200 milionů na povodně anebo na Paroubkovu megakampaň?

Sumární účet  za kampaň ČSSD činí neuvěřitelných 200 milionů, což je dohromady víc, než účet za kampaň u všech ostatních stran dohromady. A kdo to zaplatí? Sama ČSSD? Samozřejmě, že ta to nebude.

Ten celý barnumský oranžový cirkus zaplatíme my,  daňoví poplatníci, až se rozpočítají dotace stranám za každý získaný hlas. Ano, 200 milionů na kampaň si ČSSD  rozhazovačně zaplatí z našich daní. 

Při pohledu na chudáky, kterým bere voda střechu nad hlavou a přicházejí o vše, mnohdy už podruhé v životě, při pohledu na ty, kteří spořili celý život a teď o vše přišli, a při pohledu na hned vedle usmívající se politiky na oranžových bilbordech a kteří slibují ráj na zemi za našich 200 milionů z našich daní... tak to je slušnému člověku platícímu daně opravdu na blití.

Mám návrh: A co tak přenechat těch hloupě promrhaných 200 milionů z našich daní těmto chudákům v povodních, kteří o vše přišli? Jsou to přece peníze z našich daní!

Ale kdeže, to jsou nápady, kde to vlastně žiji!

Tyto naše peníze dostane strana, která má ve svém názvu kouzelné slůvko „sociální“ a dostane je na svou hloupou a pitomě drahou kampaň, po které za měsíc ani pes neštěkne. Anebo snad Paroubek přenechá těchto 200 milionů z našich daní těm opravdu potřebným, postiženým v povodních, jak se vždy tento mesiáš kasal?

Nedejte se vysmát, o chudáky přece vůbec v této jeho hodně zbytečně drahé kampani vůbec nejde!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ilja Kraval | úterý 18.5.2010 11:00 | karma článku: 35,94 | přečteno: 1922x