Babybox aneb krkavčí matky.

Nerozumím jak může matka odložit své dítě do babyboxu natož tak do popelnice. Nerozumím tomu a to jsem chlap ale děkuji vůbec tomu, že tady máme babybox. Nedokáži si odůvodnit chování takové krkavčí matky a ani nechci myslet na člověka, který je schopen pohodit své plačící dítě do popelnice mezi nejrůzmější zbytky jídla a další odpadky a potom klidně zavřít víko a odejít.





Všimli jste si, že se blíží vánoce a jedno dítě se najde v popelnici a druhé je odloženo do boxu? To už jsme jako lidi opravdu tak zdegenerovali, že nedokážeme v nejkrásnějším období v roce se chovat jako lidi? Miliony lidí na světě utrácí hromadu peněz za pocit úšměvu u svých blízkých a hřejivého pocitu u srdíčka, že je má někdo rád a na druhé straně taková hrůza!

Nebudu tady obhajovat ženu, která je schopna odhodit své dítě do popelnice a nebudu tady ani obhajovat tu, která své dítě odloží aspoň do babyboxu. Neobměkčí mě ani výmluvy, že nemám na to uživit své dítě,když z dechu jde ještě cítit cigareta a zbytkový alkohol. Trošku s nadsázkou, když mám na chlast, tak musím mít i na to uživit své dítě!

Nemůžu pochopit ženu, která odloží své dítě a navždy ztratí pojem o jeho životě. O jeho osudu a štěstí, či naopak. Nikdy neuvidí jak dítě roste, nikdy neuvidí jeho kamarády a ani první lásku. Nikdy nepozná co z toho malinkatého človíčka vyrostlo a jak se dokáže poprat se životem, prostě ztrácí skoro význam života.

Stojí opravdu peníze v našem žebříčku tak vysoko, že jsme schopni odložit dítě? Jsme opravdu tak zkažení? A neříkejme „ JÁ ne“ ale my.

Děkuji za nápad babyboxu, děkuji za to, že my ostatní jsme ještě lidi a dokážeme to nejkrásnější v životě zachránit a že nejsme lhostejní.


PS: Jen doufám, že ti blázni nevymyslí poplatek za babybox! To jako první vhoďte 30 Kč a pak až se rození zvonek.



Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Koutný | pondělí 17.12.2007 12:30 | karma článku: 17,60 | přečteno: 1846x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45