Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Korán mluví jasně - jsme méněcenní a určení k likvidaci a zotročení

Jsem z těch islámských hrdlořezů čím dál víc znechucenější. Každý den se dozvídám o nějakých nových zákeřných útocích, nebo se na YouTube další z těchhle zbožných hovad chlubí, jak komusi ufiklo hlavu či provedlo jinou sviňárnu. Vždycky, když jsem slyšel nebo četl o takové prasárně, pěnila ve mně krev. Teď už mě to spíš jen deprimuje.

Chtěl bych naprosto jasně zdůraznit, že tento text není v žádném případě předpojatý vůči nějaké rase, víře, vyznání či státní příslušnosti. „Argumenty“ obhájců islámu v podobě otázek, zda vůbec osobně znám nějakého muslima, považuji za zcestné a zavádějící. Osobně neznám ani žádného nacistu a přesto mám dost indicií k tomu, abych se domníval, že jde o zvrácenou ideologii.

Už mě unavuje pořád dokola poslouchat a číst žvásty o tom, že islám je mírumilovné náboženství, které nemá nic společného s terorem, zotročováním, vymýváním mozků, vražděním, rasismem a xenofobií. Ač se mainstreamovým médiím vyhýbám jako mohamedán vepřovému, mám to prakticky denně na talíři – na jedné straně atentáty ve jménu jediného boha a na druhé straně ospravedlňování, že islám za nic nemůže a pro své temné cíle jej zneužila banda fanatiků. A to je přece jen nepatrná kapka v moři láskyplných, přívětivých, otevřených a tolerantních služebníků Alláha…

Četl jsem Korán. Lépe řečeno – pokusil jsem se o to. Tu snůšku psychopatických blábolů nejde přelouskat až do poslední stránky. Ale z toho, co jsem zvládl, mi běhal Děda Mráz po zádech. V té knize je naprosto zřetelně a jasně řečeno, že my všichni, kdo nevyznáváme bludy údajně sepsané středověkým magorem, jsme méněcenní a určeni k likvidaci, v lepším případě k zotročení nebo poislámštění. Nenašel jsem moc zásadních rozdílů mezi militantními cancy proroka Mohameda a nacistickou ideologií.

Je prokletím dnešní doby, že věci vážné a důležité jsou bagatelizovány a zesměšňovány, zatímco věci nepodstatné a malicherné nám jsou předkládány jako záležitosti prvořadého významu. A tak se týdny mele o pár vulgaritách, které pronesl český prezident, ale léta čekáme na opravdu seriozní debatu o tom, kam spěje sociální experiment s názvem „multikuturalismus.“ Člověk ani nemusí být intelektuální gigant velikosti M.C. Putny, aby mu došlo, že na směrovce jsou obce s názvy „Prdel“, „Konflikt“ a „Válka.“ A není to k nim už tak daleko…

Naopak – místo hledání řešení se ještě přitápí pod kotlem. Jako třeba v nedělním propagandistickém pořadu České televize Otázky Václava Moravce, kde imám Halík a soudruzi Švejnar s Hartlem nepřímo označili minimálně polovinu národa za xenofoby a rasisty, kteří se neumí ustrnout a pomoci potřebným, jež válka nutí k migraci.

Ponechme teď stranou, kdo a kvůli čemu válku na Blízkém východě rozpoutal a že by se o její oběti měl postarat právě on. Představme si raději, co by asi ti chudáci ze Sýrie dělali v české kotlině. Žili by ze sociálních dávek, protože by neměli šanci najít práci. Jistě, stovky neziskovek, které se jen třesou, až sem budou plynout otrhané a nevzdělané davy, by čerpaly dotace na jejich adaptaci a sociální začlenění, daňové poplatníky by to přišlo na miliardy, ale místo asimilace islámských imigrantů bychom se po vzoru západoevropských zemí dočkali jen problémů. Netřeba rozvádět – stačí se podívat na Francii, Německo nebo Itálii, kde mají islámské státy ve státě, nevědí co s nimi a míří k občanským válkám.

Sociální inženýři nejsou troškaři. V horizontu příštích desetiletí počítají se stovkami tisíc muslimských běženců, které by naše země mohla přijmout. Jak by se asi začlenili do společnosti, když naši cigánští spoluobčané se z větší části nedokázali asimilovat ani za několik stovek let? Jak bychom s nimi asi vycházeli, když vztah majoritní společnosti k Romům je navzdory miliardám vyhozeným na sociální začleňování v lepším případě chladný, v tom realističtějším odtažitý?

