Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tomi87

4. 10. 2009 20:07
Samozřejmě,

že se toto komunistické s*instvo děje i nadále a všichni o tom vědí -> KLDR, kde mají regulérní koncentrační tábory... :-P

0 0
možnosti

calypsol

1. 10. 2009 16:25
komunismus

Precetl jsem si celou cestu od zacatku a trosku ti zavidim, ale na druhou stranu jet to sam, to bych asi nedal...jasne nebyl jsi sam celou cestu a neco nevysko;-) S tim komunismem-ja bych ho nezatracoval, jako spolecensky system je pomerne dokonaly, staci se podivat na vcely nebo mravence, ale nutit do toho lidi kdyz nejsou jeste na dostatecne moralni urovni to zlocin je a proto to nemohlo fungovat. Jinak nezabijeji myslenky a ideje ,zabijeji lidi a stejne je to se zbranema, ty nevrazdi, kdyz polozis zbran a nesahne na ni nikdo, nikoho nezabije, lidska ruka je to co vede zbrane...zabiji lidska chamtivost, hloupost, vymlouvat se na ruzne ..ismy je detinske a zavadejici..

0 0
možnosti

skub

1. 10. 2009 18:01
Re: komunismus

Taky jsem mel obavy z toho samocestovani, ale nebylo vychodiska. Kazdopadne po zkusenosti z Vietnamu musim uznat, ze je to nejlepsi moznost, jak se potkavat s ostatnima a jak trosku rychleji proniknout k lidem te zeme. Kdyz jsi sam, jsi jim tak trosku vic pristupny nez kdyz se cestuje ve dvou. A ta svoboda, kdy si nemusis organizovat veci ve dvou, domlouvat se kam kdo pujde, je super:)

Ad ten komunismus: Clovek neni jako vceli a mravenci, ale ma vlastni potreby, kteryma se ridi a ktere potrebuje realizovat . Ty prave komunismus potlacuje a degraduje cloveka a jeho schopnosti na uroven zvirete. Nikde na svete se tenhle system neosvedcil (a snad uz nebude moznost to znova nekde zkouset, jestli to nahodou nevyjde) a snad zadny jiny politicky system nenapachal v posledni dobe tolik zla, nevinnych obeti, korupce a lzi a zaostavani vyvoje spolecnosti.

0 0
možnosti

calypsol

1. 10. 2009 16:19
===

0 0
možnosti

Stan from Prague

1. 10. 2009 12:45
jen pro doplneni

behem vlady rudych kmeru doslo k povrazdeni ca 1/3 Kambodzanu.. ca 2 mil lidi. killing field u PP a S-21 jsou jenom stripky v mozaice....jinak pisete zajimave clanky. clovek si u nich s chuti vzpomene na vlastni cestovani, tak hodne zdaru a stastnou cestu :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1101x
cestovatel, ktery momentalne docestoval:(