Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zrada Američanů ve Vietnamu, Zeman a čínsko-ruské strasti

Nejvlivnější v US není Kreml, ale Peking, který US půjčuje peníze, aby US deficitní ekonomika zůstala nad hladinou ( Česká exportní banka vyvezla do RF kapitál v částce 9 mld Kč, s pádem rublu se staly nedobytnou pohledávkou ).

 

Čína v US skupuje US podniky, aby získala jejich technologické knowhow, a horečně jako Kreml zbrojí  - v 6/015 mírostrůjce Putin oznámil, že rozšíří svůj jaderný arzenál o dalších 40 mezikontinentálních balistických raket nové generace, a 10.11.015 ze svého paláce v Soči ( kde se s ponorkou cítí bezpečněji ) opět hrozil Západu z porady s generály typu severokorejské.

Obama, stejně jako Zeman, není jediný, kdo s Kremlem „spolupracuje“.

Zrada Američanů ve Vietnamu

Američané se vždy divili, proč tolik US letců zahynulo nad severním Vietnamem, a proč všechny cíle, na které útočili, byly nedobytně opevněny  – od roku 014, kdy vyšla kniha generála Pete Piotrowski : Basic Airman To General : The Secret War and Other Conflicts, se Američané již nediví, odpovědˇ našli na stránkách 246-247 této knihy, kde se uvádí :   „Téměř o 20 let později Peter Arnett v CBS TV dokumentu s názvem Válka trvající 10.000 dní  uskutečnil rozhovor s bývalým ministrem zahraničí Deanem Rusk /1909-1994/, jenž jako ministr zahraničí sloužil za JFK a Lyndona Johnsona v letech 1961-1969.

Dean Rusk studoval v Anglii na Oxfordu počátkem 30.let v době, kdy bolševický agent Arnold Deutsch rekrutoval pro spolupráci s Kremlem na univerzitě  v Cambridge studentský kroužek vedený Kimem Philby/1912-1988/.

Od 2/45 Rusk pracoval na US zamini + v OSN, mj. byl autorem rozdělení Koreji na dvě části – JFK si jej vybral poté, co mu neprošel James Fulbright /1905-1995/, stvořitel OSN, odpůrce Mccarthismu v 50.letech, a odpůrce války ve Vietnamu, kterému Bonn přezdíval Fulbricht/Walter Ulbricht (východoněmecký bolševik), protože 14 dní před postavením berlínské zdi v 7/1961 Bonn rozhořčil svým prohlášením, že „  NDR má právo, aby neprodyšně uzavřela své hranice „ .

JFK se od Fulbrightova prohlášení nedistancoval, což bylo považováno za výzvu Chruščovovi, že JFK bude stavbu berlínské zdi považovat za přijatelné řešení tzv. berlínské krize, kdy Chruščov hrozil 3.sv.v., nebude-li Kremlu předán celý Berlín …

S Fulbrightem spolupracoval i John Kerry, a byl gurem i Billa Clintona.

V CBS TV dokumentu se Peter Arnett Deana Ruska zeptal, zda je pravda, co se šeptalo v kuloárech, že severovietnamská vláda dostávala seznam, které cíle bude US letectvo bombardovat, den předem.

Dean Rusk k úžasu a k znechucení Američanů odpověděl :“ Ano, je to pravda, chtěli jsme minimalizovat počet civilních obětí, tak jsme před každým náletem předávali seznam cílů švýcarské ambasádě ve Washingtonu se žádostí, aby je předala přes svoji ambasádu v Hanoji severovietnamské vládě “ …

Proto tolik pilotů a příslušníků US námořní pěchoty strávilo válku v severovietnamských zajateckých táborech, protože byli zrazeni možná samotným Lyndonnem Johnsonem, zcela určitě Deanem Ruskem + McNamarou /1916-2009/, ministrem obrany v letech 61-68, jenž měl s válkou ve Vietnamu do konce života morální problémy/No Escape from Vietnam, jak uvádí ve svých Pamětech/In Retrospect , ve kterých se Vietnamu, jako hlavní architekt vietnamské války, omluvil, ale neomluvil se US vojákům, kteří tímto způsobem padli do zajetí, mj. dnešní senátor John McCain, kandidát na prezidentský úřad v roce 08, jenž v zajetí strávil 5 let.

