A co právo nestávkovat???

"Kdo přišel do práce, procházel podle ředitele Dopravního podniku Martina Dvořáka uličkami hanby a kolegové si ho natáčeli na mobily, křičeli a pískali.". To je doslovná citace dnešního článku idnes. Krásně ilustruje to, kdo jsou ti lidé, kteří údajně za nás stávkují. Banda pitomců.

Pokud zaměstnanec přijde do práce s tím, že pomůže ostatním lidem do obchodů, do škol nebo do nemocnice, tak mi to nepříjde zavrženíhodné. V tom se evidentně neshoduji se zaměstnanci dopravního podniku. Ti to totiž považují za něco, kvůli čemu by měli své kolegy šikanovat. Přijde mi to naprosto nechutné a to obzvlášť v dnešní době. Dopraváci mají poměrně hodně peněz na Českou republiku, takže nevidím jediný důvod, proč by měli zkazit den všem ostatním. Pokud si budu chtít jít stávkovat, tak půjdu, ale půjdu sám za sebe. Nechci, aby za mě chodil někdo jiný.

Samozřejmě největší úspěšnost ve stávce mají vlaky. ČD by se asi měly úplně zrušit a nahradit soukromým sektorem. Prodělávají strašné sumy peněz, svým zaměstnancům platí velmi slušně s ohromnými benefity a přitom jsou vlaky pořád špinavé, hnusné a nejezdí na čas. Takže být ministerstvem, tak silně přemýšlím o tom, aby ČD byly nahrazeny. To pak konečně stávkující pánové a dámy poznají, že pracovat v soukromém sektoru není tak jednoduché.

Těžko by tenhle článek měl být považován za něco víc než pár znechucených vět o tom, kdo údajně za mě stávkuje. Jenom bych chtěl na ostatní přenést tu náladu, kterou z toho mám. Pracovití lidé jsou trestáni a v práci budou mít peklo, zatímco ti ostatní, co dělají problémy, ti se mezi sebou poplácají po ramenou a můžou si říct : Zvládli sme to, všem sme posrali den.

P.S. Na pochod Prahou přišly jen stovky odborářů. Asi si nakonec prostě jen sami chtěli udělat volný den.

 

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/vyjeli-jen-znami-stavkokazi-pysnili-se-odborari-uchystali-ulicky-hanby-1aq-/domaci.aspx?c=A110616_083006_domaci_wlk

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Kracík | čtvrtek 16.6.2011 10:41 | karma článku: 29,08 | přečteno: 1728x
  • Další články autora

Adam Kracík

Dva světy. Jedna pomoc.

14.9.2015 v 14:30 | Karma: 6,59

Adam Kracík

Putin, moc a válka

21.8.2014 v 14:30 | Karma: 21,30

Adam Kracík

Posmrtný hotel

21.4.2014 v 20:32 | Karma: 10,52

Adam Kracík

Česká konopná tragédie

8.11.2013 v 12:20 | Karma: 28,32