- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jistě, řada z vás si řekne: "K čemu vyrábět homeopatické pivo podomácku, vždyť jich na našem trhu je poměrně široký výběr." Ano, s tím se jistě dá souhlasit, v našich obchodech i restauracích je možné občas homeopatické pivo zakoupit, například Gambrinus 10, Krušovice jako tenkrát, Staropramen, Braník, Starobrno a další.
Ovšem, nejde jenom o ten výsledný produkt. Jde přeci i o ten proces výroby samotný a v neposlední řadě i o ten pocit dobře vykonané práce. Takové domácí homeopatické pivo, to chutná úplně jinak. A navíc víte, co jste do toho dali, takže nebudete pít žádné chemikálie.
Nuže tedy přikročme k vlastnímu postupu. Musím předeslat, že na rozdíl třeba od výroby domácího ležáku, je výroba domácího homeopatického piva značně jednodušší, a to jak po stránce procedurální, tak i co se týká nároků na vybavení. Čili takové domácí homeopatické pivo pořídíte doslova za hubičku.
Tak tedy zde je ten slibovaný recept:
Tak prosím vidíte, že výroba homeopatického piva není žádná velká věda. Po několika pokusech to musí zvládnout každý. Přeji příjemné zážitky při ředění a hodně úspěchů v léčbě.
Další články autora |