Mám sexy hlas (a sedmdesátku na krku)

Už jsem tu "plakala" nad svým chrapotem, z něhož obviňuji pány džonsnaenddžonsna (znám i číslo šarže) a furt se to nemění... Zato mi kámoška Magdí (před Vánoci) a kámoš "Beruška" (v únoru) ba i pošťák (dnes) řekli, že chraplák 

u ženský je sexy. Všem třem jsem pravila, že to by mě mohlo zajímat tak v pětaatřicíti, ne se sedmdesátkou na krku.

Nicméně našla jsem na tom - jak už to desítky let ve svém životě umím - tu lepší stránku: zanedbatelné promile lidí na vakcínu proti covidu 19 umřelo (vykládejte příbuzným o zanedbatelném promile, že), zatímco mně "umřely" jen hlasivky.

Vytanulo mi to na mysli opět nyní, kdy mi ještě nepřišel ZVÝŠENÝ neb až červnový důchod, a už vím, o kolik mi ho zvýší od září. Čímž jsem zase u toho zanedbatelného promile jedinců. Páč já jsem se vždycky dobře z 85 % vymykala průměru. Zhusta směrem k té problematičtější situaci. Ale třeba mám tři dcery (dobře lehce nadprůměr, ale o to teď nejde).

Mám totiž dceru a pak dvojvaječná dvojčata rovněž dcery. To nebývá. Když po prvním dítěti, dceři, máte dvojvaječná dvojčata, nebývají obě dcery. Klídek, nejsem jediná na světě, před desítkami let jsem četla, že totéž se podařilo Samantě Lendlové - ano manželce tenisty Ivana Lendla.

Ovšem nějaký průměr je mně i Samantě vskutku ukradený, prostě jsme se vymkly. To je ovšem ten případ, při němž jsem v pohodě.

Pak jsou průměry, jimž se vymykám, a nadšena z toho nejsem. Viz ten důchod od září. V průměru se přidá 700,- Kč. Resp. přidá se 5,4 % , což jsem si spočetla - přidají mi 340,- Kč. Zase nějaký průměr, jemuž jsem se vymkla. (A tady nepatřím ke skupině "zanedbatelné promile".)

Průměry mě nikdy nebraly a dnes bych dokonce dala před sexy chraplákem přednost sexy důchodu.

Autor: Alena Křehotová | středa 11.5.2022 11:19 | karma článku: 13,67 | přečteno: 327x