Nebo si vzpomeňte na vztah Čechů s Němci, s nimiž žili na jednom území přes tisíc let. Nebýt Benešových dekretů a vysídlení Germánů, možná bychom si tu dnes navzájem podřezávali krky. Každý den bychom měli na Beneše vzpomenout a v duchu mu poděkovat.

Jedno staré latinské rčení říká: „Jsi-li v Římě, zapaluj římské svíce.“ Problém je v tom, že muslimové nechtějí zapalovat evropské svíce. Přicházejí sem zažehnout plamen islámu, jak jim přikazuje Korán. Co je jim po našich kulturních kořenech, po našem způsobu života a hodnotách?

Zatím ještě můžeme být velkorysí, protože máme početní převahu. Nejspíš to ale nebude dlouho trvat. Myslíte, že se v budoucnosti dočkáme stejné velkorysosti od muslimů, které už nyní všechno uráží a ponižuje - počínaje nevinnými karikaturami Mohameda a konče vyřezávaným betlémem a vánočním stromečkem?

Halík a spol nám v televizi tvrdí, že nám schází lidskost a soucit. Naopak – Češi patří podle statistických výzkumů k nejsolidárnějším národům na světě. To v katolickém páterovi a jemu podobných už není jediná kapička solidarity s lidem vlastní země...

Jaký je rozdíl mezi islamistou, který řeže hlavy, a slizkým hadem Halíkem, kterému kape z huby med a chčije vaječný koňak? Oba jdou za tím samým cílem, byť každý jinou cestou. Ten první nežije v sekularizované společnosti, proto používá nejjednodušší a nejbrutálnější prostředky, ten druhý by to možná také rád dělal, ale (zatím) může jen obratně manipulovat s politiky, médii a veřejností. V obou případech jde o to ve jménu „víry“ získat moc, ovládat a zotročovat…

Autor: Drahomír Kvasnička | středa 17.12.2014 7:29 | karma článku: 42,10 | přečteno: 3426x
  • Další články autora

Drahomír Kvasnička

Peklo s Pavlínkou aneb „Jeden strastiplný týden v posilovně“

Možná právě teď přemýšlíte nad vánočními dárky. Třeba vás napadlo, že své nejdražší (či svému nejmilovanějšímu) nadělíte permanentku do fitka. Stejně už půl roku mele o tom, že se sebou musí začít něco dělat, tak aspoň bude muset. Ale je to opravdu dobrý nápad?

4.12.2013 v 18:20 | Karma: 14,62 | Přečteno: 553x | Diskuse| Sport

Drahomír Kvasnička

Pozval jsem si pod peřinu Zemanovu Kateřinu

„Sexuální orgie, hektolitry alkoholu, desítky opilých mladých dívek, z nichž některé na privátní party skupinově souloží, a uprostřed toho všeho – zjevně dcera prezidenta republiky Kateřina Zemanová (19).“ (Extra.cz – 7.10. 2013)

9.10.2013 v 9:49 | Karma: 26,40 | Přečteno: 2969x | Diskuse| Poezie a próza

Drahomír Kvasnička

Zase se necháváme uchlácholit jakousi podivnou hrou na spravedlnost

„Seriozní“ i bulvární média přicházejí po policejním puči s mrazivou smrští analýz, rozborů a prognóz. Redaktoři už vyzpovídali přinejmenším stovku politiků, komisařů, advokátů a navrch i samotného prezidenta. Brzy možná začnou dělat rozhovory s jejich čtyřnohými domácími mazlíčky. Přestože se všichni předhánějí ve vzájemném mytí hlav, nikdo zatím nepřišel s racionálním důvodem, proč byla razie – nebo aspoň způsob, jakým byla provedena – nevyhnutelná.

16.6.2013 v 1:53 | Karma: 24,14 | Přečteno: 1056x | Diskuse| Společnost

Drahomír Kvasnička

Čekal jsem, že přijde konec světa

„Nejdůležitější je, jak dobře projdeš ohněm.“ Charles Bukowski

21.12.2012 v 15:05 | Karma: 10,77 | Přečteno: 1041x | Diskuse| Poezie a próza

Drahomír Kvasnička

Večer jsi mlela něco o hříchu

„Milovali jsme se celou dlouhou noc, nadnášeni prachovými křídly.“ Ian Anderson (Jethro Tull)

14.12.2012 v 16:40 | Karma: 11,46 | Přečteno: 1141x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...