EU nám diktuje: Všichni chceme stát Palestina!

Evropská "ministryně zahraničí" nám opět poskytla důkaz, že EU není a nikdy nebyla a nebude organizací demokratickou. A čím dál tím více Čechů je pro vystoupení z EU. 

"Celá EU si přeje palestinský stát," řekla vysoká představitelka EU pro zahraniční politiku Federica Mogheriniová, která je nyní na návštěvě Izraele a palestinských území, uvedla Česká televize. "Výzvou je ukázat, že o Jeruzalém je možné se podělit v poklidu a respektu," podotkla Mogheriniová.

Takže, milí občané, všichni jsme se zde prý jednotně rozhodli, že chceme podporovat stát pod nadvládou teroristů z islámského Hamasu, že chceme nechat Hamasem zlikvidovat Izraelce, kteří co chvíli čelí útokům ze všech stran a že jsme se rozhodli podílet se na genocidě Židů, která bude následovat, bude-li poprava EU pokračovat. 

A já tedy osobně fakt nevím, jaký názor má většina republiky (krom mnoha anket, které ovládly názory proti EU), ale já si přeji, aby náš národ v rámci udržení stávající demokratické politiky odešel z diktátorské Evropské unie, která nám nyní naznačila, že členské státy a jejich občané automaticky mají stejný názor. Tím pádem se EU proměňuje v organizaci komunistickou - plnou lživé propagandy, jelikož se krom Švédska žádný stát oficiálně nevyjádřil. Nejblíže pak byl britský parlament, jenž téměř jednohlassně také hlasoval pro, ale pouze symbolicky. 

Chceme-li udržet diplomatické vztahy s Izraelem a nechceme-li aby se opakovalo vyvražďování Židů ze II. Světové války, měli bychom na známku protestu, pomocí naší vlády, vyjádřit nesouhlas. A naše vláda by měla přemýšlet nad tím, zda neuspořádat referendum o vystoupení státu z EU, organizace, která nám diktuje za úplatu. Jistě, všechny ty finanční injekce nám samozřejmě pomohly, ale já si svůj názor nechci nechat prodat. 

My jako národ jsme se nikdy v historii nevzdávali. Vzdávaly to za nás naše vlády. Co udělá teď? Já mám strach, že se bude snažit udržet tyto nechvalné tradice. Dokud budeme my Češi mlčet, budeme neustále od EU poslouchat, jaký máe názor, dokud to neskončí tak, že se do jejího vedení za pár desítek let dostanou potomci původních Palestinců, Pákistánců, Afghánců, iráckých a syrských muslimů a dalších, kteří nám pak vesele oznámí, že přejdeme na islám nebo přijdeme o hlavu. Nenechme naše děti platit za chybná rozhodnutí takových ultralevicových diktátorů.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: František Kubásek | neděle 9.11.2014 13:45 | karma článku: 38,01 | přečteno: 1709x