Dámy, odhoďte peněženky!

Další rušný den v práci. Štrůdlík, který se táhne až ke dveřím. Baculatější paní s dvěma dětmi a pohublým, bledým manželem si to štráduje přímo ke mě a už na mě vysokým hlasem chrlí dlouhou objednávku.

 Netroufám odhadnout, jakou měla dotyčná velikost poprsí, ale minimálně "pětky" to byly. Některé dámy je ovšem umí nosit. Tahle je měla napěchované v bílém tričku, které bylo menší zhruba o dvě velikosti a po bokách se mi zdálo, že mají nerovný tvar. Nechtěla jsem dotyčnou příliš zkoumat, byla však k nepřehlédnutí. Při každém jejím prudším pohybu jsem měla strach, aby jí nevypadly na pult. "Twentyeight pounds seventy, please". Dáma s ladným pohybem rukou zajede do výstřihu a z boku trička vytáhne dvacetilibrovou bankovku. Spadne mi brada a trošku štítivě přebírám peníze. Nesměle špitnu, že je to dvacetosmsedmdesát. Beze slova zajede znovu pod tričko a zpoza podprsenky vytahuje další bankovku. Poděkuji, ale tohle je na mě trošku moc. Otočím se, připravuji kávu a kolega vedle mne jen suše prohlásí, "Taková krásná a sexy peněženka". Pochopitelně tahle kyprá dáma nemohla uniknout jeho pozornosti. Koutky už mi škubají, ale s profesionálním úsměvem dokončuji obsluhu.

Mince, které jsem jí vrátila, nasypala do pokladničky pro charitu, kterou máme blízko pokladen. Netuším, zda-li za normálních okolností nosí peněženku. Případně jestli má alespoň pidipeněženku na kovové mince, kterých má anglická měna více než dost. Takže dámy přírodou štědře obdarované, odhoďte peněženky a nastrkejte si bankovky pod podprsenku. Pro některé budete sexy a co je nejdůležitější, nemusíte nosit peněženku! Mince můžete dát jako dýško, případně do úschovy manželovi či příteli, který vás doprovází.

A pro nás, ke kterým nebyla příroda tolik štědrá a peníze by nám vytvářely v podprsence divný tvar ňader? Zůstaňme u peněženek a vybírejme si z nepřeberné palety barev, materiálů a tvarů. Vždyť peněženka může být skvělým doplňkem!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jana Delgado | čtvrtek 25.9.2008 16:03 | karma článku: 18,90 | přečteno: 1698x
  • Další články autora

Jana Delgado

Vezmeš si mě?

16.4.2013 v 12:55 | Karma: 23,50

Jana Delgado

Linecká slepovaná láska

12.4.2013 v 12:17 | Karma: 11,92

Jana Delgado

Vzpomínky v krabici

8.7.2011 v 19:50 | Karma: 14,82

Jana Delgado

Bloody Sunday

3.6.2011 v 13:44 | Karma: 15,56

Jana Delgado

Láska je když..

31.5.2011 v 13:45 | Karma: 15,87