Co jsou zač, ti neonacisté?

Adolf Hitler se stal předsedou vlády v demokratických volbách, ve kterých vyhrála strana, jejíž byl vůdce. Tato strana se jmenovala NSDAP: National-sozialistische-deutche-Arbeiterpartei. Česky: Národně socialistická německá dělnická strana.

Neonacisté jsou zkrátka "noví" národní socialisté, zrůdný výhonek jedné zrůdné levicové strany, jež měla zmizet v propadlišti dějin.

Neškodní snílci jako utopický socialista Francis Bacon a jemu podobní to snad mysleli dobře. Jak to asi myslel Karel Marx? Zasel dračí sémě v dobré víře?

Jak mohl blahobytně vyhlížející, dobře vykrmený Karel Marx popisovat stohy papíru a rovnosti všech lidí, zatímco jeho vlastní děti a jeho vlastní žena trpěli bídou? Šílené nápady K. Marxe uvedl do praxe neméně šílený Uljanov, známý jako Lenin. Financován ze zahraničí, rozpoutal bolševickou revoluci. Stála životy miliony lidí, to však byl jen začátek. Pod praporem revoluce vzniknuvší Sovětský svaz, kterému patřila obilnice Evropy, Ukrajina, postihl ve 30. letech hladomor. Tak hrozný, že se objevil i kanibalismus. Opět miliony nevinných obětí, nezměrné utrpení přeživších. Důsledek bolševického vedení státu.

Se současnosti připomeňme jeden národ rozdělený na dva státy. Hladovějící komunistická Severní  a prosperující kapitalistická Jižní Korea.

Jeden známý český levicový politik, v současnosti poslanec evropského parlamentu, s oblibou staví na odiv své encyklopedické znalosti. Tato všechna fakta dobře zná, přesto je levicový ...!

Politika se vyznačuje vším možným, jen ne upřímností. Levice však lže programově. Nalhává svým voličům  co chtějí slyšet, nasazuje jim růžové brýle. Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Obětí se pak staneme všichni.

Tak jako si musíme přpomínat oběti a veškeré hrůzy válek, jmenovitě 2.světové, nesmíme zapomínat na zrůdnost levicových myšlenek a jejich oběti.

Ve slovníku je nacismus označen jako národní socialismus A. Hitlera, neonacismus pak jako ideologie a politické hnutí navazující na nacismus.

Může mi někdo vysvětlit, proč jsou neonacisté, to jest noví socialisté, nazýváni pravicí?!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Radomír Kůla | pondělí 26.11.2007 18:13 | karma článku: 13,26 | přečteno: 1008x
  • Další články autora

Radomír Kůla

Svetlá

18.9.2012 v 21:18 | Karma: 9,58

Radomír Kůla

Lipový květ

22.12.2011 v 18:05 | Karma: 12,03

Radomír Kůla

Inverze

26.11.2011 v 22:35 | Karma: 12,07

Radomír Kůla

Dub

17.11.2011 v 18:46 | Karma: 9,98

Radomír Kůla

Ano charitě?

10.11.2011 v 20:44 | Karma: 12,11