Peter Arnett v závěru TV dokumentu poznamenal, že  „ kdokoliv jiný by byl za takovýto čin postaven před soud pro vlastizradu „ .

Putinův státní kapitalismus

Jaroslav Tvrdík (ČSSD), od roku 012 šéf dozorčí rady Smíšené česko-čínské komory, se chlubí tím, jak ČR zaplevelil čínským kapitálem ( viz mj. „ Tajná služba varuje před čínským obrem Huawei. Můžou za ním být špióni.) .

Stejně jako nad strategickými podniky v Číně bdí Strana, také Putin tvrdými intervencemi zasahuje do strategického zbrojního a ropného průmyslu, bankovnictví a sektoru elektroniky.

Peking však od roku 013 od státního centralismu , bytˇ nesměle, upouští, 111 čínským megakonglomerátům, státem kontrolovaných ( mj. China Mobile, ropný Sinopec, Obchodní a průmyslová banka ), nařídil, atˇse řídí tržními principy, atˇ již neočekávají příliv peněž ze státního rozpočtu, ale atˇse otevřou soukromému kapitálu a najmou si kompetentnější manažéry.

Privatizaci veřejného sektoru Strana sice vyloučila, ale převod výše zmíněných mamutích podniků na tržní dynamiku naznačuje novou etapu v čínské ekonomické politice.

Putinovo Rusko naopak krátkou liberální epochu ve své historii definitivně uzavřelo, a Putin v kontrole průmyslového sektoru ještě přitvrdil – státní ruské podniky ovládají výlučně jemu loajální lidé, od ministrů a z jeho milosti oligarchů, po přátele z dětství.

V 6/ 012 vyvolalo poprask zvolení protiPutinovského bloggera Alexeje Navalného do správní rady Aeroflotu, ze které byl vzápětí Putinem vyhozen, jako všichni ostatní, kterým do funkcí pomohl Medvěděv, - čistky Medvěděvových známých, vyhozených z veřejných podniků, vyvrcholily v 11/013, kdy kulminoval i tlak Putinovy kliky na oligarchy, aby část svých aktiv převedly na stát – této Putinově ekonomické centralizaci v 12/014 nakonec veřejně požehnal i sám Medvěděv.

Michail Korostikov z moskevského Sociologického centra tvrdí, že Putinův státní kapitalismus, který Putin realizuje pod demagogií Ruska obleženého nepřátelskými NATO státy, které chtějí RF vymazat z povrchu zemského, slouží jen k dalšímu vykrádání RF ze strany Putinovy kliky ( mj. Igor Sečin  a jeho rodina kontroluje Rosněft, Sergej Čemezov ovládá zbrojařský Rostek, Nikolaj Tokarev šéfuje síti ropovodů Transněft, mezi vyvolené z Putinovy milosti miliardáře patří i agent východoněmecké STASI a špión v západním Německu Matthias Warnig, jenž bdí v NordStream AG nad Schroederem, ale zasedá i ve správní radě Rosněftu a Transněftu , v níž proti Sečinovi a Čemezovi hájí Putinovy zájmy, zasedá i v hliníkárenském kolosu Rusal.

Není proto divu, že tento Putinův KGB přítel z Dráždˇan přijíždí do Kremlu na schůzky s Putinem každé tři týdny , a že v Německu vyvolala poprask neoficiální fotografie, na které přijíždí v černé limuzíně na narozeninový večírek  Schroedera nejen Putin, ale i Warnig ( který by se Putinovi líbil ve funkci spolkového kancléře ) .

O Warnigovi viz Circles of power: Putin's secret friendship with ex-Stasi officer

www.theguardian.com › World › Russia,  13. 8. 2014

Korostikov prohlásil, že Putinův rigidní státní kapitalismus má velmi prozaické příčiny – nahradit Putinově klice, která má své miliardářské účty daleko od nepředvídatelného Ruska, finanční ztráty z protiruských sankcí.

Svoji kontrolu Putin hodlá rozšířit i na „ spřátelené zahraniční podniky, osvobozené od ruských protisankcí „  - není těžké vytipovat tyto proruské podniky v ČR.

Čínsko-ruské strasti

Čínská prokapitalistická reforma s hlavním úkolem, aby čínské podniky byly konkurenceschopné na mezinárodních trzích, byla oznámená 13.11.014, plánovaná byla od 11/013 ( také v Číně od roku 01 každoročně probíhá „ Davos „ / Světové ekonomické fórum, tzv. Boao Forum pro Asii ).

Karel Marx s Bedřichem Engelsem a Velkým Maem by se divili modlám dnešní čínské partaje  - nejvzornějším občanem komunistické Číny je občan, jehož podniky jsou na burze, a který na burze spekuluje – hladké fungování čínské burzy je hlavním cílem čínských komunistů, proto jejím krachem z 7/015, kdy se následně všichni začali akcií zbavovat, byli možná sami překvapeni ( čínským burzám na rozdíl od západních burz chybí velcí investoři, mají jen desítky miliónů malých akcionářů, Peking poté z burzy vyházel přes polovinu čínských firem ).

Rusko-čínské vztahy jsou založené jen na boji proti společnému nepříteli – „ barbarům“ ze Západu, brzy se proti sobě oba státy postaví.

Vojska na řece Issuri by proti sobě nestála poprvé, viz jejich konflikt z 1969.

Čínská Říše středu prozatím zamýšlí obklíčit svými vojenskými základnami opomíjenou Afriku, a učinit si z afrického kontinentu surovinovou kolonii.

Putinovo Rusko s každoročním demografickým úbytkem nedisponuje zdí, aby zastavila příliv Číňanů, kterým bylo v roce 015 povoleno mít až dvě děti.

Velká čínská zedˇ/Dračí zedˇ  ( která navzdory pověstem není z oběžné dráhy vidět ) je se všemi odbočkami v hlubokých lesích, pouštích a po hřebenech hor dlouhá 8.850 km, jejích přes 2.000 jeskyní obývají buddhističtí poustevníci-mniši, topící vlčím trusem ( utajovanou alchymií silně lepící malty, kterou ani po několika staletích neproroste plevel, ze které se dělaly i cihly,  byla přísada lepkavé rýžové kaše a hašeného vápna, proto se vesničanům konfiskovala celá úroda rýže, z ní se lepily i hrobky a pagody, které přetrvaly i zemětřesení ) .

Zedˇ, která měla Říši středu chránit před útočníky ze severu, začínající 300 km východně od Pekingu, se západní část končící v poušti Gobi, stavělo 400 císařů z 20 dynastií od roku 221 př.n.l. do roku 1912.

Odhaduje se, že při její stavbě mohlo zahynout až 2 mil. dělníků, proto se jí přezdívá  Největší hřbitov světa.

Po zdi vede dlážděná cesta 5-8 m široká, každých 180 m lze na zedˇ , vysokou 6-10 m, vystoupit po schodišti, má 25.000 strážních věží, max. vzdálenost věže od posádky byla 20 km, ve 13.stol. ji překonal mongolský Čingischán, který si podrobil většinu Číny.

Velká čínská zedˇ Putinovi starosti nedělá, snadno by ji rozbombardoval, Putina však znepokojuje demografický růst Mandžuska a mandžuské rychlovlaky, respektive hustá  železniční sítˇ, vybudovaná na čínské straně kolem ruské hranice.

Čínské vesnice na ruských hranicích jsou zcela přizpůsobené ruské poptávce, nápisy a reklamy jsou v ruštině, ruští zákazníci zde lacino seženou z Dílny světa všechno - od oblečení po autodíly  ( pokles rublu však vylidnil místní hotely, taxíkáři tu a tam páchají hromadné sebevraždy v přímém přenosu na hlavních dopravních komunikacích na protest proti státnímu monopolu v této živnosti) .

Čínské oblasti při ruském pohraničí dynamicky rostou z důvodu, že z nich Peking učinil zóny svobodného obchodu s nulovými daněmi.

Počátkem 20.stol. bylo Mandžusko Ruskem vybaveno odnoží Transsibiřské magistrály, Transmandžuskou/Východočínskou magistrálou ( další odnoží je Transmongolská  do Ulanbátaru), spojující MOW s Pekingem, procházející kolem Bajkalu přes Čitu a Harbin.

Původně spojovala město Manžuli (Vnitřní Mongolsko, autonomní oblast s písečnými bouřemi a s milióny lidí žijícími pod prahem chudoby ) s pohraničním městem Suifenhe, v roce 1903 byla prodloužena o 220 km do Vladivostoku.

O století později převzal iniciativu  Peking - čínská média každoročně oznamují, že ruský Vladivostok bude spojený čínským rychlovlakem přes Suifenhe či přes jižnější Hunchun ( čínský výběžek mezi RF a Severní Koreou), ale stále nic …

Do Vladivostoku mohl jezdit čínský rychlovlak již dávno, ale Kreml si to nepřeje.

Rusové mají při hranicích koridor o délce několik desítek km, který je možno přejet jen vlakem či autobusem, a poté se na ruském pohraničním stanovišti čeká nejméně dvě hodiny, přičemž Vladivostok je čínskými turisty, kteří do něho jezdí nakupovat laciné zlaté šperky, přímo zaplavovaný.

V 12/015 má rychlovlak za necelou hodinu spojit Harbin, hlavní město nejsevernější provincie Heilongjiang, s příhraničním městem Suifenhe (100.000 obyvatel) …

Peking do ruské dálnovýchodní oblasti masívně investuje, ale je nespokojen, že se RF  čínským investicím jen pootevřela, více investic si Kreml nepřeje, a jakmile nějaký čínský podnikatel v podnikání na ruské straně uspěje, je pod nějakou záminkou z RF vyhnán, např. jistý čínský podnikatel dostal od ruských úřadů povolení obhospodařovat na 100 ha zdejší úrodnou půdu, a když prosperoval, a chtěl pole rozšířit, bylo mu povolení odebráno, protože spáchal dopravní přestupek … ).

Na obou stranách hranice je cítit rostoucí napětí.

Čínská strana neopomíná poukazovat na to, že území na druhé straně hranic v RF za řekami Amur a Ussuri patřilo kdysi Číně, ale okupačními smlouvami z let 1858-60 bylo předáno Rusku - následně Rusové založili Vladivostok ( 600.000 obyvatel, do roku 92 byl z vojenských důvodů uzavřen cizincům ), a Britové Hongkong ( 7 mil. obyvatel) na stejném právním základě.

Demografická nerovnost jednoznačně mluví ve prospěch Číňanů – ruský Dálnovýchodní federální okruh čítá 6.5 mil. Rusů, na druhé straně hranic v provincii Heilongjiang žije 38 mil. Číňanů.

Čínští podnikatelé těží na ruské straně dřevo, často ilegálně přes ruské zkorumpované papaláše, ze kterého vyrábějí nábytek, továrny mají rovněž v RF, jedna z nich je např. v Komsomolsku na Amuru, jejíž čínský majitel zaměstnává 40 Číňanů a 9 Rusů.

Zatímco Číňané dokáží pracovat až 18 hodin denně za 1.500 euro měsíčně, aniž by si stěžovali, Rusům stačí menší mzda, ale pracují jen dopoledne, odpoledne odmítají přijít.

Kreml i Peking jsou znepokojeni novým mongolským premiérem, jenž po třech měsících ve funkci navštívil v 2/015 Tokio, kde podepsal smlouvu o ekonomické spolupráci s premiérem Šinzo Abé , která vstoupila v účinnost v den podepsání ( jednalo se o ní 3 roky ) .

Japonci mj. sponzorovali výstavbu nového mezinárodního letiště v Ulanbátaru, které bude otevřeno v roce 016, ale hlavní třešničkou je licence na těžbu uhlí z gigantické uhelné pánve Tavan Tolgoi, která patří k největším na světě, pro firmu  Simitomo Corp.

Japonci budou v Mongolsku těžit i kovy vzácných zemin ( které monopolně vyváží Čína), které potřebují pro svůj automobilový a elektronický průmysl, a jejichž zásoby v Mongolsku představují po Číně druhé největší na světě.

