Vytlemenec ze Staromáku

Míním ten Staromák z 18. října, kde bylo víceméně narváno lidmi bez roušek. Byl mezi nimi i můj o dva baráky dál bydlící 36letý soused. Jeho míním tím vytlemencem, páč v ilustračním záběru zpravodajství Primy, tuším že 22. 10., se

fakt tlemil, čímž je jasné, že roušku neměl. Zato měl kolem sebe lidi mnohem blíž než 1 metr, natož 2. Tedy z té demonstrace.

Jeho máma je moje kámoška a hned v pondělí 19. 10. jsme u mne spolu kecaly. Takže už v pondělí jsem věděla, že její synek " - ten blbec byl v Praze na tý demonstraci a víš co, já mu hlídala děti. Jenže já myslela, že jde do práce."

A sousedka kámoška synka seřvala na tři doby (potažmo i na první dobrou - račte si vybrat) - jako jestli na ni vůbec nemyslí, že by covidem-19  mohla onemocnět? kdyby on to v Praze chytil!?!

Vzpomněla jsem si na to, když mi 23. 10. volala další kámoška, aby mi sdělila, že je covid-19 negativní.  Ona mě totiž vezla 16. 10. z nemocnice po operaci. V práci měla o pár dní později dvě spolupracovnice pozitivní a ačkoliv ona byla bezpříznaková, tak šla na test.

Prostě někteří z nás jsou zodpovědní a jiní nejsou. Nic s tím neuděláme. Leda bychom do budoucnosti něco aspoň zkusili změnit. Každý sám za sebe.

 

Autor: Alena Křehotová | neděle 25.10.2020 11:05 | karma článku: 38,99 | přečteno: 2474x