Návod na výrobu homeopatického piva

V dnešním článku si názorně ukážeme, jak podomácku vyrobit homeopatické pivo. Samozřejmě, už slyším námitky mnohých z vás ...

Jistě, řada z vás si řekne: "K čemu vyrábět homeopatické pivo podomácku, vždyť jich na našem trhu je poměrně široký výběr." Ano, s tím se jistě dá souhlasit, v našich obchodech i restauracích je možné občas homeopatické pivo zakoupit, například Gambrinus 10, Krušovice jako tenkrát, Staropramen, Braník, Starobrno a další.

Ovšem, nejde jenom o ten výsledný produkt. Jde přeci i o ten proces výroby samotný a v neposlední řadě i o ten pocit dobře vykonané práce. Takové domácí homeopatické pivo, to chutná úplně jinak. A navíc víte, co jste do toho dali, takže nebudete pít žádné chemikálie.

Nuže tedy přikročme k vlastnímu postupu. Musím předeslat, že na rozdíl třeba od výroby domácího ležáku, je výroba domácího homeopatického piva značně jednodušší, a to jak po stránce procedurální, tak i co se týká nároků na vybavení. Čili takové domácí homeopatické pivo pořídíte doslova za hubičku.

Tak tedy zde je ten slibovaný recept:

Tak prosím vidíte, že výroba homeopatického piva není žádná velká věda. Po několika pokusech to musí zvládnout každý. Přeji příjemné zážitky při ředění a hodně úspěchů v léčbě.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Krejčíř | úterý 12.6.2012 22:45 | karma článku: 20,96 | přečteno: 2459x
  • Další články autora

Pavel Krejčíř

3D z hlubin dávnověku

2.2.2015 v 8:30 | Karma: 7,69