Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Štíhlá, dlouhovlasá třicítka hledá kamaráda. Jen vážně!

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o zkušenost, kterou mi přinesla jedna známá internetová seznamka. Jelikož jsem již na toto téma četla pár článků a některé vzkazy mi přijdou úsměvné, tady jsou...

Úvodem bych chtěla napsat, že profil na této seznamce jsem si založila asi před rokem a na myšlenku mě přivedl můj kamarád. Důvodem byl fakt, že jsme oba byli "za vodou" a tak jsme si chtěli najít české přátele, kteří žijí v zahraničí. Jsem k těmto způsobům seznámení značně skeptická a tak jsem nic moc neočekávala. Nesmím zapomenout zdůraznit, že ve znění profilu stálo, že je mi třicet a hledám kamarády Čechy, kteří žijí v zahraničí. Toť vše. Všechny ty další kolonky o majetku, vlastnictví bytu, počítače, auta, firmy, kola či chaty. Intimně- velikost mého poprsí, zda-li mám piercing, tetování, zkušenosti a něco málo o mých erotogenních zónách, jsem z pochopitelných důvodů nevyplňovala. Stejně tak i kolonka o tom jaká by měla být osoba, kterou hledám, zůstala prázdná, neboť jsem se ztratila v označeních jako "gentleman, party boy, pohodář, bavič, punker či sportovec".

Výsledkem je jedno virtuální přátelství za hranicemi. Nicméně vzkazy se má schránka zpočátku jen hemžila. Na některé jsem se neodvážila ani odpovídat, protože bych pravděpodobně dotyčného urazila nevhodnou poznámkou. Nad jinými, například ty, které byly dvojsmyslné či přímé nabídky na sex jsem se jen pousmála. Dnes mě mrzí, že jsem si je nepoznamenávala už dříve, protože historie vzkazů nesahá tak daleko, takže ty starší a řekněme nejpikantnější jsou nenávratně smazány. Tady je zlomek těch, které jsem dochovala a myslím, že stojí za to..jsou přepsány v plném znění a protože respektuji soukromí ostatních, pochopitelně bez udání jmen a přezdívek.

-"Ahojky, co takhle chlapa, který by si tě rozmazloval? Je mi 25 roků, 197 cm a mám sportovní postavu.."( Tak k tomuhle vzkazu, co dodat? Jistěže chci někoho, kdo mě bude rozmazlovat!)

-"Moc ti to sluší..jsi opravdu kus pěkný ženský, chtěl bych od tebe zaučit, myslíš, že by to šlo? Což takhle v bazénu, pokud se nestydíš?" (v zálibách jsem uvedla plavání, které zbožňuji) :-)

-"Sluší ti to..upřímně..co se takhle večer sejít a když si padneme do oka, tak i třeba flirtík a sex? Zkus o tom přemýšlet..jen vážně a slušně..třeba by jsme nelitovali.."

-"Ahoj, zahlídl jsem tvůj profil a hned jsi mě upoutala natolik, že ti píšu. Oba něco hledáme, tak proč to (se) nespojit?"

-"Jsem ženatý, mám už celkem čtyři děti, dvě odrostlý a dvě malý s novou manželkou. Vínečko mám taky rád, tak co se sejít?"

-"Tobě už je třicet? Tož co já bych za takovou třicítku dal. Fakt si kočka..."

-"Koho miluješ? Nějakého Angličana, že?" (zmínila jsem to, že momentálně žiji v Anglii a z toho důvodu hledám nějaké kamarády, kteří zde pobývají)

-"Vílo, půjčuješ své krásné vlásky na hraní, třeba z lásky? Chybíš mi.." Zde bych dodala, že jsem dotyčnému neodpověděla na první vzkaz, nicméně tento druhý se mi moc líbil..je zvláštní, že už jsem dotyčnému chyběla.

-"No, to je nádhera. Víno taky miluju, ale třicet ti nemože být, taková mladá baba. To ani nejde, tak jak je to doopravdy?"

-"Ahoj Jani, vrátila se nám zima, ráno bylo mínus sedm. Koukám rád na české seriály, protože mají nějakou myšlenku a jsou lidské. No nic budu končit, začínají Rodinná pouta".( U této věty by se dalo polemizovat...)

To je krátký výběr z došlých zpráv, z nichž záměrně neuvádím ty opravdu hrubější, které se povětšinou týkaly dotazů, jakou sexuální polohu mám nejraději a přímé nabídky na sex s udáním telefonního čísla. Nebo asi osmnáctiletý mladík mi poslal adresu na Skype, že bychom si mohli zadovádět přímo před kamerou.

Abych nebyla jen nespravedlivá, pochopitelně jsem dostala i spoustu krásných vzkazů, na které jsem s radostí odpověděla, s autory jsem v kontaktu a s některými nezůstalo jen u virtuálního přátelství.

 

 

 

Autor: Jana Delgado | středa 7.5.2008 17:40 | karma článku: 15,17 | přečteno: 2193x
  • Další články autora

Jana Delgado

Vezmeš si mě?

Co si budeme ženy namlouvat, která z nás ve skrytu duše nedoufá v onu kouzelnou větu a krásný šperk k tomu? Moje představy o zásnubách byly zmačkané jen do té podoby, že půjdeme na večeři při svíčkách, které většinou hned sfoukávám a číšník je opětovně zapaluje. A snad ve skleničce šampaňského bude plavat kroužek zlata.

16.4.2013 v 12:55 | Karma: 23,50 | Přečteno: 2563x | Diskuse| Osobní

Jana Delgado

Linecká slepovaná láska

V životě jsou chvíle, které trvají věčnost. Čekání, které ubíjí, vysilující strach a úzkost z budoucnosti Karolíně svazuje nohy. Srdce buší jako o závod a myšlenky nedovolí utíkat se k těm obyčejným věcem.

12.4.2013 v 12:17 | Karma: 11,92 | Přečteno: 769x | Diskuse| Ostatní

Jana Delgado

Vzpomínky v krabici

Kdysi jsem se malinko jízlivě usmívala nad některými fotkami z dovolených. Dnes už je chápu.

8.7.2011 v 19:50 | Karma: 14,82 | Přečteno: 1699x | Diskuse| Osobní

Jana Delgado

Bloody Sunday

Neděle. S kolegy ji nazýváme "Bloody Sunday". Tradičně narváno. Zkouším projít areálem plným křičících dětí, sebevědomých fanoušků fotbalu (kde obvykle platí pravidlo čím větší skupina, tím drzejší vystupování), milenců, unavených řidičů...

3.6.2011 v 13:44 | Karma: 15,56 | Přečteno: 1331x | Diskuse| Osobní

Jana Delgado

Láska je když..

se vezmete před Bohem, slíbíte si věrnost v časech dobrých i zlých .. Láska je, když se před Bohem nevezmete, a přesto jste si věrní v časech dobrých i zlých

31.5.2011 v 13:45 | Karma: 15,87 | Přečteno: 1610x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  21:52

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Sadiq Khan: první muslim jako starosta Londýna a první, kdo jím je už potřetí

4. května 2024  17:46,  aktualizováno  20:43

Starostou Londýna byl znovuzvolen labourista Sadiq Khan. Mandát obhájil potřetí v řadě, což se...

U nás cyklostezky, v Polsku dálnice. Využít dotace EU jsme vždy nezvládli, říká expert

4. května 2024

Premium Od vstupu Česka do Evropské unie uplynulo 1. května 20 let. Jak tu dobu zhodnotit? Podle politologa...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!