Miluju horoskopy (stejně jako konspirační teorie)

Moc mě baví a málo jim věřím. Horoskopům. Konspiračním teoriím dokonce věřím víc (bývá jich na jednu událost od 20 do 150, to už si vyberu), než horoskopu: ten poměřuji se životem, a to se zhusta neshoduje. Jako dneska.

Začátek horoskopu mi praví: Vy si rozhodně dnes nic neodepřete. Týden začínáte s takovým přílivem pozitivní energie, že vám ostatní mohou jen závidět.

Hele to je pravda - v pátek jsem zaplatila PC, které jsem opět zabalila a dnes půjdu na poštu, abych ho vrátila. To si fakt neodepřu! Na poštu vyrazím s neuvěřitelným přílivem energie - ovšem za pozitivní bych ji nepokládala.

Horoskop mi dále sděluje: Nezadaní jedinci to roztočí. Lidí kolem vás bude tolik, že nemáte šanci si je pamatovat. To mě pobavilo hodně. Nejsem očkovaná, nevím, jestli jsem prodělala covid-19, a nechodím na testy = nemám šanci to roztočit, nikam mě nepustí. Co se týče lidí kolem mne, jež nemám šanci si pamatovat, tak to už zažívám 40 let. Ještě tak si pamatuji xicht, ale už nevím odkud...

Horoskop se zabývá i mými penězi a prací: Vaše schopnosti jsou výborné. Musíte si ale více věřit.

Tady mne horoskop hodně podceňuje - mé schopnosti jsou vynikající a jedinečné, z čehož je patrné, že skromnost se mnou nikdy o zem nepráskala.

Taky mi horoskop uvedl aktivity vhodné pro dnešní den: Grilování se sousedy, skákání na trampolíně, wellness centrum, sauna, lymfatické masáže, třídění knih a časopisů.

Nóóó ne že bych v 66 letech se závratěmi zrovna preferovala skákání na trampolíně, ale v okolí naštěstí žádnou příhodnou nemám. Nestačila by houpačka pro malé děti? Tu kousek od bydla na dětském hřišti mám? A vím, že mých 65 kg unese.

Ale pozor - horoskop se bezvadně trefil na třídění knih. Já to už pár let dělám, většinou třídím do  kontejneru na papír, ale minulý týden jsem "třídila" knihy, které dostanou má vnoučátka a děti k Vánocům.

Takže JUHŮŮŮŮ tohle v horoskopu sedí - jen se o týden nestrefil. Proto se nedivte, že horoskopům nevěřím. Ale čtu je ráda.

Autor: Alena Křehotová | pondělí 23.8.2021 7:13 | karma článku: 0 | přečteno: 205x