Přemýšlivý daňový poplatník?

Být daňovým poplatníkem není nic povzbudivého. Platíte a nevíte koho a za co. Stát vás má ochránit a evidentně to nezvládá. Jsme všichni v ohrožení života a ani nevíme, kdo nás ohrožuje. To není dobré!

Už téměř tři čtvrtiny roku tady máme toho parchanta čínskýho. Dáreček od žlutého bolševika, který nezná pokání a neví, co je to omluva. Naopak, vyhrožuje. Umí pouze odvetu. Za co? Třeba za to, že náš předseda parlamentu ze svobodné země si dovolil navštívit jinou ?svobodnou? Zemi. Něco tím, prý, porušil. Narušil jakousi soudržnost, či co. Ostrov Thaj Wan, jinak s názvem Čínská republika, zřejmě začal, v důsledku té návštěvy, odplouvat od pevniny. Soudržnost byla nezvratně narušena. A za vše může pan Vystrčil s výškou kolem sto sedmdesáti centimetrů a váhou asi pod míru. Pan Vystrčil s výraznou nadváhou charakteru a přesvědčení o síle pravdy. Rudožlutý bolševik-kapitalista se snad posere vzteky. Asi na nás rovnou hodí atomovku. To je panečku banda kreténů. 

A jak jsem se v myšlenkách takto rozkohoutil, došla mně jedna základní věc. Víme už najisto odkud se vzal ten hajzlík malej Covid 19? Povídalo se na jaře, že z Wu-chanu. Říkalo se, že se narodil tam na trhu. Potom se chvíli spekulovalo o laboratořích tamtéž. A tak kde se vlastně narodil? To mne podržte, jestli naše tajné zpravodajské služby neznají pravdu. Já taky chci znát pravdu. Vím, pravda je jakási nutnost a vlastně neexistuje. Ale je přece dobré vědět, která svině zákeřná ohrožuje můj a vaše životy. Nakonec mne možná i zabije. Taky co s ročníkem padesát devět? Pod kytky s ním.

Naše tajné služby pracují pro vládu. Naše rozvědka je placena z našich daní. Tedy i z mých daní, toho času téměř socky. Možná i proto si zde dovoluji volat po zveřejnění pravdy o původci koronaviru s označením Covid 19. Vyzývám premiéra Babiše a ministra Hamáčka, aby sdělili národu, odkud přišel nepřítel. Zdá se vám to moc patetické? Není.

V zákopech všech válek vojáci různých národů pokaždé věděli, kteří podobně zoufalí, nebo odhodlaní chtějí je připravit o život. Znali svého nepřítele. Neznali jména. Věděli, která země vyslala své vojáky, aby je zahubili. My to nevíme. My neznáme zemi nepřítelova původu. Chráníme se rouškami a jak jsem dnes vyslechl, máme se chránit pohybem. Pohybem se, jak pravil jeden z mých kolegů, vytvoří rouška hlenu v našem nosu. Krásná a vkusná představa. Po práci jsem vyrazil ostrou chůzí směrem k Riegrovým sadům a téměř jsem cítil, jak v mém nosu tvoří se rouška hlenu. Tímto jsem se nekompromisně postavil na odpor viru. Pravda, cestou jsem narazil na hospodu U Bohouše a na chvíli tam zakotvil. Kde jinde bych mohl napsat toto zamyšlení? Za chůze asi nikoliv. A zas vyrážím směrem k Nuslím, abych usínal posílen hlenem nosním rouškovým. Budu usínat posílen hlenem a s nezmenšenou nasraností na čínského parchanta. Ani se neomluvil. Snad jim nekřivdím. A pravdu zajisté znají naše tajné služby, které si vydržujeme z našich daní. Proto máme nárok na pravdu. A když nemáme, potom neplaťme! A nechoďme k volbám! HOWQ.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloš Korotvička | čtvrtek 10.9.2020 21:59 | karma článku: 9,61 | přečteno: 298x