Má Vovka Putin syndrom "ustřelených kecek"?

"Ustřelené kecky" jsme tady už v 70. letech říkali těm, kteří měli mindrák z toho, že nedorostli, kam by chtěli. Obvykle to bylo 170 cm max. u chlapů a 165 cm max. u žen. Mindrák se projevil agresivitou těch "ustřelených kecek".

Statisticky ani sociologicky to nemám podložené; ale vzpomeňte na fyzický vzrůst Napoleona, Hitlera (potažmo i Čankajška, rodiny Kimů - byť Asiati jsou obecně měně vzrostlí...). Ti jsou dost agresivní. Nééé že bych si myslela, že každý chlap kolem 170 cm a každá ženská pod 165 cm jsou agresivní, ale znám jich pár takových.  Stejně jako znám pár agresivních nad 180 cm. 

Nicméně Vovka (Vladimír Vladimirovič určitě oslovení promine) Putin se jako "ustřelené kecky" fakt chová. Agresivně.

Ještě při válce s Čečenskem byl nejistý. ( Viděli jste dokument BBC o Čečně?) A pak měl 20 let na to, upevnit si svou moc. Aspoň sám pro sebe. Jeho budování kultu osobnosti nemělo vadu: Vovka umí judo, asi i karte, hokej, potápět se, jezdit na koni, lovit... 

Už 15 let čekám na to, že Vovka Putin zazpívá jako sólista s Alexandrovci. Páč umí všechno; Vovka.

Západ = NATO, EU, natož Amíci to evidentně neodhadli. Vovka se bojí toho, že bude obehnán NATO.  Ukrajina v NATO ? To nikdy. A nejhorší teď je, že Vovkovi fakt nikdo nevidí do hlavy. Není ani šílenec, ani blázen, jen se cítí zahnaný do kouta. A má atomovky.

A syndrom ustřelených kecek. Teď chce vyjednávat - ten Izrael by asi šel...jsou téměř statisíce Židů jak v Rusku, tak na Ukrajině.

No není to žádná brnkačka. Putin je agresor; ale i tak bych byla pro vyjednávání. I když fakt nevím, o co tomu Putinovi doopravdy jde. 

Autor: Alena Křehotová | sobota 26.2.2022 12:28 | karma článku: 22,65 | přečteno: 591x