Proč Klaus nemá rád Cimrmany

Naše investigativní agentura PKD, která hravě strčí do kapsy agenturu S+W i Rosuma Fishtrawna, přichází se šokujícím odhalením.

Se smutným odchodem jednoho z našich největších cimrmanologů, pana Ladislava Smoljaka, vyšlo na veřejnost, že současný prezident České Republiky, pan Václav Klaus, nemá divadlo Járy Cimrmana příliš v oblibě. Dokonce se na to téma objevily nejrůznější spekulace v tisku a další spekulace nad spekulacemi všude možně, dokonce i zde na blogu.

Tento postoj pana prezidenta, který obyčejnému člověku může připadat podivný až nepochopitelný, má však velice prosté vysvětlení. Je potřeba si totiž uvědomit, kdo že to Václav Klaus vlastně je.

Tak tedy Václav Klaus je především veliký politik, státník (pozor, neplést se stádníkem), filozof, vědec, vynálezce, fyzik, chemik, matematik, klimatolog, ekonom, dentista, umělec, dramatik, hudebník, skladatel, sportovec, atlet, tenista, publicista a drobný škudlil. Kdo že to je ten Václav Klaus?

Ano přátelé, je to tak. Pan Klaus je vtělení Járy Cimrmana, nebo dokonce přímo sám žijící Jára Cimrman - nezapomínejme, že dlouhověkost byla vždy výsadou rodu Cimrmanů. Takže pan Klaus - zcela oprávněně - nesnese, když si z něj nějací nýmandi dělají srandu.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Krejčíř | pátek 18.6.2010 7:30 | karma článku: 28,50 | přečteno: 2922x
  • Další články autora

Pavel Krejčíř

3D z hlubin dávnověku

2.2.2015 v 8:30 | Karma: 7,69