Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Předseda ZOKSČ

28. 11. 2007 10:30
Přiznejte (rudou) barvu soudruhu Kůlo!

I Vy jeden chlapáku dělnický! Nebyl jste náhodou v KSČ? Od kdy do kdy? Proč jste taková léta skládal měsíční obulus na oltář vyznavačů Lenina a Marxe,  na kterého nyní házíte jedovatou slinu? Nebyli oni ve své době a na svém místě pokrokem? Už jste si položil otázku jaké semeno sejete Vy, není to jen zamindrákovaná jedovatá slina?

0 0
možnosti

Pešek

27. 11. 2007 2:57
Chytře zapojení neonacisté= odvrácení války

Co s těmi neonacisty, to by bylo lepší téma, když už jsou! Využít je místo zkorumpované Městské Policie, která  stojí peníze a o pořádek se nepostará. Národní Garda dokonce zní vznešeněji, mohla by se těšit vetšího respektu u veřejnosti než profláknutá MP. Třeba by mohli zasahovat na Technopárty, při utkáních fotbalové ligy za úhradu a policie by mohla šetřit opravdové zloděje. Proč bylo demostrativně na 120 skinů 150 těžkooděnců - já bych tam poslal dodávku NG a byl by pořádek a ne přehlídka ubohosti PČR Lháře La"g"a!! Proč si pořád necháme nalhávat od politiků totální nesmysly, Drahá ropa je kvůli Čínězdražování potavin je kvůli BIOpalivů.... Vše je kvůli idi"tům u moci ať v Čechách či jinde, Kde jsou ti chytří z prognosťáku AV buď ožralý na Vysočině, nebo opilý mocí na Hradě, kdo se má líp nevím, ale podělali toho oba stašně!

0 0
možnosti

Holý

27. 11. 2007 2:36
Troufalý Nežid

Pokud jsou další privatizece v plánu letiště, nádraží, koleje, silnice,mosty, lesy řeky,už se vybírají poradci, kteří zajistí tučné provize na Bahamy, tak to jsou dvě možnosti 

1) Sněmovní defenestraci na vidle celé Poslanecké sněmovně = nové volby z kandidátů slušných lidí, systém který oddělí zrno od plev se najde

2)Opustit svou rodnou zemi,ve které si neumíme vládnou, protože jsme správu věcí veřejných ponechali gaunerům prostě-  Jít někam do prd....!!!! 2008 poslední šance!!!

Během několika kvartálů přijde takový  úpadek na středoevropský prostor EU, že ani rozšíření (rozuměj vysání) o Turecko a dále již ČR nepomůže

Co dělat v reálné demokracii?1)Nelhat a nekrást, zloděje potrestat!Hledat věrohodné řešení, Zbavit se Klause nevhodného pr. a dnes již zaostalého ekonoma= probůh, ať si na Harvard klidně vezmou, kupme mu i lístek, Zabavit, jako všude ve světě  majetky pořízené z korupce i v zahraničí, soudcům prověřit konta i majetky atd. Reformujme se pokud máme ještě sílu.

0 0
možnosti

Svoboda

27. 11. 2007 2:09
Klaus přece není Žid

Co to tady Řího pleteš,že Klaus je žid??? Pokud ano, tak to by byl Hrad už zprivatizovaný. Královské klenoty by koupil Kožený, nemáte krále, tak nepotřebujete klenoty, má již PR cvičení za sebou při ČS nám. plavbě. K čemu lodě, když nemáte moře. To byl opravdu argument Století - bez povšimnutí všech mocných. Rádce Kocourek radil, jak prodat stavební hmoty a suroviny (kamen stojí dnes 400Kč/tuna + doprava). Dnes sedí v ČEZu, proto ten nárůst elektřiny o10% a růst bude pokračovat. Znáte někoho, kdo ví, co s tím českým bordelem dále- kromě znárodňení startegických odvětví i surovin? Topol zprivatizuje:1)řeky i přehrady (Šejk si Lipno koupí, pak ho vypustí, obnaží komářistě a Holanďané skoupí repelent =konečně začnem znalostní ekomomiku budovat, zisky přerozdělovat - Šejk rozporuje kupní cenu koupil plné Lipno a ne prázdné baziniště atd.2)Lesy (sběr houb  za100Kč/ den) Vybírá Agentura Praha 5 a.s.3)ČD + MHD a silnice.Nevolnictví  zavedeno a nebudou protivládní demonstrance není opozice !!!

0 0
možnosti

Říha

27. 11. 2007 1:29
NEOnacisté jsou reakcí na odcizení politiků

Kdy že má být GS??? Tak je potřeba vysvětlit lidu,oč tu běží a pozvat NG ke spolupráci,na  ochranu před provokatéry typu Žifčák a jiných manipulátorů. Pak věřím, že po důkladné přípravě a několika cvičných táborech lidu Palacký Hyde Park, by mohlo na Palachový týden už něco nadějného vzniknout, Odpor lidu k této moci je už zřejmě velmi silný cítí to i členové všech pol.stran jak se jim vedení zcela odcizilo bez komunikace, budou jezdit na sněmy a kongresy v neprůstřelných vestách?? Co přinese vývoj? Bude přát připraveným. To budou asi ŽIDé. Už byl potrestán první ŽID za rozkradení celého Bankovního systému v ČR??? Chce-li NG chránit občanská práva, tak musí chytat zloděje!!! Proto prezident KLaus nevidí místo pro NG-on nechce diskutovat. ON nám pořád jako správný ŽID, lže!!

0 0
možnosti

ABC

27. 11. 2007 1:10
Zachrání nás Národní Garda tak tam vstupme kdo chce být zach

Jestli je to tak, tak máme zaděláno na pěkné hrdelní Zločiny!!! Zloději + politici nastaví pravidla chování většině tak, že nám normálním lidem zbývají jenom dvě věci

1)Bezbolestná euthanásie

2)Prodejem orgánů zaplatit dluhy

Kolik je Židů v CH - tam je i obchod se smrtí povolen- šetřeme ať su pohodlnou smrt můžeme dovolit

0 0
možnosti

Hulín

27. 11. 2007 0:59
Troufalý Nežid

Opravdu se Nežid  v dnešní době může tak vyjadřovat. Copak se nebojíte Mosadu,který Vás odhalí a bude s Váma, člověče konec. A pokud Vás bude v Národní Gardě 10 000 členů, tak bude infiltrace jistá a poté Vaše likvidace zevnitř. Sionistické skupiny u moci využijí chaosu a rády upevní militatní prostředky o posíly, které s NG a Vámi zatočí. Tak se mějte na pozoru a jezděte opatrně !!!! Klouže to!

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 11. 2007 22:24
Abych připomenul

Zpětně charakterizovali komunisté první republiku následovně:" Masaryk střílel do nezaměstnaných."

Ano, toto zlo komunisté odstranili: Odstranili nezaměstnanost, odstranili TGM, tedy demokracii atd. Ale nic není zadarmo, začali chybět ty vložky.

No jo, ale kdyby ten TGM do těch nezaměstnaných nestřílel, nemuseli jsme po dalších čtyřicet let ty komunisty jaksi nechat řádit.

 

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 11. 2007 22:20
Co se týče hladomorů

Tak ty hladomory na Ukrajině byl výsledek toho, že ti rolníci neplatili daně. Šlo o daňovou rebelií. Jeden sovětský občan to tehdy charakterizoval takto: Chtěli vyhladovět Stalina, ale on vyhladověl je. A přiznáčné na tom je, jak to začalo. V r.1920 jezdily po sovětském Rusku propagační vlaky s různými revolučními nápisy. Jedním z nich byl: Půda patří těm, kdo na ní pracují.

Avšak uvnitř vlaku byl dodatek v tom smyslu: Uvědom si, že nacionalizovaný majetek je tvůj majetek.

A toto nedoruzumění doplatilo mnoho výše uvedených hladovějících.

0 0
možnosti
PC

Petr Chadim

26. 11. 2007 21:18
To je furt dokola

Kdo byl spojencem NSDAP? S kým seděli ve vládě? Komunisti? SPD? Nebo konzervativci a národovecky orientovaná pravice? A kdo byl jejím protivníkem? Byly to pravicové strany nebo levicové? Odpovězte si na tyhle otázky a zjistíte jejich místo v politickém spektru a pak už je konečně přestanete tahat mezi levicové strany.

Ano, existovalo tam levicové křídlo vedené Georgem Strasserem, ale to přestalo po noci dlouhých nožů prakticky existovat. Jejich socialismus byl  parodií a  vějičkou na voliče. Ve skutečnosti je podporovali velkoprůmyslníci, (Krupp, Thyssen apod.) výměnou za likvidaci odborů.

Tomu odpovídá i dnešní realita. Zeptejte se dnešních neonacistů, kdo je jejich nejoblíbenější politik. Na celé čáře vyhraje Václav Klaus, socialističtí politici si u nich ani neškrtnou. Tak přestaňte psát takovéto nesmysly, studujte a pak to zkuste znovu a lépe.

0 0
možnosti