Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Co se mi na Islámu příčí: Chalífát, 4. Říše

Šáría, Džihád, Chlífát, Halal.... A všechny ty lži i na českých propagačních stránkách. V poslední době jsem strávil hodně času tím, že jsem zkoumal Islám a Muslimy. Jejich zvyky, chování, právo, jejich fanatičnost, chování v Evropě.... A děsím se zítřka. Zítřka, kdy někde v českém zapadákově proběhne setnutí hlavy nahrané na video. Děsím se doby, kdy budu potkávat děsivé zahalené lidi na každém kroku. Nejraději bych napsal "vadí mi vše," ale musím rozebrat každou část Islámu a islamismu našeho světa, naší země, Evropy... každou formu Islámu, která mi přijde naprosto nepřijatelná a kritizovat každého, kdo jej slepě podporuje.

Vláda Chalífy, Ummy, muslimské obce. Prvním Chalífem byl v roce 632 Abú Bakr. Technicky vzato byl pojem používán jako shrnutí všech území ovládaných Muslimy. Chalífát je označení pro území ovládané tímto náboženstvím. Vznikne zde správa pod právem Šáría. Bez ohledu na to, kdo jste, máte povinnost se jím řídit nebo zemřít jako zvíře. Bez nadhledu, bez obrazu, Muslimové, kteří někde vyhlásí Chalífát, odstraňují všechno a všechny přebytečné bez zaváhání. A není to tak úplně ani vojenský výraz.

Chalífát neznamená vítězné dobytí nějaké lokace. Znamená to přímo zabrání, přivlastnění, krádež. Postupem času se tento pojem stává nástrojem pro vyhlášení války okolním územím a pro výhružky obyvatelstvu v souvislosti s loajalitou. Čerstvé Chalífáty byly vyhlášeny v Africe a Asii. Hnutí, kterému neřeknu "radikální", protože je prostě pouze "čiste muslimské" a reprezentuje Muslimskou veřejnost, takto zabralo část Sýrie a Iráku. Dost podstatnou. Velkou. Další typicky muslimské hnutí Boko Haram tímto způsobem obsadilo část Nigérie. 

U Nigérie zůstaňme. Je-li totiž na světě uskupení, které vraždí po desítkách, stovkách a tisících bez pozornosti veřejnosti tomu přiměřené, je to právě Boko Haram v Nigérii. Zde jsou útoky Islamistů nejkrvavější, zde jsou nejefektivnější, zde jsou nejvíce hrůzostrašné. Zde jsou Islamisté ve "jménu svého boha Aláha" vyvraždit rodiny s dětmi a novorozenci. Jsou schopni jim řezat hlavy, jsou schopni uplatňovat právo Šáría na ty nejmenší a bez milosti je podřezat na způsob Halal porážky. Převážně však střílejí. Střílejí do všeho, co se hýbe. 

Nigérie z mého pohledu reprezentuje to, co nás může čekat. Možná za třicet let, možná za padesát. Možná také dřív. Je to ten nejhorší scénář zběsilých projížděk teréních vozidel ozbrojených samopaly střílejícími v úhlu 360 stupňů. A to jen proto, že místní odmítají podléhat Šáríe. To je skutečnost, rok 2014. To je realita. Žádní váleční zajatci. To totiž není válka, ale likvidace. Představte si, kdyby přišli sem. Bude jich mnoho. Přidjou sem a vyhlásí Chalífát. Vyhlásí právo Šáría. vyhlásí kastraci žen. Zabijí nepodřízené, vraždy nahrají na video s výhružkami ještě neobsazeným územím. Nemyslím tím přímo naší zemi, myslím tím Evropu. 

Je totiž otázka času, kdy se britští Muslimové sjednotí a ve jménu Aláha přeberou takto nadvládu nad některým tamním regionem. Řeknou "vyhlašujeme Chalífát. Tohle je Aláhova země a teď patří nám". V tu chvíli už ale bude téměř pozdě, protože bude už jeden region společně s jeho obyvateli ztracen a přibývat budou další. Rychleji a rychleji. Francie, Norsko, Švédsko, tam všude je nyní dost Muslimů na to, aby někde mohli vyhlásit Chalífát a bránit ho minimálně nějakou dobu, po kterou povraždí tamní obyvatelstvo. 

A stejně jako Hitlerova 3. Říše, Chalífát je zatím podle veřejných médií neškodnou formou, terá je příliš daleko od Evropy. Jenže kdy si všichni uvědomí, že 4. říše vzrůstá rychle, že vzrůstá rychleji, než kdokoliv očekával a že i plozením mnoha potomků si upevňují pozice v evropských zemích? Kdy si uvědomí, že mít nejoblíbenějším jménem "Mohamed" je přeci jen náznak toho, že už je muslimská kapacita v Evropě vyčerpána? A není už na několik evropských zemí pozdě? 

Nemůžeme odsuzovat sami sebe za rasismus jen proto, že máme strach z takových lidí. Ti se mimochodem vůbec lidsky nechovají a nikdy jim to nerozmluvíte. Oni si totiž myslí, že dělají správnou věc. A nikdy je nebude zajímat názor národa, do kterého migrují. Myslíte, že se přízpůsobí? Svůj názor vám zprostředkuji rád, v dalším článku. Hezký den a přemýšlejte.

Autor: František Kubásek | pátek 29.8.2014 11:45 | karma článku: 27,00 | přečteno: 911x
  • Další články autora

František Kubásek

Sněm Trikolóry a tolerovaná špína v diskusích

Trikolóra Václava Klause mladšího dnes pořádá ustanovující sněm. Oficiálně před dneškem toto hnutí vlastně neexistuje a průzkumy už mu přidělují 4%. O to víc pak kvičí tradiční zastánci různých -ismů, kterých já mám dost.

28.9.2019 v 10:04 | Karma: 25,15 | Přečteno: 709x | Diskuse| Pozvánky, akce

František Kubásek

Ovlivňují neziskové organizace i moderování blogů na iDNES.cz?

Aby nedošlo k okamžitému smazání článku na základě špatných zdrojů, upozorňuji již zde, že se nejedná o článek, jehož výsledkem je jednoznačná odpověď na otázku zadanou v nadpisu, neboť styl "úvaha" toto nevyžaduje.

25.8.2019 v 8:46 | Karma: 36,00 | Přečteno: 932x | Diskuse| Hyde park

František Kubásek

Jiří Drahoš versus HOAXy šířené hlupáky "nevědci"

Nikdy jsem neviděl tak jednoznačně nejlepšího kandidáta na cokoliv v ČR. Lidé ho popisují jako člověka s masarykovským charismatem a to bych jim více než 100 let věků, potřebného k tomu, aby Masaryka znali, netipl...

17.1.2018 v 5:36 | Karma: 40,31 | Přečteno: 2443x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Že jsou příznivci Zemana burani? Tak to jste ještě nebyli v antizemanovské skupině

Antizemanovská skupina na facebooku je uzavřená, přesto přijímá členy asi na potkání, tedy jakékoliv, včetně těch, kteří nemají na prezidenta tak jednoznačný názor, jako mají oni.

7.12.2016 v 21:21 | Karma: 42,23 | Přečteno: 3193x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Šokoval vás ve Slavíku Ortel? Mně spíš šokoval Pekař

Ortel - 2. místo v kapelách. Tomáš Ortel - 2. místo ve zpěvácích. Všichni cítíme, že než anketou kvality umělců je toto anketa názoru. Ale Stalo se. Ortel má stříbra. "Kmen" promluvil. A je to dobře. Je to názor hlasujících.

26.11.2016 v 23:52 | Karma: 42,55 | Přečteno: 2956x | Diskuse| Praha a střední Čechy
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  18:36

Přímý přenos Poslanci začali projednávat úpravu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš...

Rozhodnutí o přijetí či nepřijetí eura v Česku udělá příští vláda, říká Fiala

2. května 2024  14:35,  aktualizováno  18:25

Dvacet let od vstupu do Evropské unie Česká republika stále nepřijala společnou evropskou měnu...

Na Plzeňsku hoří střecha sklárny. Zásah je komplikovaný, říkají hasiči

2. května 2024  18:22

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hoří v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

SPOLU paroduje heslo ANO a spojuje ho s Ruskem, premiér Fiala to hájí

2. května 2024  10:56,  aktualizováno  17:53

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof