Asi jsem přibrala

Pokaždé, když jdu domů z práce, nakoupím si tunu jídla a skoro běžím domů, protože už se nemůžu dočkat na ty chutě co se mi rozlejí na jazyku až všechno ochutnám, Nakoupím toho tak pro celé sídliště, proběhnu koupelnou, pustím nějaký pozitivní film a už to do sebe valím. Měla bych přemýšlet jinak a něsvádět těsnější oblečení na pračku. Od zítra začnu cvičit a jíst zdravě, blíží se léto a já nechci děsit okolí svojí "hruškoloidní" postavou, ale až zítra.

Běžím do práce, nesnáším vstávání na čas a budík rozhodně není můj kamarád. Nevím jestli jsem spocená stresem nebo jakým si sportem co vyprodukuji cestou od tramvaje. Naštěstí jsem přišla 2 min před zahájením mého pracovního snažení, uf to byl tedy výkon. Zapojím se do pracovního nasazení a ani nestíhám pozorovat provoz po restauraci natož se na někoho usmát. Opět plno znamená, že se nezastavím tak alespoň vypotím z části to co jsem večer do sebe nacpala, není nic lepšího než si jít lehnout s mastným stričkem. Takhle mě vidět maminka, hned by pochopila proč jsem ještě svobodná.

Po několika hodinách pobíhání a starání se o zákazníky se začíná hlásit můj žaludek. I ostatní kolegové už nervozně klepou na hodinky, že ba něco pojedli. Navalí na mě osobní objednávky a já odcházím vykoupit jídelní okénka. "Já chci smažák se dvěma tatarkama, já se třema a já chci nudle s kuřecím." To je zase nálož, příště si půjdou sami, jsem otrok nebo co? Využívají mého krátkodobého pracovního poměru a stávám se svačinářkou. Nu což, já to zvládnu.

Koukám co zvolím za zdravější druh potravy, pro mé již unavené tělo, nejsem přece srab a k nočnímu zdravému rozhodnutí volím okénko u Pandy. Spousta zajímavých obrázků láká snad každé oko. Babička vždycky říkala, že v hovězím je síla, vybírám tedy hovězí směs s brokolicí a mrkví, jako přílohu rýži, tu tedy vážně nemusím, ale každý začátek je těžký. Po obdržení celé objednávky sesbírám nůši jídla a uháním zpět do práce. 

Ty jo, nechutná to vůbec špatně, navíc mě kuchař svými kuchařskými triky tak navnadil, že bych snad snědla i tu pánev, na které pokrm vytvořil. Pak, že nebudu jíst zdravě, a to mám na výběr asi tak 50 druhů lehké stravy, zítra rozhodně navštívím stejné okno, předpokládám ža za měsíc může vylézt v plavkách??

Babička taky říkala, jen si dej co hrdlo ráčí, hlavně, že jsi zdravá.

Díky babi

Autor: Ivana Kožnarová | neděle 11.5.2014 2:43 | karma článku: 6,96 | přečteno: 756x
  • Další články autora

Ivana Kožnarová

Kurýrka

10.9.2016 v 19:06 | Karma: 15,79

Ivana Kožnarová

Motorest Lesní Zátiší

5.11.2015 v 17:45 | Karma: 14,18

Ivana Kožnarová

Nouze naučila Dalibora housti

24.3.2015 v 17:18 | Karma: 9,19

Ivana Kožnarová

Pozvání na večeři

31.10.2014 v 10:31 | Karma: 12,86

Ivana Kožnarová

Nová práce

14.10.2014 v 23:11 | Karma: 5,13