Vaječná chřipka aneb kvikot z oranžové stáje?

Něco se děje. Nějak moc je slyšet některé lidi a nějak moc se někdo bojí, aby někdo jiný nenapsal něco, co neprošlo oficiálním schválením. Takže podle pravidla z knížek Terry Pratchetta umlátit nevěřící brožurkou, samozřejmě úplnou náhodou vycházejí nové a nové články obhajující myšlenky nového zemského řádu.

Je však zajímavé, že proti lidem píšícím kontroverzní články, jako jsem já Ruda PolaneckýBronislav Šimoník , Petr Paulczynski, nemají tito hlasatelé, uplně náhodou, oranžové pravdy zapnutou diskusi.

Pročpak se asi bojí, aby jim někdo pod kousky typu Proč ODS prohraje další dvoje volby něco nenapsal?

Je zejména zajímavé, když už vám tady někdo nedá prostor se vyjádřit napíšete článek na stejné téma, kdy si dovolíte s autorem agitačního pamfletu bez zapnuté diskuse nesouhlasit, že během následující minut, například v případě mého včerejšího článku , jenž navíc vznikl jako reakce na další pamflet bez povolené diskuse tvrdící následující, že za vaječnými atentáty stojí Topolankův vajíčkový team, se seběne UPLNOU NÁHODOU skvadra  nezávislých, samozřejmě, diskutérů, kteří, uplně náhodou, jak jinak, se snažili to co jsem napsal, což bylo v rozporu s oficiální tezí hlásanou PR oddělením Lidového domu, dementovat???

Proč?

Že by zde opravdu existovala ta kontrola MATRIXU, o níž jsem z legrace psal o víkendu?

Má tohle být demo jak bude vypadat za vlády socialistů kontrola svobodného projevu?

WOW!

No tak to se opravdu těším, na to, že jsem podle jejich názoru naprostý blbec, břídil, zakomplexovanec a ještě k tomu bez významný bloger, tak by mě zajímalo, jak pokud na takové nuly, jako jsme my blogeři je vyvíjen takový tlak, jaké by to bylo, pokud by se tato strana dostala k moci a začala kontrolovat profesionlání novináře!

Hurá, ať žije svoboda!

A tady máte pro ukázku názor jednoho ze záručně nezávislých a anonymních diskutérů, který lze najít v diskusi pod mým článek .


"představte si tlustého buržousta s doutníkem, který  se z okna dívá nasocky na ulici a přemýšlí - buď jim dám část ze svého a budu mít klid na další bohatnutí, nebo jim nedám nic a socky sem vtrhnou, vezmou mi všecko a pověsí mě na lampu. Snad už nyní chápete smysl mého sdělení."


Představu si udělejte sami. V diskusích máte o materiálu dost, je otázka proč se někdo stále tak mocně snaží o kontrolu veřejného mínění? Že by vajíčka našla svůj cíl? Že by ty blogy nenáviděných autorů nelhaly?

Co když jsme opravdu narušili MATRIX?

Autor: Jiří Krám | pondělí 25.5.2009 11:42 | karma článku: 27,97 | přečteno: 1612x
  • Další články autora

Jiří Krám

Jeden jestřáb mnoho vran rozhání

24.5.2013 v 10:00 | Karma: 24,16

Jiří Krám

Vystoupit z komfortní zóny

22.5.2013 v 10:00 | Karma: 15,20

Jiří Krám

Historie umění ve třech barvách

16.4.2013 v 10:00 | Karma: 10,11