Japonsko do Mongolska vyváží především automobily a jejich náhradní díly, Mongolsko do Japonska převážně uhlí, v menší míře mědˇ a kašmír pro textilní průmysl.

Ulanbátar hledá v Japonsku vyvážení vzrůstajícího rusko-čínského vlivu ( čínské investice v Mongolsku činí 423 mil. dolarů, ruské jsou zaměřeny na rozvoj železniční sítě ). Ulanbátar hledá investora pro stavbu metra  v hlavním městě.

Zeman a jeho vášeň pro vojenské přehlídky v RF a v Pekingu

Zeman, prezident členského státu NATO, se rozčiloval, když se nad jeho fanatickou návštěvou sankcionovaného Putina pozastavil US velvyslanec Andrew Schapiro, a zakázal Schapirovi vstup na Hrad.

Miloš Zeman se v rámci svého upřímného přátelství s Putinem jako jediný z EU zúčastňuje ruských a čínských vojenských přehlídek ( na ruskou se údajně díval jen přes záclonku, a čínská okupace Tibetu Zemanovi nevadí, stejně jako mu nevadí ruská okupace Krymu ).

9.5.015 celý svět sledoval, kdo přijel do MOW, z Evropy zde byli jen Miloš Zeman, a řecký a kyperský prezident, oba ze zbankrotovaných států, kterým Putin slíbil úvěry a levný plyn.

Zemanovi dále dělal společnost Castro z chudé Kuby, Maduro ze zbankrotované Venezuely, doživotní diktátor Mugabe ze Zimbabwe, kterého svého času dosadil do prezidentské funkce Kreml, Zuma z JAR, + prezidenti Číny a Indie.

Směšný severokorejský diktátor nakonec, jak se dalo čekat, z obavy o svůj život nepřijel, protože se bojí létat.

Překvapením pro neinformované byl egyptský maršál Sisi.

Byl zde i gen. tajemník upadajícího OSN, Merkelová ruskému tlaku nepodlehla, a věnec přijela položit dodatečně ( v RF působí přes 6.000 německých firem ).

Kreml tvrdil, že se ceremonie zúčastnilo 28 představitelů států, ale byly to bezvýznamné figurky či kremelské loutky, jako např. „ prezident „ Putinem okupované Abcházie ( západní části Gruzie ).

Miloš Zeman přijel do Kremlu, aby na Rudém náměstí v MOW „ vzdal hold rudoarmějským osvoboditelům „.

Viz video  „ Jak v Čechách ještě mohou být rusofilové ? “

http://www.milujuprahu.cz/2015/08/21-8-1968-unikatni-fotky-dusana-neumanna/

Zeman není jediný, kdo jezdí na politické festivaly do Putinova Ruska, či na festivaly na Putinem okupovaný Krym, mj. v 9/015 jela na Krym zcizený Ukrajině, a omalovaný Putinovými portréty,  „ česká delegace „ , jejímž členem byl i senátor Jaroslav Doubrava (Severočeši.cz, dříve KSČM ), jenž tvrdil, že jel za své peníze na folklorní festival, který pro české politiky zorganizovala „ ruská menšina „ v ČR, tj. ruská ambasáda… ( viz Senátor jel na Krym na festival, udělali z něj „ českou delegaci „ , novinky. cz z 15.9.015 ) …

Putinův reakcionářský „ Vídeňský kongres 1814/15 „

V 7/015 se v baškortostánské Ufa, 1.200 km od MOW, konal summit zemí BRICS, + zemí  Šanghajské organizace spolupráce ( RF, Čína +středoasijské země Hedvábné stezky, jejímiž kandidáty jsou i Indie + Pákistán, přičemž indický premiér má v roce 016 poprvé v historii přijet do Islámábádu na summit Jihoasijského sdružení pro regionální spolupráci, jogínský premiér Putina přesvědčoval o výhodách jogínské meditace ).

Putin o summitu „ čtyř kontinentů „ prohlásil, že „ všechny tyto partnerské země RF usilují o vytvoření nového světa, ve kterém Západ zcela určitě vládnout nebude „ …

Na summit dorazil i íránský prezident Hasan Rohání ( ve společnosti s afghánským prezidentem Ašrafem Ghani ), aby s Putinem projednal srpnovou invazi do Sýrie, a dodávky zbraní do Afghánistánu Ghanimu.

