Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

skub

4. 9. 2009 18:01
Vietnam

Ja jsem tedy zatim z Vietnamu nadsen, moc se mi tu libi a lidi jsou tu neskutecny. Jedna historka z dneska....Jsem v Sape a vyjel jsem si k jednomu vodopadu, nechal tam moto a sel na vodopad. Asi pul hodka cesty. Helmu jsem nechal zavesenou na riditkach. Cestou nazpatek zaclo prset. Kdyz jsem prisel, nasel jsem helmu na sedadle polozenou tak, aby do ni neprselo. Proste nekdo ji vzal a polozil ji tam. Jsou to takovy naprosto banalni malickosti, ale kdyz se clovek nad tim zamysli, tak to desne potesi, protoze vsude jinde by na to hazeli bobek:)

Tak asi tak. Na Vietnam mam cca 3 tydny a pak frcim do Kambodze a pak Thajsko, ale to bude jen takovy prejezd....

Jinak se mi moc libil komentar s udrzbarem:) Dikes:)

0 0
možnosti
DL

D_L

7. 9. 2009 12:34
Re: Vietnam

Tak si to užij, mě Vietnam fakt nadchnul, bohužel jsem neměl tolik času jako ty, takže sever Vietnamu (hory, tam jak jsi teď) zas až někdy jindy:-) Pohyboval jsem se hodně v místech, kam turisti moc nechodí, občas z toho byli byli V. tak vyjukaní, že jsem dostal cenu jako místní (a to pak člověk teprve zírá..:-)) )

Až budeš v Hoi Anu, dej bacha na hotel, co má uprostřed jezírko s japonským mostem a zlatými kapry, já tam chytil malárii, jinak jsem v Asii neměl ani průjem:-) Užnevím jméno, musel bych někde v archivu vyhrabat vizitku, ale je to na sever od centra.

Když je člověk milej a trpělivej a nedělá bordel, mají Vietnamci srdce na dlani (hodně dlouho nezapomenu na hašišový doupě kousek od železničního mostu v Hanoji, ale to je na dlouhý povídání, a to jsem tam pil jen pivo:-))) Ve velkých centrech už většinou lidi nejsou tak příjemní, ale není to ještě taková hrůza jako v Thajsku.

0 0
možnosti
DL

D_L

4. 9. 2009 15:42
Nejlepší?

Neblbněte, co by dělal v Thajsku? Ta země už je tak zprasená turistickým průmyslem, že ji používám jen jako vstup do JV Asie:-/ Před Vietnamem mě všichni varovali, ale mě se tam líbilo možná ještě víc než v Kambodži (která už pomalu následuje Thajsko).

Honzo, kup si na hotelu lupen na bus do Saigonu, na 5 nebo 6 místech můžeš přerušit jízdu, v Saigonu si objednej výlet do delty Mekongu s variantou konec v Phnom Penhu, mrkni na Angkor Wat a slepici pusť z hlavy. To víš, vegetariánku nechat bez dozoru 2 měsíce, to je dost risk;-) Vsaď boty, že novej údržbář už byl na cestě do Hanoje, takže si o slečnu už nemusíš dělat starost:-)

0 0
možnosti
PM

kimos

4. 9. 2009 15:18
asi nejlepsi reseni

jen nechapu, proc jste radej nejel do Kambodzi, nebo Thajska... Vietnam neni nic moc...

0 0
možnosti
JB

Bond.0.0.7

3. 9. 2009 21:38
ztp

a co tam jako dela? asi je na netu ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1101x
cestovatel, ktery momentalne docestoval:(