vyporadaji.

Nekteri se domnivaji, ze jejich dite ma PRAVO rvat a jsou celi urazeni, ze ne kazdy to jako pravo uznava. Jini se dite snazi utisit, protoze si uvedomuji, ze ani oni nemaji radi kdyz jim cizi mrne rve do ucha.

Rodice, kteri se arogantne a sobecky domahaji specialnich privilegii a ohled, by meli sesednout se sveho vysokeho kone a uvedomit si, ze jsou v normalnim svete, ktey se netoci pouze kolem jejich (docela normalniho) mrnete a ze existuje neco jako vzajemna ohleduplnost. 

Treba jako kdyz vy se budete snazit sve decko uklidnit, okolni lide se shovivave usmeji s poznamkou "dneska nema svuj den, co?"

12 0
možnosti

captain cook

6. 10. 2012 10:22
Re: omyl, zadne dite nema PRAVO rvat

oprava; ohledu....ktery

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...