Bojujme o svobodu!

Se znepokojením pozoruji plíživý, ale jistý postup militantních muslimů. Jako lidé, Evropané i občané České republiky jsme s nimi ve válce a je záhodno si to co nejrychleji uvědomit. 

Jejich ideologii, nepleťte si prosím s náboženstvím, zneužívající učení proroka Mohameda, budu v dalším textu nazývat „Zlý Islám“. Předem vysvětlení, proč se Zlý Islám nedá považovat za náboženství. Zatímco v náboženství jde o uctívání nějakého učení, Boha, či chcete-li něčeho co nás přesahuje a co neumíme popsat, Zlému Islámu jde především o moc. Jeho rozvoj není přirozený a je financován zejména mocenskými skupinami ze Saudské Arábie a USA. Členskou základnu získává s využitím sofistikovaných manipulativních technik a strachu. Na Blízkém východě a v Africe mu hraje do karet nevzdělanost, většina jeho sympatizantů jsou analfabeti, v Evropě pak nenávist islamistů vůči většinové populaci. Mešity jim slouží jako výcviková centra a co je důležité, drží členy klanu pod kontrolou, neboť každý je sem povinen pravidelně docházet. Zlý Islám využívá současnou uprchlickou vlnu k infiltraci do Evropy. Toto je obzvláště nebezpečné, neboť se sem snadno dostávají po tisících krutí hrdlořezové. Říkám s plnou odpovědností, pod svým jménem, že je třeba i za cenu občanské neposlušnosti zabránit přijetí jakýchkoli uprchlických kvót a to i v případě, že bychom museli vystoupit z Evropské unie. Lidem v nouzi je třeba pomáhat, ale rozlišujme a hlavně si o tom rozhodujme sami. Abychom se mohli dobře rozhodovat, musíme být znalí, tj. potřebujeme informace. Zde je nenahraditelný především svobodný internet, který by mohl být v boji proti násilné islamizaci účinným spojencem. Dříve nebo později nám ho budou chtít vzít nebo alespoň omezit, nedejme se.

Výše popsaný stav, který na někoho může působit depresivně, se paradoxně může stát výbornou lekcí či šancí pro nás Evropany. Třeba se probereme a boj se Zlým Islámem nám pomůže překonat krizi hodnot. Myslím tím především sobeckost a lásku k penězům, která ochromuje lásku k bližnímu.

Na co je třeba se soustředit:

  • Mysleme více srdcem (intuitivně) než mozkem. Pokud budeme spoléhat pouze na mozek, brzy se v záplavě protichůdných informací zcela ztratíme.
  • Nezapomínejme na to, že jsme lidé. Nevybírejme mezi terorem hnědých košil a islamistů, prohráli bychom. Řešme věci klidně, stále máme čas.
  • Nepodceňme situaci, buďme aktivní. Většina občanů Československa si v roce 1937 myslela, že jim žádné nebezpečí nehrozí.
  • Nepovolujme výstavbu mešit, zakažme muslimům vstup do ozbrojených složek státu, investujme do vzdělání muslimů, seznamme je s Koránem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Kvoch | pátek 22.1.2016 7:00 | karma článku: 19,72 | přečteno: 478x
  • Další články autora

Petr Kvoch

Zdraví

31.12.2016 v 6:08 | Karma: 11,00

Petr Kvoch

Výchova

30.12.2016 v 10:35 | Karma: 9,86

Petr Kvoch

Proč mám rád Masaryka?

19.8.2015 v 7:11 | Karma: 10,04

Petr Kvoch

Ježíšovy výroky

2.7.2015 v 7:50 | Karma: 14,48