Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

BingoXX

16. 6. 2011 15:34
vy jeden mudrlante

"Pokud zaměstnanec přijde do práce"

 když většina jeho kolegů stávkuje i za něj, tak si zaslouží dostat nařezáno palicí a nakopat pozadí, protože je stávkokaz – mrva, odporné stvoření.

"ČD by se asi měly úplně zrušit a nahradit soukromým sektorem."

A to zrušíte i jejich zaměstnance a ten soukromník si nějak vytvoří své úplně nové, že. A ten soukromník bude opět jezdit za ještě větší dotace než měly ČD. A když dojde na stávku, tak budou opět vlaky stát i když tentokrát soukromé.

0 0
možnosti

Xelisa

17. 6. 2011 18:40
Re: vy jeden mudrlante

add 1) Takže Vy máte asi pocit,  že jste ještě na základní škole, že? Tam je v této době šikany dost. Ačkoliv jsem žádní prostředek hromadné dopravy včera nevyužila, lidí, kteří včera jezdili si bez výhrady velice vážím. Protože Ti co do práce nešli se odporoučeli (z valné části, abych nekřivdila naším 300 statečným) na koupaliště... A ano, celá stávka mě nenaštvala tak jako přístup těch, jež stávkovali na koupalištích a na chalupách.

add 2) Ne, nechali by si ty zaměstnance, které by převzali, ale ti by dostali nové smlouvy. Buď by je podepsali, nebo ne. Na jejich místa by se přijali nové lidé. Asi by jste se divil, jak se drtivá většina z nich třese jak sulc, když se ČD mluvilo o propouštění. A kdyby jste si měl vybrat vy... Vyberete si nižší plat a menší benefity, nebo výpověď? Pokud výpověď, tak proč ji Ti lidé nedají? Proč neuvolní své místo někomu, kdo chce pracovat namísto válení se u vody v pracovní době a ještě za to dostat zaplaceno?

0 0
možnosti

Kmotr Jebal

16. 6. 2011 11:35
dvořákovi bych nevěřil,

vsadil bych boty, že lže

0 0
možnosti

Smrť

16. 6. 2011 10:45
Přesně

Je mi líto těch lidí, kteří jsou spokojení s tím, co mají, plní si pečlivě své pracovní povinnosti a odměnou je jim šikana novodobých milicionářů;-€Rv

0 0
možnosti

Dalibor62

16. 6. 2011 10:49
Re: Přesně

Ano. Prostě to je psychologický teror.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1913x
Pracuji jako asistent u osob s těžkým mentálním postižením a končím studium na UK.