Mikrofony odhalily pravdu – Paroubek bere drogy!

Prázdný pohled, rozšířené zornice, podivné chování, pohrouženost do vnitřního světa a zmatenost. Kdo pozorně sleduje chování expředsedy ČSSD i poté, co se z něj stal jen řadový poslanec, má jasno – Jiří Paroubek bere drogy.

Bývalý premiér tuto smělou hypotézu potvrzuje nejen svým vzezřením, ale také slovy a činy. Například zatím posledním prohlášením, že hodlá založit novou levicovou stranu.

I proto k vyhlášenému spojenci Marťanů často přistupuje během jednání parlamentu jeho nástupce Bohuslav Sobotka a něco mu velmi důrazně a starostlivě šeptá. Zlí jazykové tvrdí, že mu jde sobecky jen o vlastní prospěch. Prý potom, co v minulých volbách sebral ČSSD čtyři procenta jiný někdejší expředseda Miloš Zeman, obává se Sobotka, aby k něčemu podobnému nedošlo i v následujících volbách.

Není to ovšem pravda. Někdejšímu poskokovi velkého expředsedy jde jen o jeho dobro. Touží po tom, aby se bývalý guru vrátil na správnou cestu. Supercitlivé mikrofony České televize zachytily útržek z nedávné Sobotkovy promluvy k duchem nepřítomnému Paroubkovi. A rázem je jasno:

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Drahomír Kvasnička | úterý 9.8.2011 6:53 | karma článku: 18,31 | přečteno: 2197x