User-friendly nůž. Každé bodnutí zabíjí!

Jste zabiják amatér?! Nevíte si rady, jak správně zabít? Vaše oběti trpí? Máme pro váš řešení, než skvělý, ultra mega úspěšný... ...a když se ozvete do dvaceti minut získáte 10 hodin právních služeb zdarma!

Když se u nás chlapi poperou
Tak je to nožem a nebo sekerou

Pokud bych si mohl vybrat tak raději tou sekerou, je větší šance, že po "bitce" budou účastnící v péči doktorů a né pohřebáků. Narazil jsem dneska ráno na článek Podívejte se na nůž, který zabíjí chladem, který najdete na technet.cz. Celý článek je o noži s jednou malou změnou - tento nůž ma v čepeli trubičku, která vede do rukověti nože, v rukověti nože je tlaková bombička se stlačeným plynem. Funguje to jednoduše - bodnete, stisknete tlačítko a z čepele se prudce vypustí stlačený plyn.

Výrobci uvádějí, že nůž zabíjí chladem, což je trochu nesmysl (ano plyn při prudké expanzi své okolí citelně ochlazuje, ale že by zásoba plynu v bombičce stačila na zmražení tak velké části těla, aby to bylo smrtelné je podle mne hloupost), spíše to vidím tak, že expanze plynu bude mít stejný efekt jako explozivní střelivo do zbraní. 

A v tom vidím právě ten kámen úrazu. Bodnutí nožem, pokud to útočník nějak zvláště neumí a nemá kliku,není zdaleka tak nebezpečné (málokdo zemřel po JEDNÉ ráně nožem), jenže teď stačí aby se útočníkovi povedlo, lehce vás pošimrat špičkou nože (cca 3-5 cm), stisknout tlačítko a vám se do tkáně (předpokládám, že svalové) dostane expandující plyn. Závěr - minimálně silně destruktivní poranení lokální části těla, v horším případě - kdy nůž pronikne do břišní dutiny - silné vnitřní poranění.

Špatné na tom je, že tohle vám může udělat opilej magor v hospodě poté, co mu sednete na barovou stoličku (oslovíte holku, otřete se mu o rameno). Kde budou ty časy, kdy jste si vyměnili genetické informace přenášené klouby pravé a levé ruky, následně zakončené panákovou smrští a poté se svorně odpotácali, zvracet bok po boku jako ti nejlepší kamarádi.

Zjišťoval jsem u výrobce, jak je na tom dodávka do České republiky - dle jeho slov - zatím bez problémů. No jeden exemplář si objednám, minimálně abych mohl dělat efektivní melounovou zmrzlinu (viz video v článku na technet.cz) a také jako zajímavou kuriozitu a kdo ví, jednou třeba až půjdu z baru mě někdo pošimrá kudlou po žebrech a já se vznesu jako pouťový balonek...

Co si o této zbrani myslíte vy? A otázka pro odborníky (třeba se sem nějaký podívá) jak je na tom s touto zbraní Česká legislativa? Je to zbraň zákeřná?

 

Autor: Pavel Koutsky | sobota 19.7.2008 14:55 | karma článku: 14,60 | přečteno: 1970x