Nudíte se? Pořiďte si blondýnu!

Říká se, že vtipy o blondýnkách vymýšlejí brunetky. Myslím, že některé určitě ne. O tom, jak jsem zase jednou "pomohla" blonďatému pokolení vypadat blonďatěji.

DEN PRVNÍ: Telefon na téma, co budeme dělat večer.

 "Zvládneš online koupit lístky do kina!”

 "Ne, jsem úplnej idiot, nezvládnu!" 

O tři hodiny později v kině. První automat na lístky - žádná rezervace, druhý automat na lístky - žádná rezervace. No, což je to asi rozbitý. Zeptáme se pána na pokladně.

” Na tuto kartu nebyli žádné lístky koupeny!" 

"Ale já je kupovala, vybírala jsem i sedačky! Nahoře, uprostřed!”, vytahuju těžkej argument. 

"Máte referenční číslo?" 

"Nemám!" 

"Musíte ho mít na mailu!", kontroluji emailovou schránku, nic. Do rozhovoru se hlasitě vkládá Meba a ještě hlasitěji si povídá s pánem za přepážkou. Lidé se otáčejí a koukají. Po nabídnutí nových lístků, už mají pouze VIP arénu za 25 liber lístek, je pán na informacích málem zaražen do země. Naštěstí pokladní neutrpěl žádnou fyzickou újmu a my odcházíme z kina, bez filmu, bez popcornu i bez coly, za to pořádně vytočený. Cestou domů kupujeme na obalení nervů půl kilový kelímek zmrzliny Ben & Jerry's, kterou sežereme hned po příchodu domů. Ukřivděně otevírám notebook a ukazuju stránku, kterou mám stále ještě otevřenou - lístky byly koupeny, referenčního číslo máme, čísla sedaček máme. Všechno se zdá být v pořádku. Meba značně vytočen, cukr ze zmrzliny už se mu asi dostal do mozku, mění barvu (pokud to ještě jde) a volá do kina. Myslím, že kdyby nepoužil telefon, slyší ho stejně i v Praze. Odpověď stejná, žádná rezervace, hlasité dohadování a praštění telefonem. Sepisujeme stížnost, protože kretény z nás nikdo dělat nebude (jeho slova).

 

DEN DRUHÝ: Otevírám emailovou schránku. Přišla odpověď na naší stížnost. Ano, lístky, byly opravdu zakoupeny, zaplaceny, bohužel ale v jiném kině než ve kterém jsme byli. Myslím, že tento drobný detail v rámci zachování klidného večera zatajím.

Autor: Kristýna Burgerová | středa 16.3.2016 9:41 | karma článku: 28,95 | přečteno: 2230x
  • Další články autora

Kristýna Burgerová

Tak jsem se dočkala!

21.12.2021 v 9:00 | Karma: 32,00

Kristýna Burgerová

Móderní firemní kultůra

20.10.2021 v 9:00 | Karma: 37,00

Kristýna Burgerová

To by se v Česku nestalo!

13.10.2021 v 9:00 | Karma: 44,31