Zatímco EU „politicky korektně“ řešila zadlužení Řecka s tím, že nová versailleská smlouva vůči „ poraženému „  Řecku se konat nebude, Putin bez skrupulí zorganizoval druhý „ vídeňský kongres 1814/15 “, aneb Svatou alianci reakcionářů proti revolučnímu hnutí v Evropě.

Již v 6/015 Sergej Karaganov, Putinův poradce, zalitoval, že se nebude slavit výročí Vídeňského kongresu, svolaného ruským carem Alexandrem I, knížetem Metternichem a francouzským „Machiavellim“ princem de Talleyrand-Périgordem.

Je zajímavé, jak Putin Vídeňský kongres vykládá –  „zajistil v Evropě spravedlivý mír, a stanovil Evropě jasný řád a pořádek ( Putin usiluje o nový pořádek v Evropě, poprvé jej zmínil Medvěděv v roce 08 v Německu, tehdy se mu vysmáli – až Putin násilím přiřadí k RF všechny bývalé satelity, zorganizuje novou helsinskou konferenci, která RF územní anexe právně stvrdí, jako je Brežněvovi stvrdila 1. helsinská konference z roku 1973-75, tj. všechny ruské poválečné zábory, včetně Kaliningradu ) .

Čína v roce 014 oznámila, že založí Asijskou investiční banku, která bude konkurovat Světové bance a MMF, ale krach ruské ekonomiky a čínský burzovní propad čínské plány zbrzdily.

Putin na ruskou, brazilskou a čínskou ekonomickou krizi, kdy náhlý propad čínských akcií s sebou stáhl světové trhy i ropu, prohlásil, že problémy jsou všude, zejména v EU, viz Řecko, ale v porovnání s ekonomickou krizí v Číně, je řecká krize bezvýznamná.

Putin na summitu mj. prohlásil, že se postará o to, aby slovo „ sankce „ zmizelo ze světového slovníku, třebaže sám se uchýlil k protisankcím – na to mu Parlamentní shromáždění OBSE svoji rezolucí připomnělo, aby hlavně neopomněl dodržet své závazky z minských dohod vůči Ukrajině.

Miloš Zeman prosadil svůj odjezd na vojenskou přehlídku do Číny, kde se opět potřeboval sejít s Putinem.

Na podzim 014 se Zeman z „ demokratické „ Číny ( viz skandál s čínskými školami, ve kterých vraždily slepé děti ) vrátil soukromým letadlem Kellnerovy „ suverénní „ firmy PPF.

3.9.015 Zeman zbožně vyslechl Putina, jenž byl již jednou nohou v Sýrii, a odjel s úkolem prosadit v OSN protiUS koalici vedenou Putinem za zničení skupiny mezinárodních žoldnéřů z IS.

Fotografie Zemanova mluvčího Ovčáčka, na které zvěčnil nesuverénního Miloše Zemana s neupřímným Diktátorem Putinem, je výmluvná.

9.9.015 Zeman vítal šéfa NATO Stoltenberga s vlajkou OSN, vedoucí hradního protokolu Jindřich Forejt prý nerozpozná vlajku NATO od vlajky OSN.

Kauza s vlajkou pokračovala, když 23.9.015 nad Hradem místo prezidentské standarty zavlály gigantické červené trenýrky, zavěšené skupinou Ztohoven.

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | středa 11.11.2015 14:20 | karma článku: 15,93 | přečteno: 924x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Ženy bez práva na život versus Panenky z Instagramu

Většina žen na světě jen přežívá a hrbí se, zatímco pár jiných žen se předvádí na Instagramu, mluví o děloze a těžkou volbou mezi kariérou a mateřstvím ( k tomuto viz článek „ Kňourání na Lvech, kňourání zemědělců. Tak nějak se

1.5.2024 v 18:17 | Karma: 12,91 | Přečteno: 528x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,74 | Přečteno: 508x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 505x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 735x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 269x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,91
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz