Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak IS pomohl Asádovi-Putinovi v bitvě o Aleppo/Halab

„ Pojdˇte s námi likvidovat džihádisty „ , vyzval Putin, a myslel tím všechny protiasádovské a protiruské elementy v Sýrii, zejména Západem podporovanou Svobodnou syrskou armádu, a sekulární frakce ( což potvrzuje, jak

 „ džihádismus“ Putinovi nahrává ).

Hammond : Ruská hrozba pro Británii 3/015

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2987206/Philip-Hammond-believes-threats-Russia-Isis-stopped-harm-UK.html

http://www.theguardian.com/politics/blog/live/2015/mar/10/philip-hammonds-speech-defending-mi5-and-mi6-politics-live-blog

Podle listu The Independent by měl Putin spíše vybombardovat Saúdskou Arábii než Sýrii, protože středověký wahhábismus vyváží do zahraničí, a po světě šíří výstavbou wahhábitských mešit tmářství, popravuje mladistvé demonstranty a bloggery, bičuje a ukřižovává samostatně myslící občany.

„ Přišel jsem na pozvání Asáda „, chvástal se Putin v OSN, ale nedořekl, že Asád již vládne jenom přístavu Latakíji, možná je na této ruské základně Putinovým rukojmím.

Aby Putinova pozvánka byla legální, musela by být orazítkována OSN, takže Putina do Sýrie také nikdo nezval.

28.9.015 sankcionovaný Putin v OSN s triumfálním úsměvem prohlásil, že  „ Obama a Hollande nebudou rozhodovat, kdo bude v Sýrii vládnout“ , nepřijal Obamovu nabízenou povislou ruku, a ve svém projevu  odmítl „ univerzálnost demokracie „  s tím, že si každý stát může vybrat i totalitu.

Putin na půdě OSN prohlásil, že nedovolí, aby US „ svoji „ demokracii vnucovaly světu, jak předvedly za tzv. arabského jara, kdy Kremlu zlikvidovaly Kaddáfího.

Asáda si již Putin zlikvidovat nenechá, přísahal v NYC podpluk. KGB.

Při Putinově projevu US delegace odešla z jednacího sálu, a taktéž ukrajinská delegace vedená Porošenkem – ta v okamžiku, kdy mocí opojený Putin provokativně prohlásil, že „ právě v jeho zemi na Krymu se v 2/45 konala jaltská konference „  …

Porošenko Putinovi ve svém projevu vmetl do tváře :“ Jak chcete bojovat proti terorismu, když terorismus osobně rozdmýcháváte při ruských hranicích ? Jak můžete mluvit o míru, zákonnosti a legitimní vládě, když vaše štváčská a válečnická politika  vytváří kolem ruských hranic loutkové vlády ? Vaší pohádce o boji ruské armády proti terorismu nelze věřit, je to jen pohádka“, prohlásil Porošenko.

Odpoledne se Putin setkal s íránským prezidentem Roháním ( ruská intervence v Sýrii je namířena i proti přílišnému vlivu Teheránu na Bašíra Asáda ) a s Raulem Castrem, jenž dle TV Fox News dostal od Putina rozsáhlý úvěr.

US delegace při chvalořečení Bašíra Asáda ze strany Putina ( za laickým Asádovým režimem stojí syrští křestˇané ), jenž po celé září 015 svrhával barelové bomby v oblasti Aleppo, a bombardoval některá předměstí Damašku, včetně zdejšího palestinského tábora,  sice odešla z jednacího sálu, ale Putina v kauze Asáda podpořila i Merkelová a CH ministr zahraničí Didier Burkhalter tím, že nemají nic proti tomu, aby Asád zůstal po dobu přechodného období u moci.

Putinem sponzorovaná ultrapravicová Marina LePen 15.9.015 na France Inter prohlásila, že Putinovy letecké údery na podporu Asáda by mělo podpořit francouzské letectvo, a spolu s Asádem a Putinem zaútočit na IS ( počet obětí IS v porovnání s počtem civilistů zabitých Asádem je  „ zanedbatelný „ , Marina v roce 011 asi prospala Asádův rozkaz ke střelbě do pokojně demonstrujících syrských občanů, který eskaloval konflikt a přispěl k jeho konfesionalizaci, milióny syrských uprchlíků v sousedních zemích uprchlo před masakry páchané Asádovou armádou, nikoliv před žoldáckou bandou z tzv. IS ) .

Stejně se vyjádřil na France Inter Pierre Lellouche, jenž zkritizoval protiasádovský postoj Hollanda, a Hubert Vedrine, ex ministr zahraničí 97-02, hlavní dodavatel zbraní režimu v Kigali během rwandské genocidy navzdory embargu OSN, vyhlášeném 17.5.94, ale i podílník na událostech po sestřelení prezidentského letadla ze 7.4.94, kterým stodenní genocida začala.

V 2/015 se 4 francouzští poslanci navzdory protestům francouzského zamini vydali do Damašku k Asádovi, aby jej podpořili. Tři z nich byli přijati Asádem ( Jacques Myard, Jean-Pierre Vial + Francois Zocchetto ), čtvrtého, Gérarda Bapt, šéfa parlamentní skupiny Francousko-syrského přátelství, Asád přijmout odmítl – přesto Bapt brzy nato vycestoval do Sýrie podruhé, Bapt, člen Francouzské zednářské lóže, je tedy budˇ  zkorumpovaný anebo zastupuje tajné služby.

15.9.015 zahájila pařížská prokuratura, její oddělení, které již vyšetřovalo genocidu ve Rwandě, předběžné vyšetřování zločinů proti lidskosti, které spáchal Bašír Asád v letech 011-013, „ zločinů, které se týkají svědomí celého světa „, prohlásil v OSN 29.9.015 ke konsternaci Putina ministr zahraničí Laurent Fabius .

Důkazy mj. o mučení podal bývalý fotograf Asádovy vojenské policie s přezdívkou „ César „, jenž v 7/013 uprchl ze Sýrie i s policejní kartotékou 55.000 profesionálních fotografií umučených lidských těl v oblasti Damašku v letech 011-013.¨Každé tělo mělo dvě identifikační čísla.

Na základě těchto fotografií vydala zprávu o Asádových zločinech proti lidskosti britská/UK vláda, jejímiž autory jsou Carter-Ruck, tzv. zpráva „ César“  - UK a katarská vláda najaly právníky a bývalé mezinárodní prokurátory.

Zpráva César byla RB OSN předložena 15.4.014 – v 6/014 malá obskurní žoldnéřská skupina ISIL ( žoldnéři západoevropského původu, z RF především kadyrovci, dále mj. z Tádžikistánu, i vězni uprchlí z iráckých/syrských věznic ), pohybující se od 4/013 na irácko-syrském pomezí, vyhlásila kalifát, a aby odvrátila pozornost od zločinů proti lidskosti Bašíra Asáda, začala na sebe upozorňovat zločineckým chováním.

PAR po předložení zprávy ( jedna mrtvola byla identifikována jako francouzský občan ) navrhla v RB OSN, aby veškeré Asádovy válečné zločiny a zločiny proti lidskosti řešil Mezinárodní trestní soud v Haagu, což jako obvykle vetoval Kreml s Čínou.

Poté, co Putin vtáhl do Sýrie, se žádné jednání o Sýrii bez Putina již neobejde, a stejně tak Putin potřebuje Obamu, aby hrál hru na IS, protože Putin chce být přemožitelem IS, aby se v RF mohlo prodávat další tričko s nápisem „ Putin, Spasitel Západu před IS „  „ Putin, Zachránce světa “, takže by jako Obama dostal Nobelovu cenu míru se zrušením protiruských sankcí.

Za Putinovu Západem stvrzenou klíčovou úlohu při zničení odporného IS  by Putin do základů nevybombardoval syrskou státní infrastrukturu ( kompletní zničení iráckého státu po pádu Saddámova režimu jako takového, včetně policie a armády, přivedlo Irák do totálního chaosu ).

Putinova výzva k nové „ protihitlerovské „ koalici proti žoldnéřské tlupě ISIL je jen protiteroristickou rétorikou, která má zpomalit postup protivládních jednotek tím, že bude Západu vnucena priorita boje proti IS, jak to dokládá zrada protivládních jednotek, která v 6 + v 7/015 zastavila jejich další postup.

Jarní vítězství protivládních jednotek v oblasti Idlib a Jisr Al-Choghhour, za vydatné logistické pomoci TR a Saúdské Arábie, vyvolalo v Kremlu paniku.

Šlo o islámistickou ad hoc koalici složenou z Jaich al-Fatah/Dobyvatelská armáda, kterou vedla islámistická Fronta Al-Nosra a islámistické hnutí Ahrar Al-Cham.

Ankara se pokusila o remake ve stejném koaličním složení pro dobytí města Aleppo, kam byla Fronta Al-Nosra ochotna vyslat 3.000 svých mužů pod podmínkou, že získá polovinu křesel ve správě města, což odmítly hlavní povstalecké frakce v Aleppo, které jsou sponzorovány Západem/zejména US od té doby, co je IS připravil o příjmy z ropy ( povstalce z Aleppo financuje struktura MOM sídlící v jižním TR, sdružující arabské a západní sponzory) .

Jak IS pomohl Asádovi-Putinovi, aby povstalci nedobyli celé Aleppo/Halab, ukázková spolupráce mezi IS a Asádem-Putinem :

V 6/015, když se protivládní síly chystaly k ofenzívě na jednu z posledních Asádových bašt město Aleppo, IS, který prodává ropu Asádovi, napadl protivládní jednotky severně od Marea, kam tyto musely vyslat klíčové posily, takže město Aleppo dobyto nebylo ( jen polovina města ).

Rovněž ofenzíva skupiny Jižní fronta o síle 35.000 mužů ( sponzorováni strukturou MOC, což je obdoba MOM, sídlíci na území Jordánska)  proti poslední Asádově baště na jihu  v 7/015 ve městě Deraa, nebyla úspěšná, protože se opakoval scénář s IS z 6/015 z bitvy o Aleppo.

Navíc Jižní fronta, podporovaná US, odmítla, aby se na útoku podílela zdejší frakce džihádistické skupiny al-Nosra Jaich al-Fatah, podporovaná Rijádem, z obavy, aby si tato nepřisvojila případné vítězství, třebaže je na jihu menšinovou skupinou.

Mluvčí povstalecké Jižní fronty médiím uvedl, že MOC jim dodává zbraně v množství, aby Asádova vojska měla plné ruce práce, ale ne tolik, aby mohli dobýt Damašek …

Syrský pluk. Džabár al-Okeidi z umírněné Svobodné syrské armády média informoval, že podezírají ze zrady i Obamu z důvodu viz níže, protože povstalci poskytli US letectvu přesné souřadnice polohy IS, přesto US bombardování bylo jen povrchní, a nepřineslo žádný efekt – vůbec se nedalo srovnat s US lednovými nálety na kurdské město Kobane, ze kterého byli žoldáci z IS vyhnáni po měsících zdejšího řádění a pustošení města.

Povstalci tak museli upustit od plánu na dobytí Damašku a alávitského pobřeží ( netušili, že je Obama prodal, protože dohodl s Putinem červenou linii na čáře Damašek - Latakíja, s čímž Ankara zásadně nesouhlasí ).

Obama musel jím sponzorované protivládní frakce „ zbrzdit“ , protože potřeboval Putinovu spolupráci při červencovém závěrečném jednání s Teheránem ( mezitím co Lavrov vyjednával, do Sýrie tajně proudili ruští zelení mužici v uniformách bez označení ).

Po úspěšném podepsání tzv. jaderné dohody se začaly v 8/015 valit do Evropy nezvladatelné davy migrantů, kteří také odváděly pozornost od stěhování se ruské armády do Sýrie .

V rámci proPutinových balíčků Obama vyhlásil zmrazení výcviku umírněných povstalců.

Kdyby Putin chtěl zlikvidovat žoldnéře z IS, nevetoval by bezletovou zónu.

Jediné, co v Sýrii mohlo rozbít status quo a zlikvidovat IS, bylo vytvoření ochranné bezletové zóny na severu Sýrie, jak v 7/015 navrhoval Obama s Erdoganem, což Putin odmítl (ale svým vpádem do Sýrie  vytvořil de facto bezletovou zónu k ochraně Asáda ).

Naneštěstí si tuto bezletovou ochrannou zónu představoval odlišně i Erdogan a Washington, kdy Erdogan prosazoval, aby v této zóně hráli klíčovou úlohu salafisté z jím podporované skupiny Ahrar al-Cham, což US odmítly.

Islámista Erdogan tvrdí, že před 334 lety v roce 1635  první kosmonauti byli muslimové .
http://worldnewsdailyreport.com/ottomans-were-the-first-to-reach-the-moon-says-turkish-president/V roce 014 Erdogan světovou veřejnost šokoval, když uvedl, že Ameriku objevili muslimové, nikoliv  Kolumbus.
http://www.hurriyetdailynews.com/foreigners-dont-like-muslims-only-their-money-turkish-president-erdogan.aspx?pageID=238&nID=74893&NewsCatID=338

Tím, že se Obama Putinovi neustále podvoluje, probouzí duchy z Afghánistánu, kde SU okupace rozpoutala 1.džihádistickou válku proti Kremlu.

Putinova intervence bude mít stejné důsledky, kdy povstane širší islámistická fronta proti Asádovi-Putinovi, kterou ani jeden z nich již nebude kontrolovat. Putin tak, mj. dle Vojnovyče, zničí nejen Sýrii, ale i RF.

Obama warns Russia's Putin of 'quagmire' in Syria

http://www.reuters.com/article/2015/10/03/us-mideast-crisis-syria-airstrikes-idUSKCN0RW0W220151003

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | středa 28.10.2015 17:50 | karma článku: 16,76 | přečteno: 1167x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Ženy bez práva na život versus Panenky z Instagramu

Většina žen na světě jen přežívá a hrbí se, zatímco pár jiných žen se předvádí na Instagramu, mluví o děloze a těžkou volbou mezi kariérou a mateřstvím ( k tomuto viz článek „ Kňourání na Lvech, kňourání zemědělců. Tak nějak se

1.5.2024 v 18:17 | Karma: 12,26 | Přečteno: 487x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 504x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 500x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 727x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 269x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Mexičtí narkos už nepašují peníze, platí si šmouly. Je to legální a bez rizika

5. května 2024

Premium Vsaďte se, že nevíte, jak mexičtí narkos pašují peníze z Ameriky. Jistě, viděli jste v seriálech na...

Nová vlna podvodů. Vyluxovaným účtem to nekončí, přeprodávají se osobní data

5. května 2024

Premium Kyberzločinu dlouhodobě přibývá, v Česku se s končící lhůtou pro daňová přiznání podvodníci...

Životní prostředí v Československu patřilo k nejhorším na světě, líčí vědec

5. května 2024

Premium V roce 1989 se stal vůbec prvním ministrem životního prostředí. Profesor Bedřich Moldan patří mezi...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  21:52

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,85
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz