Nosit, či nenosit...tepláky?

Když jsem vstupovala do manželství, přísahala jsem si, že v životě nebudu před manželem chodit v teplákách, pokud se zrovna nevypravím na pravidelný přespolní běh, nebo se nebudu oddávat svým jogínským vášním. Stejný slib dávala i Alex Hrouzková Doležalová svému novomanželi Jiřímu X. Doležalovi (na rozdíl ode mě ho splnila, i když jiné sliby se zase krapet vytratily...). Vždycky jsem chtěla, abych se manželovi líbila, aby si každý nový den mohl jen tak pro sebe říct: „To mám ale krásnou ženskou.“

Jenže ouha, já se k manželovi nastěhovala a on si hned o prvním společném víkendu vlezl do svých „hodobóžových“ tepláčků. Já s tím bojovala jak se dalo. Jenže bydlíme na vesnici a vyrážet do lesa v džínsách nebo sukýnce je krajně nepraktické a přiznejme si, i dost nepohodlné. A tak netrvalo dlouho a já si pořídila své první tepláky na takové to domácí nošení. Vůbec nenaplňovaly mou utkvělou představu hnusných modrých tepláků s nepěknou gumou kdesi tam dole (jak si je pamatuji z dětství). Jsou krásné, červené, dlouhé, pohodlné, mám dokonce pocit, že mě jemně zeštíhlují a dávají mi příjemný mladistvý vzhled. Cítím se v nich jako ryba ve vodě.

Netrvalo dlouho a pořídila jsem svým sexy červeným teplákům další sourozence, neméně atraktivní a podobně oblíbené. A tak najednou doma dělám to, co jsem dělala kdysi, když jsem byla ještě dítko školou povinné. Tehdy jsem přišla ze školy, hodila na sebe tepláky (ano, ty odporné s gumou na konci), mrskla taškou do kouta a hurá ven. Dnes je to stejné, kalhoty sundávám hned jak vyřídím své povinnosti (nákup, doktor, školka....) a skáču do svým milovaných tepláků.

Možná je to trochu prohra, ale na ty ostatní věci jsem nikdy nerezignovala, neb nehodlám svého manžela fyzicky odrazovat. To znamená, že možná nosím tepláky, ale jsou moc hezký, vždycky mám umyté vlasy, každý den se příjemně navoním, ráda se trochu namaluju...jen tak pro dobrý pocit. Občas na sebe hodím své nedomácí sportovní tepláky (které už nejsou tak „dyzajnově vytuněný“) a zamakám na svém těle, aby bylo dostatečné pružné a netučné, neb OTP (okrasné tukové prstence) nevnímám jako přitažlivou součást svého třicetiletého tělíčka.

Mám sice dvě děti, ráda nosím tepláky.......ale nerezignovala jsem na svůj vzhled, vždyť to by si přece můj manžel ani nezasloužil. Všem ženám tudíž vzkazuji..noste tepláky, ale po „ženském“ způsobu (a prosím...ne ty s gumou na konci). Je dokonce spousta kluků, co tepláky fakt žerou, kdopak by dnes neznal hymnu nás „teplákofilů“ od borců z kapely Nightwork?

Autor: Kateřina Kudrmanová | středa 22.2.2012 20:45 | karma článku: 19,20 | přečteno: 2641x